• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    April, jag har inte ord. Fruktansvärt vad du fått gå igenom. Men tänk vad långt framme du är i processen, ge inte upp. Analyserar de efter missfallet? Har ni flera embryon kvar i utlandet? ÄD och ED är naturligtvis andra alternativ. Stor stor kram!!!

  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-05-28 15:17:31 följande:
    Min dos östrogen från behandldag8: 8mg. Utöver den dosen vill peny jag tar 4mg vaginalt ixå. Progestoron får jag börja med 4dgr innan tänker jag.

    Vad tar du vaginalt? Progynon, två blå tabletter, eller vad har du för östrogen som är vaginalt? Aldrig hört om det.
  • Snart lycklig
    leah2012 skrev 2014-05-28 16:13:38 följande:
    Snart lycklig: varför ska du sluta med E-vitaminet 5 dgr innan transfer?

    Jag tar det som om jag skulle tagit det till ägglossning, alltså till dag 14 i min behandlingscykel, transfer blir på dag 19. Har hört från ngn som gjort ÄD i Riga att det inte var bra att ta för mkt E-vitamin efter transfer (och sedan har jag kollat med min mediala kontakt, ha ha ). Man får ju i sig E-vitamin med kosten också, mandel t ex.
  • Snart lycklig
    RobSab skrev 2014-05-28 17:17:32 följande:
    Hej tjejer! Jag är så less på det här med FBC nu. Jag har bett om det på kliniken i falun, skrev in resultaten men Dr D sa att de var ofullständiga. Jag skrev ut excel-filen och tog med till falun. Fick samma provsvar igen, alltså ej en komplett fbc som jag förstår. Det är väldigt hjälpsamma och försöker verkligen fixa det han vill ha men de förstår inte vad det är han saknar loch inte jag heller. Jag gav samma lista till provtagningen på akademiska här i uppsala och hör och häpna...EXAKT SAMMA PROVER som i Falun. Alltså ej komplett! Vilka prover kryssar era läkare i när ni ska ta FBC? Jag får banne mig inte till det! Sen har jag heller inte fått svar från Dr D på mailet från i söndags och det gör mig rätt stressad fast att jag försöker tänka på att vara lugn hela tiden! Undrar även fortfarande hur många ggr/dag ni andra (om någon?) tar crinone samt hur många mg varje dos är?  Det står 1,125g/dos men det känns skumt eftersom lutinus är 100mg/dos? supertacksam för svar

    Jag skrev häromdagen till Solkattan, exakt vad som prickas i för att det ska bli rätt. Det är remisser till KS-lab. Har ingen hemma nu, men tror det står Blodstatus längst upp och rutan under B-celler. De två är D fullt nöjd med. Läs tillbaka några dagar, så kanske du hittar mitt inlägg.
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-05-28 20:25:01 följande:
    Vad tiden gick fort till slut! Fet planerat till 6/6 Aten. Peny vill ta det säkra före osäkra och göra en östrogen sköljning den 5/6.

    Lycka till! Vi får hoppas att miraklen vill visa sig för både dig och mig!
  • Snart lycklig

    Är det någon som vet hur bra eller dåligt det är med kokosmjölk för oss med immunproblematik? Är det ok före och efter transfer? Är det något annat som man absolut SKA inta och något som absolut INTE ska ta/äta/dricka efter transfer? Ananas delat i fem bitar som äts fem dagar i sträck efter transfer har jag läst om (vid 5-dagars ska man börja tidigare då?). Jag dricker ett glas tomatjuice varje dag fast jag tycker det är rätt äckligt. Dricker också en mugg varmt vatten med en halv pressad citron i varje morgon, bra för ämnesomsättningen och för att kroppen ska bli basisk. Jag har snappat att man inte ska inta ingefära efter transfer. Något annat? Tacksam för alla tips!

  • Snart lycklig

    Kom också på; aubergine ska man undvika efter transfer. Det är faktiskt ett tips från Lully, men jag kommer inte ihåg varför. Hur är det med starka kryddor? Jag verkar nojjig, men det är jag faktiskt inte....ännu..... Jag vill bara veta fakta, så kan jag göra mitt bästa.

  • Snart lycklig
    Cathy skrev 2014-05-29 13:08:38 följande:
    Snart lycklig; papaya ska man inte äta om man vill bli gravid/är gravid. I vissa kulturer använder man papayafrön som preventivmedel..gurkmeja är också något man ska undvika.

    Tack Cathy! Jag ska samla all information på en lista. Gurkmeja är väl bra INNAN transfer, för att dämpa inflammationer? Har jag fel?
  • Snart lycklig

    Vilaa, håller med. Känns inte som D bara är ute efter pengar. Dock måste han ju naturligtvis ta betalt och tjäna pengar, annars kan han ju inte fortsätta hjälpa oss. Jag tror att en påse är på 250 ml, så då tar man bara 200 av dem. Enkelt! Jag tar AC-droppar som jag köper i Sverige. D sa till mig att följa högsta rekommenderade dagsdos, ej mindre, ej mera. Mitt råd är att följa dagsordinationen på dina tabletter (om det går att utläsa ur grekiskan....). Lycka till!

  • Snart lycklig

    Aj, aj Vilaa, såg nu att du skrev att det inte stod någon dagsordination på AC-tabletterna. På mina droppar står det: Agnus Castus 1000 A, 50 ml KOSTTILLSKOTT, 2 ml innehåller extrakt från 2000 mg Vitex agnus castus torkade frön. Användning: 1 ml 2 ggr/dag i vatten. Omskakas.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!