• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lillnosen skrev 2013-05-11 10:58:03 följande:
    Ciccie - Dumma mens som inte sköter sig. Skönt att det kändes bra i knät i alla fall, hoppas det känns likadant imorrn :)

    Nellin och BaPumba - Så snabba vet ja inte, vi höll på kl 12-18 med det där, sen tog vi kväll :)

    Jobbigt Nellin att du är så öm och svullen :/ Ska du ta sprutan?
    Jag tog sprutan igår morse :) Då var det verkligen dags för då var ena ägget helt klart över 20 mm, och det andra var nog nånstans där i krokarna. Jag mådde pyton verkligen, men efter sprutan nu börjar jag må bättre, så jag antar att äggen är på väg eller så har de redan släppt. Svårt att veta.

    Men visst lär vi ha säkrat upp tillräckligt om vi kör på idag och i morgon också? 
  • Nellin
    Jenso skrev 2013-05-11 11:02:53 följande:
    Thotis: Hoppas pa plus

    Ciccie: Vad duktig du har varit med traning etc, kanns ryggen battre nu? 

    Skont att manga kanner sig positiva och jag vet inte hur ni kanner man jag kanner att akupunkturen hjalper till med postiv energi i kroppen. Jag tycker ocksa att det ar skont att prata med nan som har en annan infallsvinkel till fertilitet  an vad "vanliga" lakare har.
    Där satte du spiken i kistan Jenso, eller vad det nu heter, höhöhö. Jag tror det är just det som är det bästa med akupunkturen: akupunktören. Nu har man ju gjort samma saker i flera år, med ultraljud, hormoner och vita rockar i gula fula rum. Samma samma och allt ska förklaras med medicinskt snack på nåt urminnes latin som ingen begriper, och ändå händer ingenting. Akupunktören gå andra vägar - nya vägar - och vill behandla inifrån. Från själen och ut. Det är så himla uppfriskande och skänker mycket ny energi, bara det. Sen gör nålarna sitt till såklart, men det börjar nog i själva den mentala inställningen till alltihop.

    Det finns inga medicinska fel, men man använder ändå en massa hemska mediciner - som ändå inte gör ett dugg nytta, förutom att fucka upp humöret fullständigt. Så varför inte testa andra metoder.

    Skönt att du skrev det - för det förklarade verkligen så bra. En annan infallsvinkel helt enkelt. Det behövs nog efter så lång tid.

     
  • Nellin
    Maramina skrev 2013-05-11 11:40:24 följande:
    Nellin: Inför äggplocket så var det viktigt att jag tog ägglossningssprutan så nära 36 timmar innan själva plocket som möjligt. Detta kontrollerades även flera gånger (4-5 gånger) innan själva plocket. Så jag kan tänka mig att det är +36 timmar från sprutan som du kan förvänta dig att ägget släpper.
    Tack raring! Fast nu var det ju lite si och så med när jag skulle ta den. Sist jag tog sprutan så fick jag ägglossning samma dag - eftersom kroppen antagligen påbörjat den av sig själv. Det är säkert viss skillnad när man kör på hemmafronten och när man gör IVF. Kan jag tänka mig. Men 36 timmar är säkert ett bra riktmärke. :)

    Jag känner verkligen nu att det måste vara dags. Jag har fått lite vätska i buken, som jag fick sist när två ägg släppte, så det är nog ungefär precis nu det sker. Hehe... Om inte annat så under idag.

    Nu är det bara att hålla tummarna! 
  • Nellin

    Asch vad träligt Thotis! Att det ska vara så förbannat svårt alltså. Hade du barn sedan tidigare? Ja, se till att få en spolning. Det är lika bra att ha koll på att allt ser ut som det ska där inne.

  • Nellin
    Smalltowngal: Nej vet du vad, här får man minsann presentera sig och visa lite omtanke och artighet innan man sprider testbilder omkring sig.

    Lillnosen: Det där med målande är verkligen en syssla som nästan aldrig tar slut när man väl börjat. :) Men snart är det färdigt och då kommer det kännas så skönt! :) 

    Vårväntan: Jag hoppas att ni hinner med! Det är ju faktiskt ofta så att flytningarna börjar först och SEN kommer ÄL, efter att de slutat. Jag håller tummarna för er! Själv får jag ju aldrig de där flytningarna, så jag har ingen aning, men jag hoppas det är er tur nu!
  • Nellin
    Solrosen, det är så jäkla typiskt. Alltid ska den komma när man minst behöver den. Ät massor med vitlök och drick hurmycketvattensomhelst. Tryck också i dig c-vitamin i form av exempelvis färsk ananas eller färska apelsiner. Så mycket du bara orkar. Bomba kroppen med det så ska du se att du snart är på fötter.

    Thotis: Roligt! Hoppas du ska trivas ordentligt!  :) Stort lycka till! 
  • Nellin

    Nu far jag strax mot Bryssel och vill hälsa er en härlig vecka om jag nu inte får möjlighet att komma online. Det är fullt möjligt att jag gör det på kvällarna, men man vet aldrig om det strular.

    Ägglossningen var garanterat igår i alla fall, för idag när jag vaknade så var all värk i hela magen borta, och har inte kommit tillbaka. Så nu är det över för denna gång. Vi har verkligen gjort allt vi kan, fan två gånger om dagen, och nu smörjer jag med progesterAll också.

    Den lååånga väntan till BIM. Den olidliga. Ovissheten.
    Hoppfullheten.

    Puss på er raringar! 

  • Nellin

    Hej på er flickor! Här i Bryssel är dagarna fullspäckade med möten och jobb på parlamentet, så jag har inte hunnit läsa här inne. Har jag missat något?

    Igår var vi i en del av stan där det finns en staty som kallas fruktsamhetens staty, och enligt sägen blir man gravid om man lägger sin hand på den. I was ALL over that shit kan jag säga, haha. Så nu får vi se om det blir nåt plus nästa vecka.

    Har ni det bra?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus