• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Em me skrev 2013-05-17 19:19:56 följande:


    Ja, de är ju så olika, men vet hur otålig man blir;) lycka till med att hantera testberoendet, du är inte ensam i denna tråden;) håller tummarna att du plussar med!!:D

    Jag mår bra, har inte mått så dåligt (vilket jag gärna gjort) är så rädd att det inte längre lever bara:/ super noja! Har möte med bm nästa fredag och hoppas kunna tigga mig till att få lyssna på hjärtat, men tror de tycker det är för tidigt:/ ville berätta på morsdag men har ett vul dagen efter och är så rädd för ett dåligt besked precis efter jag berättat, så nu vet jag inte... Det dumma är ju att jag googlar hela tiden på typ ma symptom osv, och de måste jag sluta med... Blir ju bara värre...
    Ja att googla på det ska du omedelbart sluta med! Du ska ju njuta nu och vara glad. Längta och drömma, se positivt på det. Och med tanke på din bakgrund är det väl inte alls omöjligt att du ska få lyssna på hjärtat. Förklara hur dåligt du mår.
  • Nellin

    Själv har jag fortfarande molvärk och illamående. Jag hoppas verkligen att det är tidigt gravtecken, just för att jag aldrig brukar ha mensvärk så här tidigt. Men det är lätt att lura sig själv.

    Jag har skrivit en lista på allt som måste köpas när man väl ska få bebis, hahahaha! Jamen, varför inte få längta lite även om det är långt kvar? Jag blir glad av att få planera lite och tänka mig in i situationen. Det får mig att orka fortsätta tror jag. :)

  • Nellin
    otålig skrev 2013-05-17 20:39:29 följande:
    Jo det går bra! Är i v.22 nu och har senaste dagarna börjat känna buffar utvändigt med handen. Har blivit sjukskriven 50% från denna vecka pga allmän påverkan på kroppen att bära två, så som yrsel, illamående, sammandragningar etc. Men jag är mest lycklig över att vara jag just nu trots krämpor!
    Åh vad härligt med buffar! Det är ju sånt jag längtar som tokig efter och jag kan verkligen inte föreställa mig hur det känns. Vilken häftig upplevelse!

    Har du varit på RUL ännu? Vill ni veta vilka kön de små har? Visst är det tvåäggs? 
  • Nellin

    Från och med i morgon är du ruvare JZ!!! :) Så hur det än blir är du i alla fall faktiskt gravid då. Jag har en känsla att det kommer gå strålande! Heja embryot nu!

  • Nellin
    JZ, det bara får ju inte hända! Mitt hjärta brister så orättvist det är. Jag kan inte ens närma mig att förstå hur du känner och det finns ingenting någon kan säga som gör det bättre. 

    Men såhär orättvist får livet bara inte vara och därför vill jag tro någonstans, att ni en dag faktiskt får era plus trots att ni har sämre odds än många andra. Så pass mycket rätsida måste det finnas här på jorden och ni bara SKA lyckas på ett eller annat vis.

    Om det var möjligt skulle jag vilja sprida ut er smärta i små portioner till oss alla så vi kunde hjälpa till att bära den. Eller stoppa ned den i ett kuvert och skicka den långt härifrån.

    Tusen kramar och gränslös empati skickar jag er! 
  • Nellin
    Jayt skrev 2013-05-19 17:18:23 följande:
    Jz, usch det gör så ont i mitt hjärta när jag läser ditt inlägg. Jag blir arg för att livet ibland kan vara så jävla orättvist!
    Förlåt om jag verkar okänslig nu men gjorde de ingen icis? Eller är det så att även om man gör en icis så blir inte ägget alltid befruktat?
    Jag tänker på er och håller tummarna att läkaren har en bra plan för hur ni ska fortsätta. Kram på er
    Det finns aldrig garantier, för cellerna måste ju fortsätta dela på sig på rätt sätt och så. Det är inte alltid det blir så.
  • Nellin

    JZ, en prelbokning vecka 36 är ju alltid nåt. Jag har väldigt svårt att tro att ni inte får era två försök till. Massor med par har ju lyckats med samma förutsättningar. Ni har rätt till det!

    Kämpa nu gumman!

  • Nellin

    Pastell, har du gått ner i vikt? Då kan PCO försvinna.

    Här är jag mer eller mindre övertygad om att det inte blev nåt denna gång heller. Mina bröst har blivit sådär stora och småömma som de alltid blir. Typiskt PMS-symptom för mig. Jag har INGEN molvärk alls längre. Verkligen nada, och magen är prescis så mjuk och platt som vanligt. Illamåendet är borta. Så det är nog kört. BIM på lördag, så det är ÄL+9 idag. Antar att det var ovitrellen som gav mig symptom, och den gick ur kroppen helt igår.

  • Nellin

    Visst behöver inte symptomfri betyda nåt, men jag menar NÅNTING borde man ju ändå känna i magen. Bara minsta antydan åtminstone. Jag ger naturligtvis inte upp, men jag bara känner på mig att det inte är nåt. Magkänslan du vet. Ibland vet man bara.

  • Nellin
    Maramina, du är en klok kvinna och jag ska vara klok och lyssna på dig. Som du skriver, man läser överallt om kvinnor som börjar få lite smått molvärk redan såhär tidigt, att det sticker och drar lite, tuttarna ändrar utseende och allt vad det är. Så när man sitter här efter 26 försök och inte känner ETT JÄVLA SKIT i kroppen blir man lite pess. 

    Men du har rätt, alla är olika och jag kan inte göra nånting annat än att vänta. Jag kan inte påverka ett skit, förutom att tänka på vad jag stoppar i mig. Om 5 dagar får jag veta.

    Tack för att du påminner mig! 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus