• stegen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jayt skrev 2013-02-15 11:41:33 följande:
    Jag skrev iaf krya på er och att du Jz är grym som fixar dieten. Sen frågade jag om lite tips på vitaminer som jag kan ge mannen för att förbättra antalet spermier
    Folsyra och zink? Tror JZ och Maramina och någon mer, Lillnosen? har koll? 
  • stegen
    Jayt skrev 2013-02-15 12:29:18 följande:
    Ja zink har jag hört förut. Får köpa det åt han.
    Jag skrattade så mycket åt mannen när vi hämtat ut hans mediciner han fick utskrivet av läkaren. Han var lite bitter över alla pengar vi lägger på det här nu så när vi klev ut från Apoteket säger han: När den där jävla unge har kommit ska jag fan ta betalt när folk vill se bilder, så vi tjänar tillbaka på allt vi har lagt ut"
    Vilket bra alternativ, det ska vi också lätt börja göra, speciellt av alla som frågat i 3 år "Ska ni inte ha barn snart?" Inträde kanske när de ska komma och titta....:o) 
  • stegen

    Nellin jag tig ju ovitrelle och molvärken har fortfarande inte försvunnit, några månader senare ))

  • stegen
    Nellin skrev 2013-02-17 19:29:47 följande:
    När började din molvärk då? Min började runt tre dagar efter att äggen hade släppt och har hållit i sig till nu. Fast idag har det gått över till att sticka och dra också, mest på vänster sida, men ibland lite överallt. Samtidigt som det molar. Känns liksom bak i ryggen också.

    När testade du?

    En annan är ju testgalning, så det är bra att sprutan ger falskt utslag i tio dagar, för då testar jag inte. Det hade jag gjort annars. :) 



    Jag vet inte om det ens tog tre dagar, kände massor redan av pergon.

    Testade ur sprutan neg dag 9 och 10 sen började de positiva dag 11-12 något.

    Håller tummarna för att det är en eller två små frön där inne, och snart ett pluss på Stickan!!!!
  • stegen

    Nellin: det var faktiskt ganska skönt att få det där falska positiva, lyckan när det blev negativt att veta att allt efter detta är på riktigt så slipper man oron att sprutan ger utslag även efter 10 dagar googlade någon som fått utslag 12-14 dagar efter av sprutan men även de som fått neg redan 7 dagar efter så det verkar variera.

    Nu ska du få ett negativt sen ett fint fint plus, detsamma gäller pastell.

    Självklart ni andra också, men ni ska inte få positivt-negativt-positivt )

    Hejar på er fina tjejer!

    Kram

  • stegen

    Nellin: visst blev jag lite svullen men det blir jag alltid även innan mens, samma dag som jag plussa var jag på fest på kvällen med tight klänning/tunika och tight kavaj så egentligen mindre uppblåst än innan mens när jag tänker efter.

    Alla mina symptom var typ att mensen kommer närsom, förutom att jag var väldigt känslig, grät för småsaker osv.

    Däremot svullna magen rejält, brösten växte en storlek större och gjorde riktigt ont typ 1-2 veckor efter plus.

  • stegen
    Nellin skrev 2013-02-20 14:09:48 följande:
    Tack Stegen! Jag vet varken ut eller in. Jag är bara så sjukt trött, illamående då och då, fryser och känner mig småsjuk och ynklig. Mensvärk då och då. Jag känner mig verkligen gravid, men försöker påminna mig själv om att det bara är sprutan. Fast den ska ju gå ur senast i morgon så symptomen borde ju inte eskalera såhär. Men vi får väl se. Snart får jag veta. Snart är den förbannadd BIM här.



    Jag håller mina tummar så hårt jag bara kan och hoppas verkligen att du är gravid! Kommer du att testa imorgon/idag för att se om sprutan är ute ur kroppen? För plusset kan komma väldigt fort efter sprutan gått ur kroppen, ska se om jag hittar mina datum (nu är de ju individuella)
  • stegen

    Ovitrelle +9-12 negativa och positivt från ovitrelle+13 men kan ana något redan +12 och testade med digitalt +13

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus