• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    lillebob skrev 2014-06-17 08:42:59 följande:
    håller tummar och tår för er alla ruvare, det kommer bli plus för er alla!!!! trex, så skönt det  löste sig, vad skulle vi göra utan Penny & dr D

    Kram!
  • Snart lycklig
    Maxad skrev 2014-06-17 08:49:17 följande:
    Solkattan och Snart lycklig. Som jag lider ned er nu när ni våndas och oroas. Om ni kommer ihåg mig; Har själv gått igenom så många ivf:er och varit nere hos dr D att jag tappat räkningen. Har gråtit och varit arg och förtvivlad. Men glöm inte en sak som jag själv hade svårt att komma ihåg: ni är fullproppade med hormoner! Det gör det hela ännu jobbigare. Hormonerna och humöret går ju inte att skilja åt, i synnerhet när man är i det. Var lite snälla mot er, påminn er att ni är fullsmetade med det och försök andas och koppla av. Vet att det låter hopplöst men i efterhand var det det som kunde trösta mig, om jag hade vett nog att komma ihåg det under hormonruset. Jag tycker hcg över 3 låter jättebra! Har aldrig haft det vid mina misslyckanden. Allt kan hända. Kroppens signaler och er hjärna är belastade nu. Tänk på det och var lite snälla mot er. Styrkekramar en masse!

    Gulliga du, tur ni andra är snälla mot oss när vi inte riktigt förstår och klarar det själva. Jag jan ju bara vara och låta dagen gå och hoppas på mirakel. Jag jan inte längre påverka något. Kram.
  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-06-17 09:02:09 följande:
    Maxad : gulliga du! Kroppen är verkligen full av hormoner.. Tar ju både östrogen o progesteronet och jag som älskar siffror kan ju se att mina värden är skyhöga. Faktiskt är det ju inte konstigt att man blir lite knäpp... Önskar att jag kunde bara få vara ifred just nu. Sitter o våndas på jobbet. Strax möte o jag presterat nada. Min chef börjar tröttna... :(. Tur att det är semester till veckan.

    Solkattan, det är jättebra att du har skyhöga östrogen- och progesteronvärden. Mina progesteron- prolaktinvärden och även TSH hade igår dessvärre gått ned och de går alla oftast upp vid en graviditet. Däremot hade östrogenet gått upp, vilket jag inte vet om det är bra el dåligt. Allt jfr m i fredags.
  • Snart lycklig
    Vilaa skrev 2014-06-17 15:59:11 följande:
    Det var olika på olika apotek, det ena så var det styrkan som inte fanns. På den andra var det att läkemedlet inte hette samma sak i Sverige som i grekland, sen var det att receptet inte såg giltigt ut bla bla.. Den värsta var den som tyckte det var dumt av mig att inte köpa medicinen i grekland. Men idag, thank god for lloyds ;)

    Så skönt för dig. Ett problem mindre.
  • Snart lycklig

    Jag vet att jag sprider så mkt negativitet nu i denna tråden, men jag mår då j..a dåligt! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det enda jag tänker på att jag har NOLL barn och min tvillingsyster sitter där med FYRA! Dessutom svider det så mkt att hon lyckades i hög ålder med den minsta, bara genom ett "misstag". Jag som kämpat så och aldrig belönats. Varför? Tårarna tar aldrig slut! Förlåt för att jag förpestar tråden......

  • Snart lycklig
    trex2013 skrev 2014-06-17 16:44:13 följande:
    men kära du, inte ska du be om ursäkt för att du är orolig och ledsen.  Jag och alla vi andra förstår dig ju så väl. Oron, rädslan och ångesten. Det där svara hålet som vi alla hamnar i titt som tätt. livet känns så himla orättvist ibland jag vet och förstår att det känns i hjärtat att hon haft så lätt och inte du. önskar att jag kunde hjälpa dig mer men det är svårt. vi finns alla för dig här iaf. många kramar till dig. <3

    Tack vännen! Jag har kämpat så hårt........
  • Snart lycklig
    leah2012 skrev 2014-06-17 18:43:26 följande:
    Åh lider med alla er som fått dåliga resultat. Det har jag med. Blev visst gravid, vilket jag är mycket tacksam över, men det har redan avslutats. Har kämpat så hårt. Redan över...Gråter Snart lycklig när får du veta? Förstår att det är jättejobbigt. Stor kram du har verkligen kämpat!! Förresten vem är det som stänger? Dr D?
    Usch, jag lider verkligen med dig! Jag vet precis hur du mår, även om det inte hjälper, men jag FÖRSTÅR!!! Jag är på väg att ta blodprover nu på morgonen, sedan kommer domen vid lunchtid, även om jag redan vet vad den är. Jag känner mig så mentalt slutkörd, min sambo likadan. Vi sover, men ändå inte.
  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-06-18 08:28:52 följande:
    Här känns det med deppigt.. Känner nada. Är ändå 8: e ruvningen och de ggr jag ändock blivit gravid så har jag typ vetat det . Tror ägget dog runt dag 3. Hade dragningar i livmodern fram tills dess. Brösten alldeles för ljusa. Underlivet inget mörkfärgat. Gråtigheten har övergått mer till PMS grinighet. Vad gör man nu liksom.. ? Kan man ta reda på om ens ägg är skruttiga på något sätt ..? Är det någon ide med fler ivf:er egentligen..? Till veckan funderar jag på att be sambon beställa nåt ton grus ut till stugan. Känner för riktigt j*vla hårt kroppsarbete. Är det inte konstigt egentligen... Man blir så j*vla arg på sin värdelösa kropp. Vill "straffa" den med rejält med träningsvärk !!!

    Du är bara på RD 6 och det är inte förrän idag som HCG börjar utsöndras i blodet, så håll ut, än har du chans. Det skrivs och sägs alltid att varje graviditet kan kännas på helt olika sätt, så att du inte känner som tidigare, behöver ju inte betyda något negativt alls. Förstår känslan vad du menar med ett hårt kroppsarbete. PGD kan ju syna embryon, men det är dyrt och ibland han det bli ngt embryo som skadas och försvinner på vägen. Jag diskuterade detta med D innan jag började min insamling och då sa gant att lägg de pengarna på att samla ägg, vilket jag gjorde. Dock hade det varit skönt med ett svar på kvaliteten. Kram och ge inte upp ännu!
  • Snart lycklig

    Redan4607, nej!!!! Inte du med. Hade du 4 i HCG på blodprov taget igår eller idag? Jag sitter bara och väntar på mitt svar från dagens prover, men jag vet ju ändå redan svaret, men måste ju få det bekräftat.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!