• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    therose skrev 2013-05-22 21:45:48 följande:
    hej tänkte hoppa in här och följa den tråd om jag får:)

    jag är en tjej på 34 och bor med min sambo på 38.vi har försökt aktivt i över två år och det har blivit ett + men det slutade med missfall detta va i aug 2012...inget + än min mens ska komma till 1/6 men hoppas den uteblir och att vi får det + vi längtat efter så pass länge..måde dåligt efter mitt missfall och tänker ofta på att jag skulle ha vart mamma nu om jag inte hade fått missfallet:(

    men vill gratta alla i tråden som fått sina efter längtade + 
    Välkommen hit! Här är vi många som kämpat år ut och år in, så vi förstår mycket av det du går igenom. Jag tror så gott som alla här inne har genomgått alla utredningar som ska göras, många av oss har genomgått några hormonbehandlingar, vissa IVF, och några väntar fortfarande.

    Tråden är full av goa brudar som är ett enormt stöd i hela den här processen. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle gjort om jag inte fått ventilera mig här alla månader i förtvivlan. Vi sörjer varandras misslyckanden och gläds åt varandras framgångar.

    Jag hoppas du ska känna dig lika välkommen som jag gör! 
  • Nellin
    Solrosen 83 skrev 2013-05-23 06:02:59 följande:
    Jag bor ju också några mil utanför Örebro så hänger gärna på och firar om det bara passar in i mitt schema med tanke på jag har en liten bit och åka.
    Såklart! :)
  • Nellin

    Morgonens test är mycket svagare än gårdagens :( Betyder det är det inte blir något eller kan det variera så himla mycket? Det är fortfarande positivt, men väääldigt svagt. Igår blev det ganska starkt. Usch vad jag känner mig orolig.

  • Nellin
    Försöker skrev 2013-05-23 08:20:54 följande:
    Nellin, antar att alla test kan vara lite si och så innan BIM... Du får ta ett digitalt då så du kan lugna ner dig lite. Förstår att du går som på nålar... När var BIM?
    BIM är i övermorgon. Man vill ju att det ska stegra och bli starkare - inte svagare. Jag vet ju nu att jag ÄR gravid, men jag vill ju också FORTSÄTTA att vara det. Gråter Jag hade liksom börjat våga glädjas lite, men nu känns det lite mörkt måste jag säga.

    Nåväl, det visar sig väl tids nog. 
  • Nellin

    Okej, tack flickor! Tänk att ni har en sådan förmåga att lugna! Men blir ju nervös när testet nästan inte är positivt längre. Bara svagt svagt svagt, när det var så fint igår.

    Men jag ska följa ert råd. Jag ska avvakta i två dagar, testa med ett digitalt och sedan vänta någon vecka och sen ta ett nytt digitalt. :)

    Puss på er! 

  • Nellin

    Solrosen och Kanske 4a (och alla andra som vill också förstås)... jag och Lillnosen ska träffas på fiket Bara Vara nu på måndag. Vi möts runt 16.30-17.00 typ. Kom, alla som vill!

  • Nellin
    Em me skrev 2013-05-23 11:47:35 följande:
    Jag vet att ni är flera här inne som har lite magproblem, nu är jag nervös som tusen och orolig med.. Jag har en så känslig mage så om inte jag mår bra mår inte magen bra! Nån som har ett snabb tips? Mår alltid dåligt innan vul, för känner mig inte spec bekväm med det.. När jag mår så här brukar magen spåra och jag må illa och bli svimfärdig...
    Avslappningsövningar kanske? Ta ett avslappnande bad med bra musik? Ta en skön promenad och rensa skallen. Prata om det med din partner, ibland känns det bättre bara man får ventilera det liksom. Gör något för att distrahera dig själv.

    Det kommer går bra gumman! Vilken tid är det? 
  • Nellin

    Ta det lugnt nu Em me, det kommer gå som en dans! Jag tänker på dig och håller tummarna för världens bästa besked!

    Försöker - Japp, det är i Örebro. :) 

  • Nellin

    Em me, där ser du! Åh jag blir så himla glad för din skull. Du ska bli mamma! Nu får du bannemig se till att njuta av varenda dag!

    Lillnosen, det låter ju onekligen så! Den här gången när jag fick ÄL så hade jag stickningar i två dagar och det var andra dagen som äggen släppte. Tredje dagen var ALLT som bortblåst. Vi varje dag den veckan och de två dagarna jag hade stickningar låg vi två gånger per dag. Tredje dagen ingenting för då åkte jag ju. Så in i sänghalmen med dignu!!!

  • Nellin

    Kör på nu lillnosen! Du ska se att akupunkturen du var på häromdagen kommer göra susen. Nu är det dags!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus