• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Inelg skrev 2012-06-01 12:49:05 följande:
    Nellin.
    Jaja jag vet. Jag får skylla mig själv! Äh påt igen bara ikväll med både spex och vin. Jaa
    Vissa lär sig aldrig. Jag tänkte passa på nu för denna månad ska jag fan i mig bli gravid igen!! Punkt slut!
    Jaa jag håller med. Nu är det dags att bli gravid och det tänker jag också bli denna månad minsann!

    Och stickningarna du talar om kan mycket väl vara ägglossning. Så har jag känt de gånger jag fått det. Precis så som du beskriver. Så in i sänghalmen med er!!! 
  • Nellin

    Grattis till plus! Jag kände det på mig! Gud så härligt! Tjejer, första plus för juni månad har anlänt, nu är det dags att vi hakar på! Juniplus nuuu!

  • Nellin

    Hej tjejer! 

    Här sitter en bakfull Nellin med chokladglass och kaffe, i soffan bredvid sambon och kikar på Spindelmannen. Jag tänker återigen "jag ska aldrig mer dricka". Gårdagen var rolig med jag drack för mycket. Tyst Det är skönt med en lugn söndag!

    Enligt min app ska jag få ÄL den 11:e, så ungefär en vecka kvar. Den kan ju komma tidigare eller senare, eller inte alls... men jag hoppas! Jag ska börja testa med ÄL-stickor på onsdag tänkte jag, för att vara säker på att jag inte missar den. Åh vad jag önskar nu hörrni! Det är faktiskt dags för ett plus här nu tycker jag. Försök 15.

    Kram på er! 

  • Nellin

    God kväll damer!

    Vi har precis haft ett par på besök som vi umgås med en del. De väntar sitt första barn, är i vecka 14 så det har blivit massa snack om det idag. Mycket prat om namn, rädslor och uppfostran. Jag gav henne en bok om graviditet och barn som jag tycker är bra. Hon blev glad.

    Deras graviditet var inte planerat, men de längtar nu. Jag och min sambo är lite avis. Vi önskar såklart också att vi var där dom är nu, men hoppas i alla fall att kunna få ett plus nu så att barnen kommer någorlunda samtidigt. Det vore ju roligt om man hade någon kompis i samma situation.

    LÄÄÄÄÄÄNGTAAAAAANNN!

    Men jag tänker vara positiv nu. Jag SKA ha ägglossning om en vecka, jag tänker inte ens acceptera att inte få någon. Och det SKA ta sig den här gången! Nu är det dags för en graviditet i denna mage! Det är dags att få bli mamma nu!

    Och det med basta!

     

  • Nellin

    Jag uppskattar att ha det här stället att skriva av mig på.

    Det är skönt att ni finns flickor.

    Hjärta 

  • Nellin

    Idag har jag börjat med ÄL-test. Jag är bara på dag 10 så egentligen kanske det är för tidigt. Men jag har massor av test hemma, så jag börjar hellre några dagar för tidigt än att riskera att missa eventuell ÄL. Snälla, håll tummarna nu för att BDG och RR har fått igång min ÄL!!!

  • Nellin
    mammave skrev 2012-06-05 12:34:09 följande:
    :( Inte nog med att man vill bli gravid, när mensen väl kommit borde den ju åtminstone bete sig normalt tycker man :(

    Är det någon som vet om ett ev embryo kan påverkas av min extrema flygrädsla (får panikångest) eller av lugnande (sobril)? Jag ska flyga snart och blir orolig att det kan skada om jag ev lyckas bli gravid igen. Vill absolut inte riskera ett till MF :(

    Japp, det blir sista hoppas vi på :) eller att den inte kommer :)
    Jag tror inte att själva flygrädslan kan skada ett eventuellt embryo, men medicinska preparat ska man aldrig ta när man är gravid utan att rådfråga en läkare först. Jag menar, man ska ju inte dricka alkohol eller kaffe heller om man tror sig vara gravid. Så jag skulle vara försiktig med mediciner, men det är ju min personliga åsikt och det behöver inte alls vara den rätta! Du kan ju fråga 1177 exempelvis, eller ringa till någon barnmorska och höra.

    Jag har exempelvis en riktigt allvarlig pollenallergi, och läste på mina allergitabletter att man inte ska äta dem om man är gravid, utan att fråga läkare först. Så jag ringde och hörde om det fanns andra tabletter jag kunde få eftersom vi försöker få barn, men fick då till svar att det inte finns några allergitabletter som man rekommenderar till gravida kvinnor och att jag helt enkelt måste träffa en läkare om jag skulle bli gravid och ändå vill äta dem.

    Det är mycket med det där och det är ju så himla svårt att veta var man ska dra gränsen.
    Men ring och fråga någon som är ubildad i alla fall, det är mitt tips.

    Lycka till gumman! 
  • Nellin
    mammave skrev 2012-06-05 20:56:01 följande:
    Tack för svar. Jag får ringa BM.

    Testade positivt på ÄL i morse och har fått två brunaktiga äl-flytningar (de två sista, de tidigare var genomskinliga som de skulle). Någon som fått så? Eller vet varför de kan vara bruna?
    Man kan få så ibland vid ÄL. Inget konstigt! Kör på som vanligt bara. :)
  • Nellin

    Enligt min app så börjar min fertila period idag och jag bör få ÄL runt den 11:e. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
    Igår och i förrgår var mina ÄL-test helt blanka, så jag fortsätter testa och önskar mig verkligen en ökning snart och ett positivt om några dagar.

    Ha en bra nationaldag allihop! 

  • Nellin
    Kanske 4a: Jag håller tummarna för dig! När har du BIM?
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus