• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Wittra: Så jäkla tröttsamt att det ens kan bli så, ggggrrrr! Förstår verkligen din frustration och maktlöshet. Det du kan göra nu är väl att boka en tid några dar efter din beräknade mens, redan nu, så du inte riskerar att hamna i samma sits igen. DET borde dem väl iallafall kunna lösa tycker jag!

  • BaPumba

    Kanske 4: Skönt med en tid, nu är bollen verkligen i rullning! När det gäller att det känns privat att prata om så är det bara första mötet som är mer inriktat på samtal och av privat karaktär. Jag tyckte det kändes skönt att läsa mycket innan så jag visste vad jag skulle förvänta mig. Det är såklart nervöst att få veta vad utredningen kan tänkas komma fram till, men skönt att ha någonting att förhålla sig till när man väl fått alla svar. Det kommer gå fint! Kram

  • BaPumba

    Bolltjej: Grattis till ruvningen! Skönt att allt gick bra med tining och återföring. Lång och seg tid som väntar nu och jag håller båda mina tummar att det ska gå vägen den här gången!

  • BaPumba

    Kanske 4: Jag har för mig att de ställde frågor om hälsan överlag oxå, både till mig och sambon. Om rökning, alkohol, träning och sådant. Det finns nån sida som heter fertilitetsguiden eller nåt sånt där det finns information, jag tror JZ har koll på vilken det är.

  • BaPumba

    JZ: Om du har tid och lust och energi kanske vi kan ta en fika på torsdag när du ändå tar bort gipset? Jag har inga föreläsningar denna veckan så min tid är väldigt flexibel. Jag älskar verkligen att vara student!


     


    Haha, det du berättade om er MC säger mig ingenting, jag är verkligen inte insatt. Jag vet hur en HD ser ut, det är väl ungefär det. Men det verkar som att ni har en mycket bekvämare variant än den jag åkte på iallafall!


     


    Vi är inne i vecka 19 redan, så snart halva tiden! Vi gjorde RUL igår och allt såg bra ut. Jag var både så nervös och förväntansfull innan så jag kunde knappt sova. La mig jättetrött vid 1 men låg och vred och vände mig till 3 när jag äntligen somnade, för att sen gå upp 7... Som tur var så var ju oron helt obefogad! Häftigt att se att det verkligen finns en liten människa där inne. Jag kan nog ta till mig att ja faktiskt ska bli mamma, men efter alla år känns det samtidigt surrealistiskt. Tur att magen växer och krabaten där inne rör sig så det känns annars hade det nästan varit svårt att tro på det.

    Mysigt med överaskning för barnen imorgon, härligt att få åka iväg och träffa de små underbaringarna.

  • BaPumba

    Jag håller tummarna för lägenheten Kanske4, ni verkar ju ha ganska goda chanser ändå med tanke på visningen! Hoppas hoppas!

  • BaPumba

    Wohoo Bolltjej, grattis! Ett jättefint och tydligt plus ingen tvekan om det. Nu håller vi tummarna och räknar med att det ska gå bra!

  • BaPumba

    Bolltjej: När vi fick missfall för drygt två år sen började det med brunt, men det minskade inte utan kom lite mer hela tiden under kanske en vecka tills missfallet kom igång ordentligt. Nu när jag är gravid har jag haft två blödningar, fast senare. Runt vecka 17 och vecka 19. Det kom bara pyttelite blod, jag såg det inte ens men märkte att det blev rosa i toan när jag hade kissat. Efter det kom det brunt några dagar. Det gjorde mig jättenojig och ledsen såklart men det visade sig ha varit helt ofarligt. Det är omöjligt att inte oroa sig innan man fått motsatsen bevisad, men det behöver verkligen inte betyda att det är kört för att det kommer lite blod eller brunt. Det verkar lovande att det inte kommit mer för dig. Har ni något VUL inbokat? Minns inte om ni gjort IVF..? Jag hoppas det är en helt oskyldig blödning som är sjukt oroande men tyvärr ganska vanligt. kram

  • BaPumba

    Bolltjej: När jag hade mina två blödningar denna graviditeten kunde det oxå vara helt borta några timmar för att sen komma brunt på pappret igen. Vid missfallet däremot kom det varje gång jag torkade mig och blev mer och mer. Skönt att du är ledig imorn, hoppas du kan få en tid med barnmorskan direkt även om det tyvärr inte finns något hen direkt kan göra mer än att eventuellt kunna lugna och komma med rimliga förklaringar. Jag tror det är från vecka 6 ungefär som det går att se hjärtat med VUL, tror du det finns nån möjlighet att få en tidigare tid? Eller ev. en extra tid privat innan ordinarie VUL?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus