• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jayt: Lycka till på ÄP imorn, jag håller tummarna för ett gäng kvalitetsägg och en hel drös med superspermier! Hoppas de sedan möts fint och goar ihop sig ordentligt så det blir ET på söndag (?) OCH några eskimåer oxå!

  • BaPumba
    kanske 4a skrev 2013-11-15 08:33:42 följande:
    Jag inser precis nu att jag saknar er! Vi måste försöka få till en träff på något vis.

    kram

    Jag är väldigt sugen på en repris på förra året, Arken SPA var verkligen fantastiskt! Fast jag är öppen för andra förslag om ni inte vill ses i Göteborg igen. Om vi ses i Göteborg kan jag tänka mig att arrangera det.
  • BaPumba

    Jayt: Skönt att det har gått bra. Bra att du sa till om ordentligt med smärtlindring, man blir ju lite dimmig av morfinet, minst sagt speciell känsla!

  • BaPumba

    Grattis Jayt! Vi hade nästan samma resultat 8 befruktade ägg för min del (av 12) varav 4 delade sig, så ett till mig och tre till frysen. Skönt att höra av läkaren att det såg så bra ut, jag håller tummarna att detta är lyckogången!

  • BaPumba

    Hej alla underbaringar!

    Jag och min sambo har bestämt oss för surf-förbud från mobilerna i minst 3 månader, så jag kommer inte hänga här lika frekvent nu. Vi slösurfar så himla mycket men kan inte riktigt låta bli, det är så enkelt och bekvämt liksom... Så då är ett förbud som gäller båda bra, för nu jäklar ska det bli ett slut på slösurfandet och mer tid och energi till promenader, matlagning, umgänge m.m.! Men jag vill fortfarande veta hur det går för alla så jag kommer gå in nån gång ibland från datorn istället. Så ni vet varför jag plötsligt nästan försvinner från vårt fantastiska forum.

    Men nu till den stora nyheten! Vi gjorde VUL idag och jag var helt galet sjukt nervös innan, men allt såg bra ut!! Vi fick se en suddig liten fläck och ett litet flimrande som var ett tickande hjärta <3

  • BaPumba

    Usch JZ jag lider med dig! Gråt ut all frustration och ledsenhet och deppa tills det vänder och du börjar känna dig bättre. Skönt att du får så bra hjälp av smärt-sköterskor, förstår att det är svårt att få full förståelse från andra. Tur att det finns specialister som är väl insatta och kan ge det stöd som behövs. Stor kram

  • BaPumba

    Wittra: Det hittades inga fel på någon av oss under utredningen så vi fick remiss direkt till IVF, men väntade ytterligare ett år innan vi hoppade in i kön. (Kände oss inte redo direkt).


    Heidi: Skål och grattis! Det är klart att ni ska vara hoppfulla och fira, första steget är ju avklarat nu.


    Solrosen: Jag satte andan i halsen när jag såg en ledsen gubbe i ditt inlägg (såg den innan jag läste inlägget), sen såg jag att det berodde på att du gått över tiden. Puh. Men usch så tröttsamt! Hoppas bebben tröttnar på magen snart!


    Jenso: Jag håller med om en träff i vår. Om det blir i Göteborg kan jag tänka mig att samordna. Om det blir någon annanstans är jag gärna med men någon annan får samordna.

    Jz: Wihoo, äntligen hemma!

    Kram allihopa

  • BaPumba

    Hejhej,

    Jag försöker fortfarande läsa allt men skummar igenom lite snabbare nu för tiden, eftersom jag inte surfar från mobilen längre blir det så mycket att läsa ikapp så jag rör ihop vad som pågår för vem..

    Spännande med alla ruvningar och snart-ruvningar! Jag tyckte ruvningen var en pärs att ta sig igenom. Det gick hur bra som helst i början men efter ett par dagar satt alla känslor utanpå kroppen. Hoppas det leder till plus för er nu!

    JZ: Extra kram och omtanke till dig och din man <3

  • BaPumba

    Kunde inte låta bli att kika in en snabbis idag också innan jag går hem för dagen...

    Minns inte vem som skrev vad om sina biverkningar/symptom, men jag ville bara säga att jag också hade svullen mage. Magen var riktigt svullen så jag kunde varken stänga brallorna eller visa mig med vanliga tröjor. Började under ruvartiden, gick ner under några dagar och kom sedan tillbaka och höll i sig mer eller mindre ett par veckor. Har fortfarande något svullen mage. Hade oxå ont i övre delen av magen, ungefär där revbenen går ihop. Får det fortfarande ibland men det var med under ruvartiden, framförallt mot slutet om jag minns rätt.

    Massa konstiga drömmar hade jag oxå, fast jag tror de kom precis efter pluset. Både mardrömmar och "vanliga" men skumma drömmar. Kom ihåg mina drömmar flera nätter i rad och det brukar jag inte göra i vanliga fall.

    Jag håller tummarna för ett ännu tydligare streck imorn Jayt! Men jag vågar nog ge ett grattis ändå.

    Solrosen: STORT grattis till er! Det känns så häftigt att vi har träffats i verkligheten och då var du ganska så nygravid, och nu är barnet här!

    kram allihopa

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus