• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ciccie86 skrev 2012-05-20 18:19:57 följande:
    Nu är jag lite förvirrad här. Jag är idag på dag 22 i cykeln (räknat från senaste mensens första dag).. Jag har mått skumt på sistone (molvärk, illamående etc).. Nyss när vi hade sex så började jag blöda i slutet, inte mycket men en del kom med ut efteråt om man säger så. Vad tror ni? Kan mensen vara på gång redan på dag 22?? Brukar ha en cykel på 28-30 dagar..
    Någon ide?

    Kram
    Om man vill tänka positivt så blir kvinnans livmodertapp känsligare vid graviditet och således mer lättblödlig. I annat fall så kan det bero på en rad andra saker, varav de flesta är helt normala. Ha is i magen och vänta till BIM. :)
  • Nellin

    Själv har jag börjat få ont i brösten som dessutom växt nästan en storlek. Typiskt symptom för mig en vecka innan mens. Skör ömhet i livmodern, annars inga symptom. Tror nog mensen kommer kika förbi här om nån vecka eller två.

  • Nellin

    Välkommen hit Cice! Hur länge har ni försökt? Är det första barnet?
    Har du gått på någon slags undersökning eller är det för tidigt ännu?

    Hoppas du ska trivas! 

  • Nellin

    Höhöhö, jag står här hemma och skrattar åt mig själv, för mina bröst får inte plats i min BH idag! Innan min sambo stack iväg i morse så skulle jag bara säga hej då till honom. Han sa, "Men vad har du GJORT?!" och pekade på dem. Och ja, här står jag. Det ser för jäkla fånigt ut och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Alla BH:ar jag har är ju samma storlek. Ni ska se vilka enorma boobs jag har här. De är redan rätt stora i normala fall, så det här blir liksom löjligt tillochmed!

    Jag får försöka gräva fram nån sport-BH eller nåt.

    Nån annan som ätit BDG som också fått extrema bröst?  
    Jag kanske får stanna hemma idag, hahaha! För i den här BH:n kan jag inte visa mig ute i alla fall!

    Tyst 

  • Nellin
    Två döttrar och en son skrev 2012-05-21 09:32:13 följande:
    Hoppas det betyder att det är nån som flyttat in!

    Hur länge har ni försökt? 
    Cice skrev 2012-05-21 09:56:14 följande:
    Tack Nellin{#emotions_dlg.flower}. Du är snäll.Nalle
     vi har försökte ca ett år, men inte så aktiv som de senaste 6 mån.

    Jag har ett stor barn. Jag har gått ign ett utreddning på SU, kvinnoklinik i SU, och det var ingen fel på mig. Jag har hört och läste att äldre kvinna har mkt agressiv immunoförsvar, som kan  har en negativ påverkan på graviditet. Jag har haft kontakt med tre olika kliniker utomlands, de som gör immunologisk behandling. Jag ska skicka några prov ´resultat till de  för att se om jag bhvr ngn  sådant behandling...
    Nellin  hur länge har du försökte att skaffa barn?    
    Vi har försökt i 14 månader. Men pga PCO så vet jag inte om jag fått ägglossning eller inte. Vissa månader har jag kört med ägglossningstest, vissa andra inte. Förra månaden började jag äta bidrottninggelé, och den kortade ner min cykel från 35 dagar till 28. Denna månad vet jag inte alls vad kroppen gör. Vet inte om jag fått ägglossning. Fick en pytteliten ljusröd blödning vid toalettbesök i förrgår men den försvann på en gång, så jag vet inte. Ska ha mens som tidigast på fredag, men säkert senare eftersom jag alltid har långa cykler. Så vi får se...

    Cice, har din man också genomgått utredningen tillsammans med dig? Lämnat spermaprov och sånt?
    Hoppas verkligen att du slipper genomgå behandling!
  • Nellin
    Cice: Tack för tipset! Jag ska absolut kolla upp det där!
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-05-21 10:44:14 följande:
    Nellin - verkar som vi är lite i samma sits. Fick ju också en liten blödning, på ÄL+7/BIM-8 igår. Sen inget mer.. Har världens molvärk idag och mår allmänt skumt..
    Ja vi verkar vara i samma sits och ha BIM nästan samtidigt. Jag vet ju inte riktigt när jag har BIM eftersom min cykel blivit så förkortad. Men på fredag är jag på dag 28 i alla fall. Och du vet när du hade ÄL, jag vet inte ens om jag haft det. Glad

    Vi får hålla tummarna åt varandra!
    Jag känner inte så mycket i magen. Lite skörhet och ömhet ibland, men ändå rätt lugnt. Däremot har ju som sagt mina bröst växt så mycket att de inte ens får plats i BH:n idag. Och då är det inte med lite marginal utan jag kan verkligen inte gå ut med den BH:n på mig. Hahaha! Hur är dina tuttar?

    Jag är rätt övertygad om att det inte är nåt denna månad, för jag tror inte ens jag fått ÄL. Och mina bröst blir alltid stora ca en vecka innan mens. Men det är klart att jag ändå hoppas!

    På sistone har jag liksom gått och ställt mig in på att vi faktiskt inte kan få barn själva. Jag har på nåt sätt bestämt mig för att vi måste söka hjälp för att få bebis. Så vi ska väl snart göra det. I juli har vi sagt. Så tills dess kör vi på. Och visst vore det skönt om det vill ta sig själv, men efter 14 månaders misslyckanden så har jag inte jättemycket hopp kvar kan jag säga.

    Idag är det sommar och sol. Det gör mig glad!
    Ut med er allihop!
  • Nellin
    Stora My skrev 2012-05-21 12:26:13 följande:
    Tänker det låter lite gravidsymtom över er Nellin och Ciccie86. Håller tummarna för det i alla fall!
    Ja tänk vilken lycka om du har rätt. Jag är själv skeptisk, men man blir väl det efter 14 månader antar jag? :) 

    Kram på er! 
  • Nellin
    Inelg skrev 2012-05-21 15:13:18 följande:
    Hej på er alla tjejjer. Nu är jag här igen ..

    Var på VUL.
    Ingen bebis kvar... Även om jag var inställd på det så känns det så jäkla mycket. Jag vet inte varför men jag kan inte sluta gråta. Fy fan. Vägrar ha ett till MF Blir hellre inte gravid.

    gyn läkaren tycker att vi kunde satsa på nästa ÄL och räkna blödningen som mensens första dag.

    Känner mig helt tom just nu. Behöver komma på fötter bara. Men vill gärna satsa på nästa ÄL. Bara att börja om nu
    Med ÄL test och gravtest från testlagret.
    Jag beklagar verkligen! Det finns inte så mycket någon av oss kan säga, förutom att vi finns här om du behöver. Jag har tänkt på dig mycket idag och hoppas så att du slipper vänta länge till nästa plus. Och så ska det bannemig stanna! Stor kram till dig raring!
  • Nellin

    Ja ni tjejer... nu börjar jag nog ta mig tusan att ana nånting. Kanske är det min hjärna som spökar, men det slog mig just att jag faktiskt har fler symptom än skörhet i livmodern och tuttar som inte ens får plats i BH:n idag. Var nämligen ute på stan med en kompis och tog en fika. Och jag börjar få ont nere i ländryggen. Det liksom drar och har sig, på ett obehagligt sätt. Nu vet jag inte om det är ett graviditetstecken? Hur har ni känt, ni som varit gravida? Kan man få ont i ryggen?

    Och när jag druckit mitt kaffe började jag må riktigt illa. Jag blir aldrig illamående av kaffe annars, så det kanske betyder nånting, vem vet?

    Visst kan det vara tillfälligheter, det kan vara inbillning och önsketänkande, det är jag helt beredd på. Men nånting är i alla fall annorlunda med kroppen. Kanske var det inga spökstreck jag fick på testen trots allt!

    Hursomhelst, jag ska verkligen FÖRSÖKA att inte bli alldeles för förväntansfull, för jag blir ju så ledsen. Men ett liiiitet hopp har i alla fall vaknat här nu. 

    Kram på er!

    /Dricker vatten resten av dagen 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus