• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jz: Förstår att du känner som du gör. Man är så fruktansvärt maktlös och utlämnad. Jag tror det kommer kännas lättare efter besöket, oavsett vad ni kommer fram till. Ovisshet och oro är tungt att bära! Tur att vi har Wonders i tråden som ligger lite "före" i mer alternativa vägar, men förhoppningsvis får ni en plan som ni kan lösa hemma i Sverige. Stor kram

  • BaPumba

    Jz: Glömde säga. Skönt att du kunde få en tid hos psykologen såpass snabbt! Jag har gått till en kurator en period i livet och det kändes väldigt skönt, så jag tror absolut att det kan hjälpa att prata med psykologen. Skönt att du fick en bra känsla redan i telefonen, det bådar gott för att få en bra start.

  • BaPumba
    JZ79 skrev 2013-10-28 19:08:16 följande:
    Kram! Uppriktigt glad för din skull vännen,det vill jag du ska veta, äntligen var det er tur!!

    Tack! *hjärta*
  • BaPumba

    Jag tror Inelg missuppfattade mig, jag vill inte alls hålla mig undan från denna tråden. Så småningom kanske jag smyger över mer till fortsättningstråden, men jag känner mig fortfarande mest hemma här. Jag har ju hängt här sen starten nästan så det kan minsann inte ändras över en natt!

  • BaPumba

    Bolltjej: Spännande att ni är igång!

    Jayt: Jag hoppas denna dagen blir bättre än den förra.

    Jz: Stort lycka till och hårda tumhållningar från mitt håll!

  • BaPumba

    Jayt: Du skulle väl egentligen börja på typ första eller andra mensdagen, så då borde det inte vara nån fara tänker jag? Kan du få tag på nån på kliniken? Konstigt att det kom en blödning nu när läkaren precis konstaterat att det var tomt!

  • BaPumba

    Jayt: Vet inte om man kan blöda av sprutorna, man brukar väl alltid börja sprutandet när man har mens så det är ju svårt att upptäcka om det även blir blödning av sprutorna. Men rent logiskt borde dem inte orsaka någon blödning för de används ju för att stimulera fram ägg, och det i sig borde inte ge någon blödning. Så tänker jag fast egentligen har jag ju ingen aning..!

    Men jag tror inte att det borde vara någon fara eftersom läkaren har kollat och sagt att du ska börja.

    Eftersom det var tomt i magen och det bara blöder lite kanske det är slemhinnorna som är sköra eller nåt sånt?

    Hoppas du blir uppringd snart så du får riktiga svar.

  • BaPumba
    Solrosen 83 skrev 2013-11-01 21:07:21 följande:
    Jayt: Är 2 veckor till bf idag och jag har gjort sista arbetsdagen idag. Mår helt ok men börjar bli tungt nu så är skönt att det snart är dags att få ut bebisen istället.

    Tänk att det snart är dags! Skönt att du jobbat sista dagen nu och kan försöka vila och samla alla krafter, det lär behövas för sen dröjer det några år innan du får sova igen
  • BaPumba
    JZ79 skrev 2013-11-02 10:27:48 följande:
    Solrosen, wow! Snart dags ju!! Känns som det inte va så längesen vi satt på arken spa tillsammans å du va nygravid



    Ååå Arken SPA, det var grejer det! Vilken helt fantastisk helg det var. Tänk vad vi alla kämpat länge, men det har ju samtidigt gjort att vi funnit varandra i den här fina tråden, det är jag så glad för. Till våren eller nåt sånt kanske vi kan ses igen?
  • BaPumba
    Jayt skrev 2013-11-02 10:46:23 följande:
    Bapumba, jag var ju inte med sist men är gärna med om det blir en träff i vår igen!

    Jag hoppas så många som möjligt vill vara med på nästa träff (för det är klart att det blir en nästa träff!) så att så många godingar som möjligt får träffa varandra IRL.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus