• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ja, så är det Maramina. Tillgängligheten på nätet är både positiv och negativ.

    Hehehe, förresten. Jag skulle ju inte köpa några test denna månad för jag hade ju bestämt mig för att inte testa förrän BIM. Idag kom ett paket på posten med tio stickor från billiga-tester. Då har sambon beställt hem, för han vet ju att jag alltid brukar göra det och jag hade inte berättat för honom att jag inte skulle testa. Gulligt av honom.

    Så från och med i morgon bitti släpps testjävulen fram. Jag känner mig själv och jag VET att jag inte kan ha test liggandes hemma utan att testa. Så det är bara att köra på, hahaha! 

  • Nellin

    Jag håller med Pastell. Återigen, så olika och orättvist mellan landstingen. I Örebro kollar de både och obligatoriskt redan i början av utredningen. Så ska de vara överallt.

  • Nellin

    Kollar BÅDA ska det stå. Alltså båda proverna.

  • Nellin

    Jag har verkligen ingen karaktär, tjejer! Som jag skrev, om jag har test hemma så kan jag inte låta bli. Naturligtvis var jag där alldeles nyss, trots att det bara är ÄL+9 och eftermiddagsurin. Och där finns faktiskt en skugga. Man ser den utan att lysa med lampa, och om man lyser med lampa så syns den ännu tydligare.

    Nu betyder det absolut ingenting egentligen, för jag har fått otaliga spökstreck under de här åren, men aldrig något riktigt plus, så det kan lika gärna vara ett till sådant. Men ni förstår ju vad som händer i mitt huvud nu, haha! Minuterna tickar fram och jag vill bara att det ska bli morgon så jag får testa igen. Och sen igen. Och sen igen. Hehehehe...

    Jag har försökt ta bild, men de blir bara suddiga och dåliga. Spänningen tätnar hur som helst. :) 

  • Nellin

    Maramina, skönt med korta protokollet - antar jag? Jag har ju inte gått igenom någon IVF ännu. Det låter skönt att ha kommit till en sådan insikt och inställning som du. Hoppas ändå att ni får ett till barn!

    Ciccie: Bra att du snart får veta ordentligt vad det är för fel. Förhoppningsvis är det lätt fixat! 

  • Nellin
    Em me skrev 2013-05-20 21:46:23 följande:
    Åh heja nellin! Håller tummarna stenhårt!!! Mer plus i tråden!!:)
    :) Tack. Ja det vore väl på tiden med lite solsken. Hoppet har såklart tänts, men med alla spökstreck i bagaget vet jag att jag lika snabbt kan bli superbesviken igen. Tiden får utvisa! :)
  • Nellin
    Maramina skrev 2013-05-20 23:37:18 följande:
    Jag håller tummarna för dig Nellin! Kom skuggan inom tiden? Och ja, det sägs vara stor skillnad på korta och långa protokollet. Med den långa sätts man i konstgjord klimakterium, det slipper man med korta. Och behandlingstiden blir betydligt kortare. Summa sumarum, korta protokollet=mindre tillsatta hormoner

    Och ja, vi har beslutat att köra i nästa vecka.
    Jamen gud så skönt med korta då. Vilken skillnad! Och vad roligt att ni beslutat er för att köra. Jättespännande ju! :)

    Ja skuggan kom nästan direkt och fanns kvar även efter att tiden gått ut. Den syns med blotta ögat, och ännu bättre om man lyser med en lampa bakom, men den är så pass svag att den inte alls går att lita på. Den är tillräckligt svag för att det ska vara svårt att avgöra om den har rätt färg - men man ser den, helt klart.

    Molvärken har kommit tillbaka också. Haha... Vem vet, det kanske är hjärnan som spökar med mig här nu. Nåväl, vi får se vad morgondagens test visar. Jag försöker hålla förhoppningarna i schack för jag har fått sååå många spökisar och blivit sååå ledsen förut. 
  • Nellin
    Vårväntan: Va?! Varför inte förrän nästa år? Vilket landsting? Vad är det för skit?

    Och känn inte dåligt samvete för att du inte vill att de ska lyckas innan er. Det är helt naturligt. När jag och min sambo försökt i över ett år så berättade min kompis att de skulle börja försöka. Hon blev på smällen på första försöket efter att hon slutade med p-piller och har en son på 3 månader idag. Du må tro jag tyckte det var orättvist och ibland är det svårt att glädjas åt andra. Så du får tänka så hur mycket du vill faktiskt! Det gör dig inte till en sämre vän. Ja, om du inte säger det rakt i ansiktet på dem, men det antar jag att du låter bli, hahahaha! 
  • Nellin

    Nej, vet ni vad. Det finns inte en tillstymmelse till streck på morgonens test. Det var som jag trodde - ännu ett jävla spökstreck.

  • Nellin
    Jenso, jag tänker samma sak. Jag undrar om jag någonsin kommer att få uppleva ett plus. Ett starkt och otvivelaktigt plus. Ett "GRAVID" på de digitala. Tänk, vilken dröm!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus