• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    singhatjejen skrev 2014-06-18 21:56:18 följande:

    Nämen åh, Snart lycklig!!!! Grattis! Du är ju gravid!! Äntligen! Underbart!!! Sååååå glad för din skull! Fattar att det är otroligt nervöst - men det kommer att gå bra nu, tro på det

    fortsätter hålla tummarna!

    Håller tummarna stenhårt för dig också, Solkattan. Och vem vet Redan47, om SL var sen i starten så kanske du är det med? Hoppas!!!


    Jag säger försiktigt tack! Måndagens blodprover blir nog lite avgörande, men jag ska försöka att inte stressa upp mig för det. Hoppas du mår bra! Stor kram.
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-06-18 22:13:48 följande:

    SL: när startar du prednisolon intaget i behandlingen? Vilka doser?


    Måste kolla exakt, men jag tror det var behandlingsdag 1, som var min cd 3 el 4. Började då med 10, tog sedan på eget bevåg 15 efter några dagar och sedan när jag egentligen skulle höja till 15 tog jag 20, och vid höjning till 20 tog jag 25. Kan kolla imorgon.
  • Snart lycklig
    Skogsbruden skrev 2014-06-18 19:02:32 följande:

    Jag hade egentligen lovat min man dyrt och heligt att lämna allt som har med barnlöshet att göra efter att i 10 års tid varit helt besatt. Men jag har inte riktigt kunnat släppa din resa "Snart lycklig" så jag har följt lite i smyg. Därför blev jag så glad så jag fick tårar i ögonen när jag såg att ditt hcg stigit och måste bara skicka en stor grattiskram! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det går vägen! Jag fick positivt besked vid exakt samma tid förra året men det tog ett bra tag innan det var ett starkt plus så försök att inte bry dig om testet.

    Jag hoppas naturligtvis att alla ni andra som kämpar också lyckas. Jag vet vilket helvete det är. Men kan jag lyckas trots mina förutsättningar med bla endometrios i stadium 4 och många misslyckade IVF så finns det hopp för många andra genom immunbehandlingen. Vi envisa människor gör också att läkarna i Sverige till slut inte kan blunda längre för resultaten. Min MVC-läkare sa senast förra veckan att kontakten med mig har fått henne att ifrågasätta de svenska metoderna.


    Tack snälla! Du gör helt rätt som vilar dig från allt vad barnskaffande innebär.
  • Snart lycklig
    mammasusan skrev 2014-06-18 19:42:42 följande:

    SL: stort grattis till din HCG-ökning!! spännande att få höra hur många som fastnat!


    Tack rara! Om allt går vägen så tror jag nog att det är en. Allt annat vore orimligt.
  • Snart lycklig
    södertjej skrev 2014-06-18 22:19:16 följande:

    Snart Lycklig - Stort Grattis och kramar till dig. Äntligen ser det ut som du fått lön för mödan! 


    Tack gulliga du! Jag hoppas all bara går bra nu framåt. Då har det med råge varit värt mödan! :)
  • Snart lycklig

    Jag har fått så fina inlägg av er idag och är rädd att jag missat någon, jag säger därför stor kram till er alla här. Alla nämnda, inga glömda! Ni får förlåta mig, för jag är ganska förvirrad idag.

  • Snart lycklig

    Tack Angel! Jag är dock nu såååå nervös och orolig, då jag haft såååå mycket nattsvettningar inatt och allt molande slutat. Jag vet att det kan gå upp och ner, men så orolig att mitt aggressiva immunsystem nu pajat allt. D påpekade igår att det var mkt aggressivt. Hade han vetat skulle han satt in starkare medicinering redan tidigare. Jag ångrar så att jag inte mejlade i lördags och berättade att jag fått meta nattsvettningar efter bara lite i två nätter. Jag mejlade inte förrän på söndag kväll ju. Jag fick inte till ett dropp igår em/kväll, som D verkligen ville. Jag frågade redan i måndags om jag inte för säkerhets skull skulle fixa ett dropp, men det tyckte han inte då. Jag har fått en tid för dropp kl 10:00 idag, men kunde komma runt 09:00, så får vi se om det går att sättas tidigare. Usch, tänk om detta bara blir några dagar av lycka?

  • Snart lycklig

    Tack Solkattan och Angel! Jag höjde både kortison- och Neupogendosen, så jag hoppas det också påverkat, så det inte bara är det aggressiva immunförsvaret. Ja, det är till M jag ska. Hon har säkert hört ditt meddelande. Tänkte boka in ett nytt dropp på måndag och ett preliminärt på tisdag, om det går, så är jag garderad. Jag ändå så tacksam att jag tar Neupogen, för då kanske det inte har så stor betydelse på några timmar/dagar hit eller dit för IL. Jag känner ju inte riktigt att jag vågar tro på detta förrän måndagens blodprover. Ni kan ju tänka er den fm och väntan. Jag måste ändå försöka vara lite glad och hoppfull. Blev glad när jag kom på att mitt koffeinfritt kaffe med mandelmjölk smakade apa i går vid lunchtid, mitt i all sorg, innan jag fick det positiva svaret. Kanske ett bra tecken. Jag tänkte inte ett dugg på det då.

  • Snart lycklig
    Blingbling skrev 2014-06-19 01:16:04 följande:

    Tjoooohoooo S.L!!! Har inte varit inne här sedan i morse och nu upptäckte jag vad som hänt, såååå himla kul!!


    Tack gulliga du! Ja, jättekul, men går inte ta in ännu, då det verkar så osäkert. Kram.
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-06-18 23:07:31 följande:

    Det räcker som info. Att du börjar under behandlings cykel ej längre.. Jag fick oxå börja med kortisonet dag 1 cd2/3. Men tänker höja det radikalt vill höra din dos och ungefär tid.


    Ok, jag fick ju höja till 30 igår, men höjde till 32,5. ;)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!