• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Försöker: Efter några få timmar försvann de kroppsliga symtomen en efter en, och kände helt plötsligt jag mår mycket bättre. Måste säga fy FAN VAD SKÖNT! Kroppen sög väll i sig medicinen. Nu är jag människa igen. Drömmer

  • Pastell

    Det man dock inser i det hela är hur jävla beroende kroppen är av medicinen. Det blir ett psykiskt beroende om inte annat, även om läkare säger annat.

  • Pastell
    Em me skrev 2012-11-12 17:44:57 följande:
    Om de är ok är jag gärna kvar lite, Mina tidigare graviditeter har ju tagit slut innan v 7 så vågar inte hoppas allt för mycket, en dag i taget! Hade tänkt vänta med att ringa bm med, har haft lite otur med bemötandet där, vägrar samma barnmoska som sist, hon var en riktig .... Ah så idiotiskt hon bar sig åt, hon borde byta jobb..
    Men det är ju självklart du får vara här i tråden, det får alla Jag hoppas innerligt att du får behålla din lilla ärta {#emotions_dlg.flower}
  • Pastell

    Försöker: Jag tror absolut mycket är psykiskt också, iallafall ångesten, dock inte de fysiska symtomen. Har försökt lära mig hantera min ångest som jag haft sen jag var 10 tills för 6 år sedan då jag vågade prova medicin. Så vet ärligt talat inte om jag kommer kunna lära mig hantera det hela. Men men....

    Solig

  • Pastell

    Vårväntan: Låter som ni haft det riktigt mysigt i helgen Solig

    JZ79: Ja är hon gravid är det 5 stycken gravida just nu. + 2 då som redan fått. Världens babyboom och det är väll klart det är kul för dom, men rätt jobbigt för mig som har svårt att bli gravid när det pratas bebisar och graviditeter dagligen både bland elever och lärare.
    Jag känner mig nöjd över att jag tog medicinen, får se när/om jag försöker trappa ur den senare, inte än på ett bra tag trots allt känner jag.
    Hoppas ni snart får kallelse till ivf och det går fort, ni har väntat tillräckligt Hjärta
    och du, du är inte ensam om att ha slarvat med mat/vikten. Jag har gått upp ett antal kg av min viktnedgång. Har inte orkat bry mig.

    stegen: Hoppas du har mindre ont snart .. Kram{#emotions_dlg.flower}

    72dagar: Slappna aaaav, jo visst. Jag blir så arg varje gång någon säger det!

    Em me: ja planerar man barn och blir gravid förstår jag inte varför man funderar över abort. Dock kan jag förstå att folk tvekar osv ibland om det särskilt är oplanerat. Eftersom jag själv varit i den sitsen.

  • Pastell
    Maramina skrev 2012-11-12 21:03:54 följande:
    Tjejer, jag måste be om ursäkt för att det jag brukar skriva ofta är på taskig svenska, full med både stavfel och grammatiska fel! Jag tänkte länge att det kanske blev så för att jag sitter och surfar mest från mobilen, men jag har insett att det blir en massa konstigheter även när jag skriver på datorn. Jag fattar inte varför min svenska blivit så dålig på senare tid! Men som sagt var, ledsen för det!
    Har jag inte överhuvudtaget tänkt på DrömmerTungan ute jag stavar jättefel ibland här inne, eller skriver konstiga meningar haha...
  • Pastell
    Em me skrev 2012-11-12 21:15:45 följande:


    Läste mitt. Inlägg igen och märkre att de lät lite fel, jag är inte alls emot abort, folk har sina egna privata anledningar till de. Vad jag mena va att jag inte hitta någon gravid tråd för mig, vill ha ett lika gott gäng som här som sitter i liknande sitts:) men får väll skapa en egen tråd när jag känner mig redo, än tittar jag bara, vågar inte hoppas för mycket:)
    Solig  Det kommer gå fin fint ska du se!
  • Pastell

    stegen: Låter som du haft det jättejobbigt, men vi får hoppas det leder till något väldigt fint och bra {#emotions_dlg.flower} Sköt om dig vännen och vila och ta det lugnt nu! Kram

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus