• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ja ni tjejer, igår kväll hade jag en hel del mensvärk och nedre delen av magen var hård och svullen. Tuttarna har börjat ömma  en hel del nu också. Idag sticker det lite ibland i magen, men det är ju tidig morgon så vi får se vad dagen bjuder. Kände också av illamående igår kväll, men det ska väl komma på morgonen?

    Enligt min app så ska jag inte ha BIM förrän den 25, men nu på midsommarafton på fredag så är jag på dag 28, vilket var längden på mina två senaste cykler. Så jag har bestämt mig för att jag minsann får börja testa redan på fredag. Vore trevligt att veta om man får ta ett glas vin på midsommarfesten eller inte. :) 

    Jag misslyckas hela tiden med att sänka mina förhoppningar. Jag hoppas och hoppas och hoppas och går bara och väntar på att dagarna ska gå! Kan knappt tänka på nåt annat längre. Usch, det är jobbigt.

    Hoppas ni har det bra! 

  • Nellin
    Kravmärkt skrev 2012-06-20 10:07:25 följande:
    Jag är likadan! Försöker intala mig att det inte gör något att det inte tar sig den här gången, att vi inte har superbråttom, att jag faktiskt har en polyp som gör det svårare och att det är sommar och det är gott med ett glas vin/öl osv osv.. Men likt väl så slås man till marken när mensen kommer. Jag har bim på sön eller måndag tror jag, eftersom polypen gjort att jag blött mer och oregelbundet så har jag inte stenkoll. Men troor att äl var mån den 11:e. Mina symptom är ont i blygdben, molvärk, drar i ligamenten vid snabba rörelser och trött. Men det kan lika väl vara ingenting. Plus att jag testade minus idag. Men man får fortsätta hoppas lite till i smyg, du med Nellin

    Ja, jag hoppas också i smyg. Negativa test innan BIM betyder ju inte nåt. Så länge mensen håller sig undan!
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-06-20 12:17:05 följande:
    Nellin - Jag har test hemma, tänkte vänta till midsommarafton (fredag- BIM-1).. Men tror att mensen kommer innan dess.. Ska kompa från jobbet och gå hem 14, är helt off :(

    Jag ska ju också testa då! Spännande! Idag har det känts som att mensen har kommit flera gånger så jag springer på toa för att kolla, men ingenting. Och det är ju dessutom inte dags för mens ännu.
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-06-20 14:58:24 följande:
    Hoppas - Ja just ja :) Sorry! Såg att du hade skrivit skitmens på mitt inlägg, men jag skrev ju att mensen inte kom i natt ;) haha..

    Nellin - Jag har också trott att Mensen kommit flera gånger idag, men inget ännu, bara en massa flytningar. Så tyvärr tror jag att den ändå är på väg.. Mår sjukt illa också, vilket brukar tyda på mens på g.. Såg att jag skrev ovan att jag är på BIM-1 på midsommar, menar såklart BIM+1 då ;) BIM-1 är ju idag.. Haha.. Kram
    Jasså, brukar du må illa innan mens? Usch så jobbigt! Jag är glad att jag slipper det. :) Jag brukar egentligen inte känna någonting alls innan mens, förutom att tuttarna blir gigantiska och ömma. Denna månad är allt annorlunda. Jag har haft molvärk i magen från och till sedan några dagar efter ÄL, inget ont i tuttarna förrän typ idag och sjukligt trött. Också illamående då och då, men oftast på kvällen, särskilt efter jag ätit.

    Jaa Ciccie... varför ska symptom för mens och graviditet vara så lika för? Jag mår så dåligt såhär dagarna innan BIM, av att bara vänta och vänta och inte kunna slappna av. Man undviker allt man inte får äta och dricka utifall, och hoppas som tusan, längtar och längtar och drömmer sig iväg till det där plusset... men ändå måste man vänta och man VET att det förmodligen kommer vara lika fett minus som tidiagare 15 månader. :(
  • Nellin
    Pastell skrev 2012-06-20 20:01:11 följande:
    Sväller ni också upp efter ägglossningen/innan mens? Alltså jag känner mig som en stor ballong,väger säkert 3-4 kg mer än vanligt,vågar inte väga mig. Dricker mkt men kissar inte ut så mycket utan det samlas i kroppen. Har visserligen ätit salt mat idag men ändå . Jisses så tjock jag känner mig!! Och då väger jag redan typ 7 kg för mkt i vanliga fall.
    Känner du alltid så innan mens? Annars kan det ju vara graviditet på G här... för då kan man ju bli svullen om magen och samla på sig lite vatten. Men du kanske brukar göra det, och då är det ju inget ovanligt för dig. :)
    Var ligger du i cykeln?

    Så himla svårt att hålla koll på allas cykler, haha! 
  • Nellin
    Pastell skrev 2012-06-20 20:44:35 följande:
    Nellin: jag brukar bli det vissa månader, jag får för mig de månader jag tror jag haft äl. Så det är inte helt ovanligt och inget jag tror tyder på graviditet, tyvärr haha Är på dag 21 idag men kan ha cykel mellan 28-33 dagar så vet inte riktigt när jag borde börja testa mig.
    Haha samma som jag då, vet inte när jag egentligen ska testa. Brukar alltid ha 33-35 dagar, men senaste två gångerna med BDG och RR har jag haft 28. Så jag tänker börja testa på dag 28, dvs. midsommarafton. Tänk att få ett plus på midsommaraftons morgon! Vad mysigt!

    Här molar det och ibland sticker det till, eller hur man nu ska förklara. Tuttarna gör bara mer och mer ont.

    Nu håller vi tummarnaaa!!! Kom igen Pastell!!! Heja heja heja!
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-06-20 21:03:16 följande:
    Jag brukar ej uppleva dessa "knivhugg" i livmodern.. Men jag tror ändå att det är mensen som är på g.. Jag ska gå och lägga mig nu, är inställd på att vakna upp med mens imorgon på BIM :/
    Sov gott alla!
    Det får du låta morgondagen utvisa. Sov så gott så hoppas vi på positiva besked i morgon!
  • Nellin
    BaPumba skrev 2012-06-20 21:45:29 följande:
    Ciccie: Usch va jobbigt med skilsmässan för din mamma. Det är svårt att vara anhörig när någon i familjen drabbas av en kris, man känner sig så maktlös! Hoppas du får ett fint gravid-besked att meddela henne snart!

    Nellin: Spännande med BIM på midsommar, inte bara för dig utan alla i tråden som vill veta hur det går! Jag håller tummarna hårt och hoppas verkligen att det går vägen nu!
    Tack gumman! Hur går det för dig?
  • Nellin

    Kunde inte låta bli, så jag tog ett test idag. Det var negativt. Så satt jag och kollade i min almanacka för att planera nästa vecka och ser till min förvåning att jag har räknat FEL! Skrikandes Eller tagit fel på datum eller nåt, jag vet inte vad jag har pysslat med. Jag har ju inte BIM förrän på måndag. Är bara på dag 26 idag! Så himla typiskt mig, och så irriterande. Så även om jag testar i morgon så kommer jag ju nästan med all säkerhet att få ett minus oavsett om jag är gravid eller inte. Det här betyder att jag får avstå från alkoholen i morgon för säkerhets skull, men att jag ännu inte vet alls. *mutter mutter*

    Den här morgonen har jag mått som sämst hittitlls i cykeln. Jätteont i tuttarna, mensvärk som känns som om mensen kommer nääär som helst, och superillamående innan jag fick nåt i magen.

    Jag kommer bli så himla besviken om det inte är nåt denna månad heller. 

  • Nellin
    BaPumba: Då ska du se att mensen kommer när som helst. :) Roligt att du ska få göra din drömresa!

    Ciccie: Du ser, nu har du sagt i flera dagar i rad att "jag är säker på att mensen kommer nu", men så gör den inte det. Så upp med hakan och tänk lite mer positivt så länge den håller sig borta. Juni kan faktiskt vara din månad också. 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus