• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zwillinge86 skrev 2014-06-04 08:08:53 följande:
    Hoppas att dagen levererar på hög nivå för att kompensera det jobbiga från igår. Håller tummarna för dig och hejjar på dina ägg!

    Tack rara!
  • Snart lycklig

    Äntligen efter en skitjobbig kväll och lite sömnlös natt, har jag fått svar från D: "Hello Xxxxx. Just to let you know that 15 embryos survived thawing and continue growing.well done!!have a nice day." 15 av 16 st klarade steg 1!! Äntligen kan jag koppla av lite igen och bara andas! Sååå tacksam!

  • Snart lycklig

    Tack alla finisar!! 😍 Solkattan, knepigt med ihåligheten. Du måste fått hjärtat i halsgropen första gången en läkare sa så. Spännande med FET även för dig, även om jag nu vill säga att alla känslor inte bara är spännande, utan också mycket nervösa. Talar nu av min egen känslobergochdalbana. Tidigare idag ringde från Genesis och började prata om några papper som min sambo måste skriva på för upptiningen och transfer. Stressnivån i taket igen. Han reser och sådana här papper faxar man inte var som helst. Nu hör det till saken att jag verkligen bett D att kolla igenom allt och kompletterat efterhand, så allt skulle vara klart. Jag bad dem prata med D och sedan sms:ade jag honom också. De skulle ringa tillbaka inom 15 min, men det tog 1 1/2 h, MEN allt var i sin ordning. Skönt, bara att plocka ner stressnivåerna igen. Puh!!

  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-06-04 19:50:53 följande:
    Förstår inte riktigt dr d nu. Enligt min plan på mail så ska jag endast ta il drop nr 2 utifrån mitt fbc. Mitt fbc som jag tog i fredags visade inga värden utanför referens. Men ändå tycker dr d att jag ska ta ett dropp "in a few Days". Sen dropp igen på onsdag. Fbc på tisdag o fredag. Återsättning på torsdag. Visst kan jag sätta mig på tåget till Stockholm på lördag också... Men förstår inte riktigt "varför". Kan det vara för att min e2 är högt.. ? Börjar bli rejält pank nu när jag precis betalade 31000 för ivf:en i april. Stockholm kostar ju några tusen för tågbiljett o dropp... Är det någon som tror sig förstå varför ytterligare ett il dropp.. ?

    Jobbigt både tid- och kostnadsmässigt, men jag tror nog att D har en anledning. Han ser säkert något som vi inte ser. Han vill säkert ditt bästa och få din kropp i "perfekt" skick. Om det blir fler ggr för dig, vilket jag inte hoppas, du ska ju lyckas nu, kanske du kan pröva Neupogen istället. Du tar helt enkelt sprutor själv i hemmet. Om du inte får det utskrivet av en läkare, kanske det ändå blir enklare och billigare i slutändan. En kartong innehåller 5 flaskor och med min höga dos räcker den i 10 dgr. En kartong kostar 3917:- (tror jag det var) utan högkostnadsskydd. Kanske behöver du inte heller den höga dos som jag tar. FBC krävs ändå. Men skit i detta nu, du ska inte behöva göra detta flera ggr, det ska ju lyckas nu!!
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-06-04 17:11:57 följande:
    Snart lycklig: grattis grattis till super resultat! Kan verkligen förstå hur irriterad du var när din man inte hörde av sig! Fan, när vi åker hit själva inkl stress, då blir det mer ensamt övergivet om de inte finns mentalt vid vår sida! Men men, det är svårt att få ihop en normal vardag i denna cirkus mellan varven. Min man hängde i sista minuten med... Både och skönt och inte. Ganska skönt ixå rå sig själv- ;)) Imorgon VUL! Kram på er alla ingen glömd.

    Tack! Männen är från Mars osv. Ja, ibland blir man inte klok på dem. Blev sent och ville inte ringa mig halv två på natten och jag skulle väl ha ringt om det var något jobbigt!!??!! Ja, ja, pratat och mjukat upp det lite idag. Gullig, din man, som följer med, men det är faktiskt på två sätt. I dessa sammanhang finns det behov för att "vara i sin lilla bubbla". Lycka till på VUL imorgon. Fick själv ändrad tid till fm istället för sen em imorgon, så nytt VUL och Neupogen flush, samt nya blodprover tror jag. Passar mig perfekt, för det ska bli fint imorgon, äntligen.
  • Snart lycklig

    Vilaa, det bör inte bli några problem med att hämta ut antibiotikan på recept från D. Vad är din plan? Om det är ivf el dyl, skulle jag satsa på hyston före. Ring och hör lite då och då om tid för hysto, kanske finns det plötsligt en återbudstid.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!