• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ni som har erfarenhet av att vara gravida, minns ni om ni hade någon särskild färg på flytningarna runt BIM? Jag har nämligen fått lite gulaktiga flytningar sista dagarna här nu och har aldrig haft det förut. Är det något dåligt tro? Luktar inget och allt annat är normalt där nere. Bara färgen som ändrats.

  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-06-21 12:58:40 följande:
    Ingen mens ännu, men flytningarna känns plötsligt varnande.. Men molvärken har eskalerat :/

    Jag gillar inte heller att flytningarna är gulaktiga, det känns inte rätt. Ingen som haft så vid graviditet? Min mensvärk har också blivit lite mer konstant och tuttarna gör ont som tusan. Men jag ska ju som sagt inte ha mens förrän måndag.
  • Nellin

    Nu var jag på toa och började blöda. Förstår inte mycket. Är på dag 26. Förvisso är jag rätt hård i magen (ursäkta ärligheten, men värre har ni ju hört) så kanske kom det lite blod för att jag var tvungen att ta i. Typ läkte lite. Jag vet inte. Jag får vänta och se om det fortsätter och är mens. Det var som rött vatten typ. Inte som mensblod. Kanske slutar det eller så kommer mensen. Trist i alla fall.

  • Nellin
    Pastell skrev 2012-06-21 15:29:19 följande:
    Nellin: Vad tråkigt, men det kan kanske vara en nidblödning i bästa fall? Eller hur länge sen hade du äl? Håller tummarna att det bara är från "andra hållet" så att säga. Man kan ju spricka om man tar i så.

    Nej alltså, det var definitivt inte från "andra hålet". Men är ännu inte säker på att det verkligen är mens. Vi får se!
  • Nellin

    Ja jag förstår inte riktigt vad som hände med kroppen. Är idag på ÄL+9, eller för all del BIM -4. Blodet som kom vid toabesöket var klart, som vatten fast rött. Sedan dess har jag varit lite skör i livmodern, fått lite bruna flytningar men har fortfarande kvar gravsymptom. Det var i alla fall inte som mensblod och det är ju alldeles för tidigt för mens. Jag hoppas på att det är en blödning som kan komma trots graviditet och som kom för att jag var tvungen att ta i lite. Hoppas verkligen att mensen håller sig undan. 

    Men det ser ju onekligen mörkt ut.

    Hursomhelst så kommer jag nog ändå hålla mig ifrån alkohol i morgon om inte mensen kommit igång. Man vill ju inte ta några risker! Attans alltså! Jag trodde så på den här försöket. Min sambo är jätteledsen för han var stensäker den här gången. Usch, det känns tungt.

  • Nellin

    Tack för alla tummar! Jag ligger här och kan inte somna för att jag mår illa och måste kissa hela tiden. Jag som ska upp tidigt i morgon! Jag bara har en magkänsla att jag är gravid. En känsla jag inte kan beskriva för jag har aldrig känt så förut. Blödningen som kom vid lunch har inte återkommit, bara förvandlats till bruna flytningar. Även om det är för tidigt att testa i morgon så tänker jag göra det ändå. Jag ger inte upp förrän mensen kommer!

  • Nellin

    Hej på er! Jag tog ett test. BIM -3 idag. Om man håller testet mot ljuset så kan man se en skugga. Nu är det bara att hoppas att den skuggan blir starkare och starkare varje dag, och att blödningen inte kommer tillbaka. Jag vågar inte förvänta mig någonting alls utan avvaktar till s mens eller tydligare plus kommer.

  • Nellin

    Har tyvärr ingen bild, för jag sitter nu i bilen med sambon på väg till annan ort för midsommarfirande. Så nu hoppas jag bara att det blir starkare för var dag och att den där satans blödningen bara var nåt tillfälligt.

    Glad midsommar på er! 

  • Nellin

    Nej det här ser nog mörkt ut tjejer. De bruna flytningarna blir bara värre och värre, så mensen kommer nog igång när som helst. Troligen i morgon. Känns riktigt hårt faktiskt. Uppgivet och förjävligt.

  • Nellin
    SiriSue skrev 2012-06-23 10:18:54 följande:
    Behöver fortfarande inte vara kört. Men tänk ändå på att kroppen verkar ha kommit igång! Jag hejar lite extra på dig här inne!
    Vad du är gullig! Och du har rätt, jag har faktiskt fått ÄL och det ska jag vara glad över! Jag tror att det känns så himla hårt för att jag hoppades alldeles för mycket. Jag måste tona ner förhoppningarna för såhär går ju inte att må varenda månad.

    Bruna flytningarna är rätt rejäla nu. Måste byta trosskydd flera gånger på en dag. Mensen har inte kommit ännu, men det får jag lov att anta att den gör snart. Så försök 16 coming up!

    Har haft en nykter med mycket härlig midsommar och ligger nu jättetrött på soffan. Ska minsann slumra nån timme innan lördagskvällen börjar. :) Hoppas ni haft det lika bra allihopa!

    KRAM!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus