• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    stegen: Haha ja,men jag fick ju göra vul jag med, men jag tycker inte det är farligt alls. Däremot kändes det lite lagom skoj att mannen min var där inne samtidigt, men mest för jag tänkte det kändes skumt för honom Han satt ju vid sidan om mig och inte där nere så att säga haha...det fick han fan inte göra.
  • Pastell
    stegen skrev 2012-11-14 20:39:40 följande:



    Ja första gången tyckte jag det kändes konstigt när mannen var med, men nu är man väl van vid det också och efter måndagens misshandlande med vulstaven känns det nästan som om min man måste vara med i fortsättningen.
    Usch det är ju hemskt egentligen Hoppas de är försiktigare nästa gång!
  • Pastell
    Försöker: Kommer börja nästa mens, har precis haft äl tror jag så det är ett tag kvar. Man börjar på cykeldag 5 och äter i fem dagar,sedan ska jag göra vul dag 10-12 tror jag det stod i pappret. Om vul visar på att äl är på antågande ska jag testa med LH-stickor sa han, när det slår om ska vi ha sex,samma kväll + kvällen efter. (såklart mer om vi vill) men det är lite mer noga med sexet den cykeln. Kan liksom inte skylla på att man är trött Tungan ute
    Aldrig hört talas om de tampongerna, är jag lite omodern kanske? Brukar blöda mycket första och andra dagen,lite mindre dag 3 och sen sjunker det mer och mer. Men småblöder ändå till runt 6 dagar iallafall. Vet inte hur det påverkar faktiskt.
  • Pastell

    Sen en sak angående tamponger, det är verkligen viktigt att inte ha i dom för länge.

  • Pastell
    Försöker: Vill inte komma med pekpinnar men det är verkligen inte bra,rent av farligt att ha i tamponger så länge. Egentligen bör man ha binda på natten om man inte ställer klockan och går upp och byter tampong. Fick en hel lektion i det här av min lärare som är barnmorska
  • Pastell
    stegen skrev 2012-11-14 21:17:56 följande:
    Nuuuu när det kliar och ömmar gick det upp ett ljus för mig vad hon mena med bedövningssprutan i slidan....AJ, nog tur att jag inte uppfatta det på plats!! Då hade jag nog rest mig och gått!
    Usch då! Obestämd
    Men du stegen. fick ni något val att välja mellan insemination eller ivf? Eller försöker man med insemination i första hand? Jag har liksom inte förstått grejen med ins. eftersom de bara verkar spruta upp spermierna? Det händer väll vid ett vanligt samlag också? För vad jag förstod så stimulerar man inte alltid heller ?
  • Pastell
    BaPumba skrev 2012-11-14 21:36:56 följande:

    Bättre med menskopp, den kan man ha inne i upp till 12 timmar.
    Ja det verkar ju rätt smidigt det där,även om jag tycker det låter äckligt. Men är ju inte äckligare än tamponger egentligen. Och bättre för miljön osv
  • Pastell
    stegen: ja det är orättvist, och självklart känner man avundsjuka ibland. Det är ju fullständigt normalt i vår sits. Kram Hjärta
  • Pastell
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-11-14 22:11:45 följande:
    Pastell: Menar dom då att man kan ha PCO utan att det syns något på äggstockarna vid ett VUL? För jag har ju kollat med VUL ett par gånger nu och alla har sagt att det ser normalt ut.
    Kan man alltså ha det ändå?{#emotions_dlg.flower} Det visar sig väl när de går igenom provsvaren då om jag kanske har det trots allt.


    Japp,för jag ställde mig frågande till varför det syntes i maj, men inte nu i september eller när det var jag gjorde spolningen. Då sa han att det kan ligga gömt också ibland. Nått sånt. Grejen är att jag gjort flera vul tidigare innan vi ens började försöka bli gravida, de har alltid sagt att allt ser normalt ut och inte nämnt nått om pco. Dock,har jag läst att det är först när det börjar bli problem med att kanske bli gravida som pco egentligen blir ett problem. Många har denna typ av äggstockar men det behöver inte betyda något problem. Sedan finns ju pco-s, som ger mer symtom men det verkade jag inte ha.
  • Pastell

    Till er som knaprar/ska börja knapra pergo, läs här:

    www.familjeliv.se/Forum-7-130/m3949644.html

    Tyckte det var värt att ta upp, med att många torkar ut. Kanske inte är något problem,eller så är det så. Tänker definitivt dricka bisolvon samtidigt som kuren.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus