• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Frk Röd skrev 2014-06-14 21:02:33 följande:
    Vad kostar en ask med Utrogest på Apotek i Aten?

    Tror en kartong med 15 st (vanligaste dosen tre per dag, räcker alltså i fem dagar) kostar 7,xx euro. Taget ur minnet. Utrogestan 200 mg.
  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2014-06-14 21:49:31 följande:
    Tack. Vet du om de brukar ha Utrogest bakom disken så man får fråga efter det eller kan man ta själv i hyllan?

    Jag har alltid frågat och då har jag sett att de har dem bakom disken, så det är väl det troliga hos samtliga Apotek.
  • Snart lycklig
    Ingrid1989 skrev 2014-06-15 13:23:18 följande:
    Ja det var tungt i fredags. Dock räddade min sambo situationen ganska galant. Jag fyllde år igår och visste att jag skulle åka nånstans men inte vart. Fick packa klänning å bikini. Han åkte några timmar i skogen med mig innan vi kom fram till en otrolig anläggning på ett berg med spa och hotell. Jag fick behandlingar och därefter var det bad och bastu och rose tillsammans resten av dagen med frukt osv. Gick till rummet för att göra oss iordning för en 3rätters middag och där står en vacker blombukett. Ett kort fanns i ett kuvert. Öppnade det och på bilden står det "VILL DU GIFTA DIG MED MIG?" Tror ni tårarna rann?????? Jag är fortfarande i schock och euforisk. Jag ska äntligen få bli fru och är hur lycklig som helst!! (Han hade planerat detta i några månader tydligen)

    Oh GRATTIS! Vad romantiskt. Vilken härlig vändning och överraskning. Kram.
  • Snart lycklig
    mumwannaB skrev 2014-06-15 14:49:08 följande:
    Ingrid: Vilken fantastisk överraskning!! Bra att ni har ett glädjeämne att fokusera på. Stort grattis till blivande frun! SL: hoppas så för din skull att mensen håller sig borta. Det måste finnas någon rättvisa för en sådan fantastisk kämpe som dig. Kram

    Oh vad gulligt av dig! Ja, mensen håller sig borta, men vid användning av Progynon som jag intar, kommer inte eventuell mens förrän man slutar, så tyvärr är det inte något som jag kan utläsa resultatet ifrån. Jag har forfarande inte heller några symptom! :( Jag kände lite där i början runt livmodern fram tills embryona skulle ha fäst, men sedan inget. HCG ska ju nu sedan tidigast i fredags börja slippra ut i blodet. Inga ömma bröst alls. Denna ruvning har verkligen varit mentalt jobbig, men det kanske inte är så konstigt. Funkar inte denna ruvning när kroppen är i perfekt skick, hur ska jag få kunna tro på de två som ligger i frysen? Jag är naturligtvis överlycklig för dem.
  • Snart lycklig

    För fyra nätter sedan började jag få lite nattsvettningar, de två första inte så mkt. Igår natt kände jag inget som jag vet om, men däremot somnade jag om efter morgonens mediciner och svettades rejält på morgonen/fm. Inatt som var, svettades jag mera. Jag har fönstret öppet i sovrummet. Det har ju då och då diskuterats nattsvettningar, men jag har fortfarande inte fått klart för mig om det är positivt eller inte. Mina hormon- och immunvärden/-balans verkade vara perfekta i fredags. Jag har heller inte fått ngt svar från D om dem, så jag utgår från att de var bra. Vad säger ni om nattsvettningar efter RD 4, 5, 6 och 7, stimulerat FET med blasto? Någon? Någon med nattsvettningar och inga ömma bröst som blivit gravid?

  • Snart lycklig
    che71 skrev 2014-06-15 18:11:20 följande:
    Snart Lycklig
    Man måste inte känna något så tidigt...jag gjorde inte det i alla fall...så du kan visst vara gravid utan "symptom"
    så tidigt.
    Angående nattsvettningar...inget jag haft själv, men vad jag kommer ihåg är Dr D mycket intresserad att veta om man har det, så jag tolkar det som att det är immunförsvaret som triggar igång på en graviditet??!!Drömmer
    Någon som vet mer?!
    När ska du testa?
    Kram

    Tack för svar! Jag försöker tänka som så (eller lura mig själv), att eftersom immunbalansen verkar vara perfekt, kanske det är min kropp som reagerar på en graviditet. Jag vill ju så gärna.......

    I em/kväll känns brösten dock lite lite tyngre och ömmar kanske lite lite när jag tar på dem. Lite molande runt kanterna om livmodern, kommer och går, men diffust, inte direkt som mensvärk. I em några hugg/darr/pirr på vänster sida, typ vid äggstocken, mkt snabbt övergående. Ni ser, jag har verkligen hamnat i värsta känna-efter-symptom-fällan. Usch!

    Jag får dock förlåta mig för det i denna situation.
  • Snart lycklig

    Jag har mailat till dr D och kompletterat med mina nattsvettningar, men jag gissar att han inte svarar på det......

    Återigen, stora BAMSEKRAMAR till er alla som hejjar på mig och orkar läsa allt jag skriver. GLAD att ni finns där!

  • Snart lycklig
    Blingbling skrev 2014-06-15 20:27:54 följande:
    S.L. - Kan berätta för dig att jag för några veckor sedan ställde just den frågan om nattliga svettningar här i forumet och vad dr D egentligen säger om det. Då var det några kloka personer som kom fram till att det förmodligen är (som Che just påpekat) en reaktion av immunförsvaret på en graviditet. Håll humöret och hoppet uppe nu! Har du kämpat så här långt och länge så måste du hålla i ett tag till - vi hejjar på dig!! smile1.gif

    Oh vad jag önskar att du har rätt! Jag får också lite hopp i och med reaktionen, men blir jättenervös för D har nu ordinerat en extra dos Neupogen ikväll efter att jag skrivit om mina nattsvettningar. Nu är jag ju jätterädd att reaktionen och nattsvettningarna under helgen har förstört mina chanser. D fick mina blodprovssvar mitten på dagen i fredags, men inte svarat mig förrän jag skickade dett till mail idag. Alltid kan man hitta saker att gå i spinn för. Kram och tack för att ni hejjar på mig! Det är bra att ni lyfter upp mig när jag inte orkar själv.
  • Snart lycklig
    RobSab skrev 2014-06-15 23:39:26 följande:
    Ingrid: vad roligt, grattis!!! Blir det bröllop i år? Snart lycklig; jag hade nattsvettningar till RD 8 (när vi tror att graviditeten avslutades) och Dr D verkade tycka att det var positivt när vi pratade om det. Jag tror det är positivt och att du har fått mer mediciner är nog för att fortsätta hjälpa kroppen åt rätt håll. Vad flummigt det blev. :) Jag tror starkt på den här gången för dig. Jag håller tummarna och haltar runt eftersom jag håller tårna också för dig ;)

    Nu fick du mig att le lite och det behöver jag! Tack för det och att du tror och hoppas för mig! Kram.
  • Snart lycklig
    Blingbling skrev 2014-06-16 01:24:25 följande:
    Precis som RobSab skriver så tror jag också det är positivt och nu också superbra att du får mer medicin! Jag kan ju också tillägga att jag är gravt haltande här på min front (och det beror inte bara på att jag var klantig nog att med full kraft köra vänsterfoten rakt in i en dörrpost med lilltån först och som fick agera krockkudde....jodå, det gjorde/gör fortfarande ont!)

    Söta du! :) Kram. Usch, jag har också för länge sedan slagit i foten med lilltån och tån bredvid som första mottagare av smällen, det var i ett brett sängben. Det slutade med kryckor och en två veckors sjukskrivning. ;)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!