• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ciccie86 skrev 2012-05-24 17:20:20 följande:
    Jag vet inte när jag ska testa Nellin.. Tänkte att jag först vill passera BIM 1 (lördag - 28 dagar) eller BIM 2 (måndag - 30 dagar).. Jag vågar inte testa då jag är så rädd att bli besviken :/ Nu har jag ingen större värk i nedre magen längre, men jag har varit extremt sötsugen hela eftermiddagen.. Vilket brukar innebära mens på g :/ Så jag tror den kommer antingen i natt eller imorgon. Så är förberedd på det! Kram
    Okej. Ja, då känner vi ungefär likadant. Bara att vänta!
  • Nellin

    Ciccie: Väntan är jobbig. Men försök att ha tålamod. Ni har ju utredning i full gång. Du borde ju få prov,svar när som helst nu. Det är ju jättebra! Jag ska också våga söka hjälp snart. Går ju in på försök 15 när denna mens kommer. Så det är väl inte mycket att vänta på. Hoppas du får dina svar snart!

  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-05-24 21:19:27 följande:
    Nellin - mina provsvar har ju redan kommit :) Allt var bra med mig. Nästa steg är att vi ska dit tillsammans och att sambon ska lämna prover. Men vi har bestämt oss för att vänta tills efter sommaren med det. Nu har jag fått spottings här, så nu är den nog dessvärre på ingång :/ Mensvärk också.. Aja, bara att gå vidare. Kram på er
    Värst vad jag är efter då! Okej, men bra att allt är bra. Hur kommer det sig att ni ska vänta med att lämna spermaprov? Om jag får vara så himlans fräck och fråga förstås. :)
    Inelg skrev 2012-05-24 20:59:33 följande:
    Nellin. Var stark. Detta kommer bli bra!!!
    Jaa då, jag känner mig rätt stark just nu. Tack gumman! :) Jag antar att solen och värmen skänker extra kraft och även om det känns som att jag bara vill tjuta ibland så ger jag inte upp. Nån jävla gång lär det ju bli min tur också menar jag. :)
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-05-25 06:26:46 följande:
    Här kom mensen med buller och bång i natt, på dag 26 i cykeln :/
    Jag beklagar Ciccie! Ut i solen med dig och njut av sommaren. Ät en glass och värm dig i all D-vitamin som kommer uppifrån. Snart kommer ny ägglossning!

    Kram!
  • Nellin

    BIM har nu anlänt. Eller ja, vad vet jag om BIM nuförtiden? Men jag är i alla fall på dag 28 idag, och eftersom det var längden på min cykel sist så tänker jag räkna det som BIM (även om jag normalt har 33-35 dagar). Beställde gravtest och ägglossningstest i förrgår som borde komma idag. Jag vill vara förberedd inför nästkommande cykel och kolla om jag får ägglossning.

    Men jag kommer ju såklart inte kunna låta bli att testa idag, även om jag ser på mina flytningar och bröst att mensen kommer nääääär som helst nu. Jag vill dricka en kall öl ikväll, och då är det ju bäst att kolla! :) Hoppas testen kommer idag!

    Hur mår ni flickor? Här är det 28 grader inomhus och 32 grader utomhus, och det är fortfarande bara morgon! 

  • Nellin

    Skönt att du mår bra Ciccie! Ha en superskön helg raring!

    Själv tog jag ett gravtest nyss som var supernegativt. Verkligen noll antydan. Så jag har försökt få igång mensen här nu, med sex och orgasmer hit och dit. Men det enda som händer är att jag får världens dunderkramp i magen efter orgasmerna, som en extrem mensvärk, som sedan försvinner efter typ tio minuter. Och ingen mens i sikte.

    Så jag tar mina enorma jättetuttar, klämmer ner dom i en för tillfället fånigt liten klänning (jag kan ju inte köpa nya klänningar bara för menstuttar) och ger mig ut i solen för att njuta av värme, gott sällskap, mat och ett glas vin!

    KRAM PÅ ER SOMMARKATTER! 

  • Nellin
    Candypink skrev 2012-05-25 13:26:34 följande:
    Fick en liten blödning igår men bara lite rosa. Innan idag kom det några droppar :/ Verkar vara borta nu, hoppas jag. Hmmm tidig mens? Nidis? Någon som varit med om något liknande? 
    Det kan vara nidis, det kan vara tidig mens, det kan vara känsliga blodkärl, det kan vara något annat. Vi får hoppas på det bästa. Bara att avvakta till BIM! Lycka till!
  • Nellin

    Ja jag kan också skriva under på att vilja ha allt det där. Jag skulle mer än gärna ligga och svettas med en stor mage. Vilken känsla att få gå igenom en graviditet, en förlossning, att bli mamma. Helt otroligt vad jag skulle kunna göra för det! Ändå känns det så långt borta.

    Mensen har inte riktigt hoppat igång ännu. Den har det mer eller mindre, men inte tillräckligt för att jag ska kunna räkna detta som mensdag nummer ett. Så BIM vet jag inte ännu. Men nu är jag i alla fall beredd med ÄL-test för att kolla om det dyker upp nån sån. Och min sambo har börjat äta zinktabletter för att förbättra spermakvalitén.

    Så nu jävlar brudar! I juni blir det ett plus för oss!!! 

  • Nellin

    Kravmärkt: Ja står kvar på den 25 tills mensen kommit igång, sen flyttar jag ner till juni med alla er andra. :)

  • Nellin

    Nu kom mensen! Och det känns verkligen helt okej.

    Sedan jag slutade med p-piller för 16 månader sedan så har jag alltid haft en cykel på minst 33 dagar. Förra månaden började jag med BDG och RR och fick då 28 dagar, och denna månad fick jag 29. Så det betyder ju att preparaten gjort någon skillnad. Kanske får jag tillochmed ÄL tack vare dem och därför får jag en normal längd på cykeln nu. Därför känner jag mig hoppfull! Varje månad är ett steg närmre ett plus, och kanske får vi alla våra plus i juni! :) Nu ska jag njuta av sommaren och så ska jag testa med ÄL-test denna gång.

    Nu jävlar tjejer!!!

    {#emotions_dlg.flower} BIM Maj:

    29/5 Kravmärkt, försök 1 efter avbrytande (10:e försöket totalt), andra barnet.
    31/5 BVP, försök 11, andra barnet

     {#emotions_dlg.flower} BIM Juni:

    5/6: queenofhearts, försök 18, första barnet
    7/6: mamma07, försök 9, andra barnet.
    7/6: Rebster, Försök 9, första barnet
    10/6: kanske 4a, försök 11, fjärde barnet.  
    12/6: cindy03, försök 2 efter mf, tredje barnet. 
    14/6: 72dagar, försökt 22 månader, andra barnet.
    15/6: Inelg, försök 1 efter mf, andra barnet
    15/6: JZ79, försök 12, första barnet.
    16/6: Stora My, försök 11, tredje barnet.
    25/6: Nellin, försök 15, första barnet.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus