• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solen76 skrev 2014-05-31 17:07:13 följande:
    Zinfandel: och alla ni andra förståss: min slemhinna ökade inte så jag fick ta dubbla doser av östrogenplåster. Dag 2 av embryot på förmiddagen var jag och kollade för 4:e gången om slemhinnan växt. Det hade den så det blev insättning på eftermiddagen. Vi satte in ett 2 dagars embryo fast Dr D vill att man sätter in ett 5 dagars. Vi hade inget val. Detta är äggdonation och vi fick 6 ägg och ett blev bara befruktat. Man önskar ju att detta ägg är det guldägg som vi väntat på. Om inte är det utomlands som gäller och det gör så ont när jag tänker på de. Detta är vårt 6:e äggdonationförsök då jag aldrig har haft egna ägg, bara de är en sorg. Hur mycket pengar ska man lägga och hur mycket ork har man egentligen. Om inte detta försök funkar har vi funderingar på att åka till Valencia. Kram alla kämpar där ute.

    Håller mina tummar och önskar att du fått GULD-ägget tillbaka. Lycka till!
  • Snart lycklig
    Zinfandel skrev 2014-05-31 22:50:17 följande:
    Klart det är guldägget!!! Vi håller tummar & tår Solig

    Puh, ja du vet att du har mig med varje sekund HjärtaDrömmer
    Jag vet vännen!Hjärta
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-05-31 23:33:14 följande:
    Tänker på dig! Håller tummen! Jag drar på onsdag, fet bestämt till fredag. Östrogen sköljning torsdag morgon, om inte slemhinnan svarat ordentligt på behandling hittills. Kram kram

    Tack! Lycka till du också!! Kram.
  • Snart lycklig

    Tack snälla tjejer! Det betyder så mycket att ni finns där och stöttar och hoppas med mig! Det blev typ max två timmars sömn, kanske inte ens det. Hur planerar man då?!? Suck. Dessutom måste jag hålla mig vaken på flyget, för kl. 09:00 ska jag ta en Suprefact injektion. Kram.

  • Snart lycklig

    Landat och installerat mig på hotellet. Strosat runt och ätit lite. Det blir en stor utmaning att få till maten här. Det är ju bara bröd och bröd, pasta, ris, pizza och pommes. Jag ska försöka äta så gluten- och laktosfritt som det bara går även härnere. Det blir banne mig inte lätt, så lite fusk blir det nog, annars får jag inte ihop det alls. Idag har jag fuskat! Tips mottages tacksamt.

  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-06-01 17:46:00 följande:
    Jag kör på fetaost sallad. Fetaosten är getmjölk som regel.

    Ja, det är att mina bästa alternativ. Idag blev det två kycklingspett (extra grillade) och sallad. (Fullt pris.) Naturligtvis låg där ändå ett fantastiskt pitabröd på tallriken, även fast jag sa till dem; inget bröd! Åt några tuggor. Sedan är det ju svårt också, man blir liksom ännu mera sugen på bröd här.
  • Snart lycklig
    pink lily skrev 2014-06-01 07:52:30 följande:
    Snart lycklig, lycka till! Ett tips om du är stressad eller har svårt att somna: body scan meditation, eller annan meditationsövning av Jon Kabat Zinn. Finns övningar för när man sitter på bussen, eller äter etc. Är vetenskapligt utformade o belagda, och används i USA som behandlingsformer inom t e x smärtlindring. Är en form av mindfullness. En del finns på you tube, men annars kan man köpa dem på nätet. Jag kan inte bara sätta mig o meditera, men body scan meditation är ngt helt annat. Första månadderna jag gjorde somnade jag innan jag kommit halvvägs i övningen. Senare hört att kampsportare använder sig av det, det ger total fokus.

    Fint tips! Har med mig en länk till en inläsning från min hypnositör, just bra att lyssna på innan man ska sova.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!