• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Wonders: Stort lycka idag! NU jäklar ska det ta sig!

  • BaPumba

    Grattis Jayt!!

    Wonders, jag håller tummarna och håller även andan lite grann i väntan på måndag!

    Jag vill oxå se dokumentären/tv-programmet ni pratar om. Vet ni vad det heter och finns det möjligtvis på TV4Play?

    Det fanns en gång i tiden en novellfilm på SVTPlay som hette Liv, lust och längtan, med Josephine Bornebusch i huvudrollen, men jag har inte sett den och nu finns den inte längre. Handlar om barnlängtan och (tror jag) IVF. Nån som vet hur jag kan få tag på den?

  • BaPumba
    wonders skrev 2014-07-24 11:38:11 följande:

    Förresten BaPumba håll inte andan det blir så jobbigt tills på måndag.


    Ja det har du rätt i, då pustar jag ut lite nu då och håller bara tummarna istället. En tumme för varje embryo!
  • BaPumba

    Väntar nervöst på besked från dig idag Wonders. Hoppas så innerligt mycket för er!

  • BaPumba

    Calabalic: Jag förstår dig helt! Som Maramina skriver är man tacksam för sin graviditet och sitt barn även om man skriver negativt och att det är jobbigt. Men om man i princip bara skriver sånt blir det väldigt gnälligt och tråkigt att läsa/lyssna på. Framförallt när man skriver det på FB som är ett så stort forum, det är svårt att värja sig från folks inlägg där. Jag tycker att man får skriva det man vill, men det är inte konstigt att människor i närheten kan känna sig upprörda eller provocerade. Om det gnälliga inte vägs upp med lite positivt oxå blir man lätt uppfattad som en gnällspik bara, ÄVEN om man förstår att det inte bara är en dans på rosor att vänta eller ha barn.

  • BaPumba

    Wonders: Jag har svårt att finna ord, wow! Grattis räcker inte känns det som men ändå, GRATTIS!!! Jag blev så himla glad när jag läste din fina nyhet! Nu ska du äntligen bli mamma efter en långdragen och hård kamp. Wihooo!

  • BaPumba

    Wonders: Du har helt rätt i att de flesta är "klara" i den andra tråden, och de som inte är klara är på slutspurten. Det är knappt någon aktivitet i den tråden tyvärr. Fast jag tror många håller sig uppdaterade och läser ändå så det går ju ändå att komma med frågor, funderingar, tankar osv. Men jag hoppas det blir en plusboom här så att fler kan komma över!

  • BaPumba

    Ååå så härliga nyheter Jz, verkligen skönt att höra! Oturen har vänt, nu ska ni ha minst lika mycket tur så det blir nån rättvisa!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus