• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan skrev 2014-05-22 12:21:17 följande:
    Snart lycklig: Åker du nu i helgen..? Jag är mer nervös inför din resan än för mitt stundande försök... så mycket som du har slitit så framstår mitt eget slit som en "piss i rymden". Men vi har ju alla "olika" problem men samma mål... :). Kan inte önska nog med lycka till (eller kanske break a leg?) inför din resa....

    Kan Ni tänka Er.... det har kommit till en lösning...!!!! jag kommer få 3 st remisser för blodprovstagning..!
    Det går alltså att kryssa i nån ruta på remissen när den skrivs att det är jag som privat person som ska betala fakturan. Är så himla glad att jag slipper åka till Stockholm eller Eskilstuna eller liknande bara för ett ynka blodprov. 3 prover räcker visserligen endast till ev. positivt test. Men "bättre" än inga remisser alls!

    Ni som "kan". Jag var övertygad om att jag skulle få progynon som östrogen nu inför stimulerat FET. Nu när jag hämtade ut medicinerna igår så har de skrivit ut Femanest. Bör jag meddela Dr D om medicinbytet...? Eller är de helt jämförbara..? Nån som vet..?
    Oh gulliga du!!! Du är så rar så tårarna rinner.....Hjärta

    Vi sliter alla, på olika vis bara. Så glad för att du fått tre remisser.

    Näe, jag åker inte förrän söndagen den 1 juni. Chicago-blodprover, Neupogensköljning nr 1, VUL och kanske IL(ingen aning, får se efter nästa veckas blodprover härhemma) på måndagen den 2 juni, Neupogensköljning nr 2 onsdagen den 4 juni. Preliminärt transferdatum är den 7 juni. Ja, om allt ser bra och gynnsamt ut förstås.

    Ska på hypnos på tisdag, tror jag ska be honom om att att hypnotisera mig till sömns och sedan att jag inte vaknar förrän detta är över och naturligtvis då med ett positivt besked, typ gravid med sexlingar...

    JAG ÄR NERVÖS!!! Jag måste ändå försöka att tänka positivt, lätt att skriva men mkt svårt att få in i huvudet.

    Det kommer ju också vara en oerhörd nervös resa veckan innan transfer, hur många kommer klara upptiningen, hur många klarar sig till dag två, hur många klarar sig till dag tre och hur många klarar sig till dag fem och blir fina blastocyster......... Jag har ju ingen aning om kvaliteten.

    Men en sak vet jag, jag har gjort mitt yttersta oavsett om det går vägen eller ej.


  • Snart lycklig

    Solkattan, dina ord "väcker mig" lite och jag börjar förstå att jag faktiskt gjort en prestation. Jag har efter senaste ÄP börjat tänka "hur i helsike har jag orkat?", "hur har jag fått ihop det?", "hur har jag lyckats få till allt, med så mkt motstånd, framför allt min ålder och inte eg välkommen någonstans?" Ja, pust......

  • Snart lycklig

    Leah, jag frågade D om Q10 nu inför FET, och han sa att det var helt ok. Han sa att alla kosttillskott är okej, men följ föreslagen dosering på burkarna. Nu vet vi ju att de flesta av oss tagit betydligt högre doser av ex Q10. Jag har tagit 700 mg varje dag hel tiden under mina ÄP. Innan jag höjde dosen för ca 1 år sedan, tog jag också Q10 under ÄP, men som sagt i lägre dos. Nu inför FET tar jag 200 mg, som det står på burken. Lycka till med din stimulering, ÄP och ruvning!

  • Snart lycklig

    Jag har ju nu trappat ner med många kosttillskott, slutat helt med en del och minskat dosen på andra. DET ÄR SÅ SKÖNT!!

  • Snart lycklig

    Tack Pinklilly!!! Sy ihop det bästa har nog många här gjort, även om vi valt lite olika vägar. Du är inne på helt rätt spår.

  • Snart lycklig

    Solkattan, säger som Angel, man kan ju inte trolla och man måste ju leva också. Jag tror dock att D sa till mig att han ville ta blodprover på mig dagen efter 5-dagars FET. Tack och lov är jag hos honom, för preliminärt ska jag då ta blodprover på en söndag. När är ditt FET planerat till?

  • Snart lycklig

    Jag tar just nu Suprefact, Prednisolon, Progynon och Neupogen. Suprefact och Prednisolon har jag ju tagit flertalet gånger. Nu undrar jag om ngn annan snabbt blivit svullen och fått ännu större mage av Progynon= östrogen, eller är det Neupogenet? Min mage är så svullen och då stimulerar jag ju inte för att få fram äggblåsor. Jag har också känningar i ryggen, som små hugg. Svårt att förklara, tänkte det var njurarna, men det hugger liksom både längre ned och högre upp. Det är som inuti, det är inte ryggont i vanlig bemärkelse. Någon som känner igen det?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!