• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Åh vad gulligt, en av mina närmre vänner i min klass som vet om utredningen skrev just på fb att hon hoppas det kommer gå bra med utredningen och vi får hjälp snart för hon vill se mig med bebismage Hjärta Gulle hon,sådant värmer! Man blir glad.

  • Pastell

    Var samma tjej som trodde hon var gravid, men hon fick dessvärre neg test igår. Inte konstigt när hon slängde pillren för 2,5 vecka sen Men jag hoppas vi blir gravida samtidigt ungefär....mysigt att vara i nästan samma vecka o även när barnen föds.

  • Pastell
    stegen skrev 2012-11-13 21:13:24 följande:



    Det finns faktiskt fina människor runt en!! De är guld värda!
    Ja verkligen. Eller alla som vet om vår utredning stöttar oss väldigt,har även nära släktingar som kämpat för att få sina barn så kan prata med henne, hon förstår liksom

    Och det är tur att NI finns tjejer, det gör så mycket att få skriva av sig här i tråden! Hjärta
  • Pastell

    stegen: Bara släpp ut det, det är bra att gråta ut ibland {#emotions_dlg.flower} Hoppas du mår lite bättre idag Hjärta

    JZ79: Ja det kanske är så Har redan sagt att jag äter medicin till dom, det skrev jag redan i papperna vid första besöket Solig

    Em me: Behöver inte betyda något! Kram

    Ja idag var det dags här då, få domen Är beredd på det värsta känns det som. Ska vara där halv tolv...puh. Som jag längtat efter detta besök Solig  Ha en fin dag alla goingar!

  • Pastell

    72dagar:Vad härligt

    Ja ni...haha, det har gått bra idag. Men jösses vilken busstur dit Tur jag kan skratta åt det i efterhand nu. Vår bil är på lagning och vi fick ta bussen dit idag, det är drygt 4,5 mil till sjukhuset härifrån och jag blir lätt åksjuk. Vilket jag dock inte blivit på länge och tog därför ingen tablett eller nått. När vi sitter i bussen känner jag hur jag börjar kallsvettas och må illa, får jävligt ont i magen och tänker, FAN måste till toa. Inser att det inte finns nån toa på bussen eller ens en plastpåse att spy i. PANIK! Säger till min man att ta mina saker i väskan så jag kan spy där Haha....så ja, jag fick lov att kräkas i väskan för det fanns ingen annanstans. Klarade resten av bussresan men började må illa igen och trodde jag blivit vinterkräksjuk (en i min klass hade det i helgen).
    Hur som, sedan fick vi vänta rätt länge, läkaren var 50 min sen så man hann sitta och bli ännu mer nervös. Sen fick vi träffa världens tråkigaste gamla gubbe, seeeeg och svarade otydliga svar. Hur som, allting såg bra ut! Alla prover var jättebra, till o med verkar jag haft ägglossning den månaden vi tog provet. Har tydligen pco men han förklarade att ibland kan den "gömma sig" också i äggstockarna. Vi vet inte hur ofta eller sällan jag har äl så jag fick pergotime utskrivet! ÄNTLIGEN!!! Som jag väntat. Får börja försöka nästa mens,kolla med vul o blodprov. Kommer få köra varannan månad med pergo i tre omgångar. Sen anser dom att tar det sig inte på dom gångerna får vi gå vidare.
    Och då får vi diskutera det då.

    Är sååå lättad att min mans prover var bra, han sa vi ska ha sex varje dag innan äl nästa månad med pergo,så han kan ju inte ha så få spermier tänker jag. (kollade aldrig några siffror).

    Så ja, vi är nöjda även om man blir fundersam varför det inte tar sig om nu jag verkar ha äl rätt ofta ändå!

    Långt ....sorry! {#emotions_dlg.flower}

  • Pastell

    Tack alla! Det känns väldigt skönt, samtidigt som det känns lite så att...jag verkar ju haft ägglossning de flesta månader och då undrar man ju varför det inte tar sig. Som att det inte finns nån vettig förklaring. Men vi får se vad pergo kan göra.
    Han gjorde ett vul på mig för att kolla så jag inte hade nån cysta på äggstockarna (antagligen inför pergo) och då frågade jag om han kunde se om jag haft äl eller inte den här månaden.
    Borde haft det de här dagarna, han sa att han tyckte det såg ut som det men var inte säker.
    Har fått höra det andra gånger efter vul med, går det helt enkelt inte att se säkert på ett vul? Eller är det bara osäkert i mitt fall?

    Har bestämt mig för att även dricka bisolvon när jag börjar knapra pergo Kan ju inte skada.

    Kram alla kämpar! {#emotions_dlg.flower}  (och ursäkta för långa utlägg) haha.

  • Pastell

    stegen: Dagarna kommer gå fort fram till du ska testa dig

  • Pastell
    Maramina: Men gud vad roligt med intervjuv! Håller alla mina tummar och tår att jobbet kommer bli ditt! {#emotions_dlg.flower}

    Lillnosen: Haha ja det blir ett roligt minne, så här i efterhand skrattar jag massa åt det och hur sjukt det inte låter med att spy i väskan. Men det var inte lika roligt på bussen hahahah...Solig
  • Pastell

    Avundas er som känner av äl, jag gör ju tydligen inte det. Förr gjorde jag det , som yngre.

    stegen: Jobbigt att ha sådant humör, men jag vet hur det är, dessvärre
    Nej de får inte stå ut med lika mycket under en utredning, så jag skrattade lite gott åt att läkaren ville klämma lite på hans bulor idag hahaha....sa, ja nu är det din tur!
    Vad är det de kollar när de klämmer på männen? Tänkte eftersom hans spermaprov var bra.

  • Pastell
    Nellin: Ja det är märkligt, har en släkting somsagt som har samma problem som jag och har äl själv endel månader. Hon fick pergo ändå, dock blev hon aldrig överstimulerad utan fick bara ett ägg, eller en gång två men inget sexförbud då. Antar de ger mig eftersom de har sett pco på mig samt att de tolkar det som att jag inte har äl varje månad.
    För att öka chanserna eller nått. Och ja, jag kommer göra vul Glad Frågade om vi inte skulle ha sex innan vul då ifall det visar för många, men det sa han att vi visst kunde ha, man ska ju ha för nöjes skull också försökte han skoja om.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus