• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ja ni tjejer... det där suuuperpositiva ÄL-testet ljög inte igår vill jag lova. SATAN vilken ägglossning jag har! Det gör så himla ont och jag är så himla glad. Så här är det i alla fall ingen som helst tvekan om att det håller på och släpper precis i detta NU. :)

    Har haft sex varannan dag sista veckorna, men dessutom i förrgår, igår och nu alldeles nyss. Det får räcka. Eftersom jag så tydligt känner att jag ägglossar just nu så är det väl nu som sista chansen är, eller hur? Att ha sex i morgon gör väl ingen nytta för då lär väl ägget redan ha dött om det inte blivit befruktat?

    Åh det känns som om det är julafton och som om jag fått världens bästa julklapp. Jag hoppas så att det tar sig, men om det nu inte gör det direkt här så har jag i alla fall fått igång ÄL själv och det är sannerligen en seger. Det innebär ju att det inte borde ta alltför många månader innan jag får mitt plus.

    Kram på er!

    //Ligger med benen i vädret och datorn på magen och ber en stilla bön 

  • Nellin

    Ja men titta! Där är ju streck!
    Fortsätt testa för när du ser stegringen kommer du att våga säga det till dig själv!
    Grattis!!! Vilken härlig månad juni verkar vara för flera här inne nu.

    Kom igeeeen nu tjejeeer! Juuuniii!!! 

  • Nellin
    Rebster skrev 2012-06-12 19:37:43 följande:
    Uuuh, är just nu inne i en period där jag känner att jag aldrig kommer att bli gravid. Hatar när jag tänker så, men de positiva tankarna är långt borta för tillfället. Är så trött på all väntan, vill bara ha svar på mina blodprov och sambons spermaprov nu
    Jag förstår precis var du är just nu! Det är nog många här inne som förstår, vilket kanske kan trösta i alla fall lite. Det är så fruktansvärt påfrestande och uttömmande! Usch och fy! Men Rebster, varje dag är en dag närmre ett barn!

    Hjärta
  • Nellin

    Men hörrni... nu sitter jag här och läser en massa olika saker och blir förvirrad.

    Såhär:
    Igår vid 13-tiden började mitt ÄL-test att stegra. Vid typ 17.15 fick jag SUPERpositivt. Därefter har det sjunkit.
    Idag har jag haft sjuuuukt ont på vänstersidan, särskilt runt lunchtid. Alltså riktigt ont, och svullen och gasig i magen. Sex var rätt obehagligt och jag är fortfarande öm och svullen men det gör inte lika stick-ont längre som vid lunch.

    Nu undrar jag... det här "ontet"... är det det växande ägget och vätskan som gör ont INNAN det släpper, eller är det faktiskt själva äggsläppet som gör som ondast? Det råder nämligen delade meningar om detta när man läser runt här.

    Jag antar att vi skulle kunna ha sex en gång till på morgonen i morgon, men sen lär det ju verkligen inte göra nån skillnad om vi har sex efter det? Jag undrar egentligen för att jag just nu bara har sex "for business only" eftersom det gör ont, och tänker därför inte ha det mer än nödvändigt.

    Ja, jag överanalyserar och tänker för mycket. Ja, jag borde lägga av och sluta krångla, titta på tv och sen lägga mig och sova. Men... jag kan inte. Ni vet hur det är. Man är ju knäpp! 

  • Nellin
    72dagar skrev 2012-06-12 20:58:21 följande:
    Nellin, kanske en gång till för säkerhets skull? Kan ju satsa en snabbis :)

    Inelg, snygga streck!

    Rebster, samma här. Hopplöst.
    Jaja, då får det bli en gång till då. Flört Men sen tänker jag bestämma mig för att vi faktiskt har gjort vad vi kan för den här gången! Nu ber jag moder natur och min älskade kropp att göra tricket!

    Kör på tjejer, juniplus juniplus juniplus!!!
  • Nellin
    Rebster skrev 2012-06-12 22:46:41 följande:
    Alltså, det är väl egentligen ingen som vet vad det är som ger mest ont. Jag har alltid tänkt att det gör som ondast precis innan äggblåsan spricker då den är som störst och att blåsan efter det inte trycker på lika mycket i äggstocken. Sen är man självklart öm efter också. Jag brukar känna av det där onda ca: tre dagar innan ägglossning och samma dag som ägglossningen känner jag av minsta lilla steg jag tar för det sticker som knivar. Efter ägglossningen kan jag vara öm ett dygn efter och precis som du säger så är det inte så jättetrevligt att ha sex under ägglossningen pga den smärtan, men vad gör man inte
    Ja det låter mest rimligt faktiskt!
    Nu fick vi inte till det något mer för jag somnade som en stock och ska nu iväg till jobbet. Men sex på själv ägglossningsdagen, dagen innan och två dagar innan lär ju räcka. Idag är ju dagen EFTER ägglossning, och visste skulle vi kunna få till det ikväll också, men det känns som att det är för sent då.

    Oh well... mina tuttar har idag börjat växa och gör RIKTIGT ont. Riktiga PMS-tuttar verkligen.
    Nu jävlar ska det ta sig!

    Tänk att det är så svårt att låta bli att gå och känna efter och tänka på det hela tiden, trots att man vet att man inte kan göra annat än att vänta, och trots att man vet att det inte leder till något bra att analysera allt.
  • Nellin
    Pastell skrev 2012-06-13 20:33:36 följande:
    Ökar chansen nämnvärt om man har sex två gånger på en dag istället för en? Egentligen? Eller är det sak samma?
    Det beror nog på mannens spermier. Om han har väldigt många så kanske det kan öka chanserna, om han har få så kommer det kanske inte så många i sats nummer två. Men vad vet jag? Jag är ingen läkare. Inte lär det skada i alla fall, den saken är ju klar. Flört
  • Nellin
    Pastell skrev 2012-06-13 21:21:49 följande:
    Hehe, jag vet ju inte hur hans spermaprov ser ut än, så om han har många eller inte har jag ingen aning om haha....jaja vi kör väll på en gång, kanske lika bra
    Ja jag tror nog det räcker mer än väl att köra en gång om dagen. Spermierna lever ju rätt länge där inne så det bör vara lugnt. Vi brukar ha sex varje dag, men denna månad har vi testat att ha sex varannan dag istället. Förutom nu sista dagarna, för då har vi haft sex två dagar innan ÄL, dagen innan ÄL, på självaste dagen och en gång dagen efter. Nu får det räcka! Glad

    Jag måste säga att tidigare när vi kört på en gång om dagen för att vi velat så har det känts helt okej. Då har vi gjort det för att vi vill, och då har vi ju liksom inte heller riskerat att missa ÄL om jag nu skulle fått nån. Nu har jag ju inte fått det, men så denna månad när jag verkligen fick det och dessutom visste NÄR jag fick det så blev sexet plötsligt annorlunda. Jag fick prestationsångest och tappade lusten helt. Vi låg med varandra för att vi var tvungna, som om det var nån slags industriverkstad eller nåt. Mycket osexigt, stressande och inte alls kul. Det var spännande dagen innan, när jag fick plus på ÄL-stickan, men sen blev det bara ett måste. Så om det inte tar sig nu så ska jag inte köra med stickor nästa månad. Så blir det sex för sexets skull.
  • Nellin

    Ja ni... vad ska man göra? Bara att kämpa på och hoppas på det bästa. Vissa dagar känns allt okej, hoppet finns och jag tänker att varje dag är en dag närmre bebis. Jag tänker att det är klart att det kommer, när det är dags för oss. Men vissa dagar är man ju som utslagen av förtvivlan, frustration och hopplöshet.

    Det är tufft och jag hoppas verkligen att vi alla slipper det snart. Vi har varit här för länge nu tjejer. Vi måste få gå vidare tillsammans, till en ny tråd. En "Följas åt under graviditeten"-tråd.

    Det önskar jag mig.
    Det önskar jag oss. 

  • Nellin

    ÄL +2 idag och jag går omkring som besatt och känner efter. Helt onödigt! Dels för att det är alldeles för tidigt för att känna nånting, och dels för att det gör mig knäpp. Säg åt mig att sluta!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus