• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Men Hoppas, det är ju positivt! Åh, grattis grattis grattis! Vad härligt! Tänk, juni ÄR din månad också! Nu ska vi andra bara lyckas hänga på också.

  • Nellin
    Pastell skrev 2012-06-14 20:23:05 följande:
    Nu jävlar måste det ta sig, nu har vi haft sex flera dagar i råd och jag har tom. legat med benen i vädret efteråt, även om folk säger det inte spelar nån roll. Men vad vet man, man är ju desperat....haha Flört
    Precis, man är ju desperat. Och det lär ju knappast minska chanserna att ligga med benen i vädret efteråt. Det gjorde jag också. :) En av gångerna somnade jag till och med så nån timme. Man är väl trött efter jobbet, haha!

    Jag tycker det sticks och drar lite i magen då och då. Det kan ju mycket väl vara just för att min ÄL kommit igång nu. Jag är ju inte van och vet egentligen inte hur det ska kännas efter ÄL. Men jag försöker att hålla hoppet på en lagom nivå. Jag vet ju hur himla besviken jag kommer att bli, men vill samtidigt tänka positivt. Man måste våga hoppas lite också, eller hur?

    ÄL +3 i morgon. Kan dagarna gå långsammare? Hoppas verkligen på 15:e gången gilt nu!
  • Nellin

    Nej fy JZ79! Usch vilket bakslag! Hoppas verkligen att ni får bli gravida på egen hand istället.

    Hoppas 2012: Skönt med ett digitalt bevis! Återigen grattis! Och SJÄLVKLART ska du vara kvar här i tråden. Vi andra ska ju gå i dina fotspår och vi kan behöva dina gravidbaciller. :) Några symptom?

    Ciccie86: Ja 15:e försöket gillt! När har du BIM? Själv känner jag att det sticker och drar lite då och då. Det är ett gott tecken, för så känner jag aldrig annars. Så kanske är det någon liten som håller på att finner sig till rätta där inne. Hoppas verkligen! Jag har sagt till mig själv att jag får börja testa på ÄL +10 om jag vill. Glad En hel vecka kvar!

  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-06-15 13:33:39 följande:
    Nellin - Jag har BIM den 21 juni (om 6 dagar).. Men känner inget annorlunda alls, så mensvärken borde börja snart. En liten flicka på jobbet klappade mig på magen idag och frågade om det bodde en bebis därinne, för det hoppas hon! Söta lilla tjej! Kram

    Ja Ciccie, då är du några dagar före mig. Jag har BIM den 25e. Sjukt långt kvar!
  • Nellin

    Kravmärkt, jag beklagar verkligen! Skönt ändå att den värsta sorgen är borta, och att det inte är ärftligt så att ni kan köra på igen. Stor kram till dig!

  • Nellin
    BaPumba skrev 2012-06-16 00:12:24 följande:
    72dagar: Mjölkiga/krämiga flytningar är inte ÄL-flytningar tyvärr. ÄL-flytningar är sega, som äggvita ungefär. Man ska kunna ta lite sekret mellan tummen och pekfingret och dra isär så att det hänger mellan fingrarna. Sista dagen med sådana flytningar är dagen du har ägglossning. (Men du märker ju inte att det är sista dagen förren dagen efter...) Jag brukar ha mjölkiga flytningar först som sedan övergår till att bli mer hala och till sist äggviteliknande. Efter äggflytningarna blir det mjölkigt igen eller grynigt. Man behöver tydligen inte ha så mycket äggviteflytningar, vissa kanske knappt märker dem. I början hade jag svårt att känna igen dem och var osäker men nu märker jag det utan att titta ens. (Jag skrev upp hur flytningarna såg ut under flera månader, jättebra sätt för att få mer koll och lära känna sin kropp).

    Jag är ett exempel på de som inte får så mycket flytningar. Jag fick ju superpositivt ägglossningstest och dagen efter fick jag jätteont i äggstocken så det fanns ingen tvekan om att jag hade ägglossning. Men värst mycket flytningar hade jag verkligen inte. Så det kanske kan vara om tröst för de som inte har mycket och som undrar om de har ägglossning. Annars lär det ju vara väldigt bra att skriva upp som du gör. Smart!
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-06-16 19:20:17 följande:
    BIM-5 idag och jag börjar få mens känningar. Tusan :( Tror mensen kommer igång snart :/ Börjar bli väldigt van vid detta laget. Kram på er

    Hur är det nu, käkar du några preparat? Tar du ÄL-test eller vet du ändå att du hade ägglossning och när? Menskänningar kan ju också betyda graviditet, så förlora inte hoppet för tidigt. Symptom för mens och graviditet är ju så himla lika. Jag hoppas verkligen att du får ditt plus denna månad. Själv är jag på BIM-9 och håller hoppet uppe för nånting är annorlunda med kroppen. Visst, det kan bero på att jag fått ägglossning men jag väljer att vara positiv. Jag känner lite mol då och då, ändå sedan två dagar efter ägglossning. Är väldigt trött och blev illamående av kaffet idag. Kanske spelar mig själv ett spratt, men jag önskar så att det jag känner faktiskt är på riktigt. Kram på er tappra kämparinnor!
  • Nellin

    Är idag på ÄL+5 och jag kan inte förstå att tiden kan gå så långsamt! Alla symptom har avtagit och jag är inte alls lika hoppfull längre. Det var nog trots allt efterdyningar från ÄL som jag misstog för symptom. Känner ingenting i magen längre. Brösten är inte särskilt ömma. Jag är väldigt trött, men det kan ju vara för att jag har jobbat mycket. Inget illamående. :| Jag låter ändå bli alkohol och kaffe för säkerhets skull, men det känns lite hopplöst just nu.

  • Nellin
    Rebster skrev 2012-06-17 16:25:58 följande:
    Men hallå där. Ägget har säkert inte ens fäst ännu eller så fäster det nu, så du kan inte ha känt gravsymtom direkt efter äl.
    Tröttheten brukar komma runt vecka 5 så ta nu inte ut något negativt i förskott!
    Okej okej, du har rätt. Men du vet ju hur man är. Upp och ner i hopp och förtvivlan. Man känner efter, analyserar, griper efter halmstrån. Och så har jag ju hört och läst om så många som när det tagit sig har känt molande ända sedan ÄL fram till BIM. De har känt att det stuckit och molat, brösten är spända och gör ont, de mår lite illa... Ja du vet.

    Men nu till en fråga till alla ni som har erfarenhet av graviditeter. Är det vanligt att få ökade flytningar tidigt i graviditeten? I så fall, när kan de börja?

    Och en annan fråga... Varje månad får jag ALLTID suuuperont i tuttarna, som växer jättemycket och blir jättetunga, mer än en vecka innan BIM. Jag får verkligen alltid det. Men denna månad har jag inte så. Har BIM om 8 dagar och visst är jag kanske liiite öm i dom, men inte alls som jag brukar. Ni som har ont varje månad och som sedan blivit gravida... hur har detta blivit för er?

    Som sagt... griper efter halmstrån.
    Tänk att man kan längta och önska så mycket.

    //Knäppgök
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus