• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    lill111 skrev 2014-06-01 18:36:14 följande:
    Håller allt för vad tygen håller - nu ska det bara gå:))) Stor kram från mig!!

    Kram och tack!! :)
  • Snart lycklig

    Be att få ett EU-recept från Mina/Dr D, så ska du kunna hämta ut det på Apoteken hemma i Sverige, dock går det utanför högkostnadsskyddet då. Jag har inte själv gjort det med just IL, men andra har lyckats.

  • Snart lycklig

    Jag måste bara beklaga mig lite, på alla dagar jag ska vara här, ser det ut som det bara blir fint måndag och onsdag och just de dagarna är klinikdagar för mig. Det ser ut att bli regn och åter regn. Jag skulle ju njuta på stranden några dagar och bara njuta av solen och insupa all extra D-vitamin! Trist!

  • Snart lycklig
    lillebob skrev 2014-06-01 20:56:17 följande:
    Håller tummarna hårt för er- snart lycklig & redan47 & leah & ingrid! Kram

    Tack snälla! Kram.
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-06-01 21:39:10 följande:
    Verkligen trist! Jag såg på väderkartan den sämre prognosen ... Hmmm. Men varmt iallafall! Du får ligga på rummet och gå på café ;)

    Jag har det i alla fall ganska bra! Behöver inte laga mat, inte städa, inte jobba, inga direkta måsten. Skön säng med ett jättetäcke. Bra frukostbuffé med valmöjligheter. Nu en långpromenad i solen (idag hade strandhäng varit perfekt) med en fika kanske, koffeinfri cappuccino är ju inte fel. Synd att klaga.
  • Snart lycklig
    trex2013 skrev 2014-06-02 16:35:02 följande:
    Är kräknervös, OM allt klaffar (pengar,jobbledigt osv)så sitter jag på flyget ner till Aten på lördag. Blir lite turistande i några dagar men sen på torsdagen allvar och undersökning hos Serum. Förmodligen operation (hysteroskopi och laproskopi) på fredagen och sen hem på söndagen. Hoppas, hoppas att jag inte kommer ha så ont på hemresan nu bara.

    Hejja, hejja! Var inte orolig, har jag klarat allt detta, så klarar du det säkert med bravur. När jag efter supersnabbt bokat möte skulle åka för utredning till D (precis efter min sjätte misslyckade ivf och precis fått veta att min tvillingsyster var gravid med ditt fjärde barn), stod jag vid boardingen på Arlanda och storgrät med min sambo i telefonen. Var så nervös för engelskan, var så under isen mentalt och "ensammast i hela världen". Jag har klarat mycket sedan dess! Det kommer att gå bra. Lycka till!
  • Snart lycklig

    Hos D idag: blodprover för vidare färd till Chicago och några för analys ikväll här i Aten. Om allt ser bra ut på grekproverna sker upptining av alla våra 1-dagars imorgon. Puh! Neupogen flush genomförd. D jättenöjd med slemhinnan. D också jättenöjd med att jag haft en släng av svampinfektion, som behandlats. För säkerhets skull ordinerade han en vagitor till ikväll/inatt. Det tyder på att hyston gjort lite för min immunproblematik. Tänk, det jag oroar mig över, är D nöjd med. Nyligen tagit antibiotika, så det är check på det också. Ev IL imorgon, annars nytt klinikbesök på torsdag.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!