• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Che, kommer ihåg att du hade högt Tnf och trots det blev gravid! Vet du vad det andra värdet indikerar?

  • Snart lycklig

    Ego; ännu inte hört något från D!!!! Solar på stranden, till och med badat. Men ni kan ju gissa hur ofta jag tittar på mobilen för att se om det kommit ngt sms eller mail. Typ aldrig....

  • Snart lycklig

    Nu har jag fått svar: "Your TNF is very good. I am happy with the result. Your blood test results from yesterday are very good. Only the E2 was a bit low and this is the reason I asked you to increase the dose. See you tomorrow at 12.15. I didn't have an update for the embryos only the reassurance that so far so good. Tomorrow we will review everything." Inte så mkt klokare. Någon som kan tolka meningen om embryona? Menar han efter upptiningen eller vad? Snacka om att hållas på sträckbänken.... Det hade ju varit bra att få bearbeta varje litet steg. "Man hoppar ju inte över några steg när man planerar en månlandning, eller hur?"

  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-06-06 17:05:02 följande:
    De blev 6 dagar . För jag vet de var fulla 5 dagars förra gången , ET. Eller .... Inte vet jag hur länge de sk tinar dem? Men jätte nöjd med dagen, trots en arggggg start. Ingen havs dag , vår tid på kliniken drog ut på tiden. Ätit super jordgubbar . Åkte till monastraki för att kolla ... Visst det fanns. Inte vet jag om det är bra att mumsa så mkt men gitt var det. Gillar inte jirdgubbar hemma... De så sura. Kram på dig ocå!

    De är jättegoda jordgubbarna de säljer på torget vid Monastiraki (el vad det nu heter). Frukt och bär tror jag det aldrig kan bli för mkt av. (Undantag papaya, aubergine och ingefära efter transfer.) Jag tänker äta en bit ananas i fem dagar i sträck, har läst att det är bra. Dock vet jag inte varför och inte heller när man börjar vid 5-dagars. Kanske redan idag.... hmm.
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-06-06 20:34:19 följande:
    Snartlycklig! Vad förändrar det idag.... Inför Morgondagen? Lyssna på D positiva utgångsläge inför morgondagen! Stanna där och bara va. Vår oro skapar stress och sömnlöshet. Du har ett super resultat som klarade upptining, det i sig visar på att det är hög kvalité så långt- sug på den! Det är ett sätt att gallra oxå frysen. Kram kram!

    Ja, du har rätt, det förändrar inget idag. Om det hade varit bra igår kanske jag kunnat vara lite gladare och lugnare. Jag vet ju att sååå mycket kan hända på vägen till 5-dagars. Har endast haft en sådan förut. Upptiningen generellt av 1-dagars brukar ligga rätt högt, går inte att jämföra med upptining av 2-, 3-, eller 5-dagars. De har enligt D en mkt bra frysteknik hos Genesis och det är att föredra att frysa på dag 1 när man samlar som jag gjort. Åker ni hem imorgon? Kram kram.
  • Snart lycklig

    Mumwanna, GRATTIS till er lille pojke! Så jobbigt för dig med "svår" förlossning. Hoppas ni alla mår bra nu! Vilken Aten-bebis i ordningen är nu detta lille mirakel?

  • Snart lycklig

    Ego; NERVÖS! Nu är den här, återföringsdagen! Så länge som jag kämpat, rest och samlat. D har gissat på 2-3 blastisar från mina 16 1-dagars, så får verkligen hoppas att det finns några fina bebisstartklara embryon som bara väntar på att jag ska komma och omfamna dem idag. MEN jag har ju ingen aning om vad som väntar mig idag. Kram tjejer!

  • Snart lycklig
    Blingbling skrev 2014-06-07 10:24:09 följande:
    Snart lycklig - I år 2014 är det 45 år sedan den första äkta månlandningen skedde och just idag är det min pappas födelsedag. Han finns inte längre här på jorden, men jag har bett honom att skicka över lycka till dig så att du själv får en säker månlandning (tack Solkattan för uttrycket, jag skrattade gott åt ditt myntande av det!)! När jag läser vad du refererat att D har skrivit tycker jag det verkar vara väldigt positivt - håll fast tankarna på det och så håller vi alla tummar som finns här inne! Kram

    Mina tårar rinner ner för mina kinder, så fint av dig! Jag är verkligen rörd och kan inte tacka dig nog! Jag har inte ord, men känner värmen och hoppas du känner min. Stor varm kram till dig.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!