• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hjärta
  • Nellin
    JZ79 skrev 2013-05-22 13:29:55 följande:
    Nellin, vad är det jag ser??! Blev det ett riktigt plus i morse? BILD!!! Kraaaaam å puss å en jäkla massa glädje från mig
    Ja, alltså det är ju fortfarande väldigt svagt, men det är ju trots allt BIM-3. Men med blotta ögat går det i alla fall inte att missta, där är ett blått streck som är lika tjock som kontrollstrecket. :) Jag testade faktiskt med en sticka från billiga-tester också, efter lunch förut, och även den visar svagt svagt plus. Och värk i mage och ländrygg är kvar, men ingen mer blödning sedan igår. Så jag håller tummarna! :) Jag har dessvärre ingen bild där jag befinner mig nu.
  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-05-22 13:39:37 följande:
    Du får ta bild sen Nellin :) Vill ju se!
    Haha men då kommer det ju ha torkat! Jag får springa in och kissa på en sån där lite sticka, här på universitetet och ta kort på den istället! Hahaha...
  • Nellin

    Nåväl, efter tre vattenflaskor och hundra miljoner toabesök så kanske man inte kan förvänta sig en sjungande dunderpositivt test. Jag kissade senast för en timme sedan, men det syns ändå ganska tydligt. Jag vet dock inte om ni kan se på bilden? Det här är taget NU.



     
  • Nellin

    Tack hörrni! Det börjar sjunka in mer och mer tror jag, haha. Om inte annat så påminner tuttarna och illamåendet om det, hahaha. :) Ja, 2.5 år och just nu känns det ju så himla värt allt kämpande. Om jag har riktigt mycket tur och allt går som det ska, så kommer det en liten knodd i månadsskiftet januari/februari. :)

  • Nellin

    Den enda skillnaden vi gjort denna månad (för pergotime och ovitrelle har vi ju testat förr) var att jag gick på två akupunkturbehandlingar med särskilt fokus på fertilitet och att jag ätit D-vitamin varje dag tillsammans med folsyran.

    Det kan ju vara ren tillfällighet alltså, man vet ju inte. Men D-vitaminen och akupunkturen är i alla fall det enda som vi aldrig har testat dessa år. Ja, och så statyn i Bryssel såklart hahahahahaha!

    N får ta er en tur till Belgien flickor. 

  • Nellin
    Jenso skrev 2013-05-22 14:24:47 följande:

    Och kom ihag att du ska dopa bebisen efter statyn sa det blir en liten Jesus
    Hahahaha javisst. Även om det blir en tös. Det kan inte hjälpas - det ska bli en Jesus.
  • Nellin
    Maramina skrev 2013-05-22 14:36:42 följande:



    Eller varför inte Jesulina
    hahaha, jamen varför inte?

    Lillnosen: Försök att inte måla fan på väggen (för det kom ju just från rätt person). Bara för att hon bröt tidigare än du själv ville bryta behöver det ju inte betyda något hemskt. Hoppas du får snabbt svar och att du får ett BRA svar. Jag håller tummarna!
  • Nellin
    Jayt skrev 2013-05-22 14:45:08 följande:
    Nu har jag missar något, vad är det för staty ni pratar om? Haha
    När jag var och jobbade i Bryssel för två veckor sedan så fanns där en staty i gamla stan. Enligt sägen ska man lägga handen på den en gång och så ska man bli gravid. Måttligt skeptisk la jag väl handen på den där statyn, det var ungefär 2 dagar efter ägglossning. Och nu är jag gravid! :)

    Så flickorna här menar att nästa träff kanske ska hållas i gamla stan i Bryssel, hehehe. 
  • Nellin
    Pastell1983 skrev 2013-05-22 14:55:01 följande:
    Det var inte pojken som står o kissar i Bryssel? den har jag tagit på haha...alltså en staty.
    Nej, det här var en staty som satt fast i en av fasaderna. Jag tog faktiskt ett kort, för jag tänkte på er flickor. Såhär ser den ut:


    "Fruktsamhetens staty".
     
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus