• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79: Gud så spännande att det snart är dags för återinförande! Och skönt att ÄP är gjort. Bra kämpat, stålkvinnan! :) Jag håller alla tummar och tår, för nu är det minsann dags!

    Ciccie: Eftersom du passerat BIM med så många dagar så behöver du inte testa med morgonurin. Du kan testa när som helst, om du är gravid så kommer det synas då. :) Så testa för tusan!!! 

    Jag är tillbaka i Sverige nu och det är så skönt. Är bara på typ ÄL+5 eller nåt så tiden går långsamt. Känner absolut INGENTING någonstans i kroppen. Men det betyder ju inget eftersom ett potentiellt ägg inte ens fäst ännu. Så jag väntar otåligt.

    Puss på er godingar! 
  • Nellin
    Malin9409 skrev 2013-05-16 16:58:28 följande:
    Hej tjejer. Jag skulle vilja hoppa in här. Slutade med P-piller i januari och har fortfarande inte fått tillbaka mensen. Bara det är en kamp. Är 18 år och det är så jobbigt att vara ung och inte blivit gravid än. Finns det någon hjälp för att få igång mensen ?
    Det kan ta upp till ett år innan kroppen återställt sig efter p-piller. Uppsök vården om du behöver hjälp att få igång mensen.
  • Nellin

    Jättetråkigt Ciccie! Och jag håller med tjejerna om träningen där. Sen måste det inte vara så att du "tränat bort mensen" utan det kan ju mycket väl vara så att det bara är omställning i kost och träningen som gör att den blivit lite oregelbunden såhär i början. Det kan ju också vara så att du inte fick någon ÄL denna månad.

    Du känner såklart bäst själv, men om du tränar alldeles för hårt så bör du kanske trappa ner och köra på en lagom nivå. Och glöm inte äta ordentligt! :)

    Puss på dig! 

  • Nellin
    Vårväntanochlängtan skrev 2013-05-16 21:32:25 följande:
    Hej tjejer{#emotions_dlg.flower}

    Jag själv har nyss haft ÄL, är dock lite osäker på när det skedde då jag har haft ont från båda ledarna denna gången samt ÄL flytingar flera dagar. Vi låg inte sådär jätteintensivt heller tyvärr, men vem vet det kan ju ha räckt ändå.

     
    Vi är ju levande bevis på att det egentligen inte hjälper att man ligger i som tusan - och att många kvinnor som ligger EN gång när det inte ens är på ÄL-dagen blir gravida. Så det handlar ju om timing och lite jäkla tur med hjälp från moder natur. Så visst kan det räcka mer än väl för er! Det tror jag att det har gjort. Jag tänker tro att ni träffade helt rätt! :)

    Heja heja!

     
  • Nellin

    Maramina, ja för vissa par är kvalitén viktigare än kvantiten. Man vet aldrig så noga, men man gör så gott man kan! ;)

    Här ligger jag och griper efter halmstrån i alla fall. ÄL+5, och jag har börjat få molvärk på nåt dovt vis. Det brukar jag aldrig ha. Om jag ska vara riktigt positiv så är det ju ungefär nu ägget ska fästa så hoppet tänds såklart. Det är bara att avvakta och hoppas att statyn kirrar biffen. Hehehe!

  • Nellin
    Jenso skrev 2013-05-17 10:50:28 följande:
    Nellin om du blir gravid nu far di dopa bebisen efter statyn
    Haha, det vill säga Jesus. :)
  • Nellin
    kanske 4a skrev 2013-05-17 13:16:10 följande:
    Ciccie: trist att det var negativt Rynkar på näsan

    Går och vänta på postivt ältest, men de sista månadena har jag gett upp känns det som. Just nu är jag ganska lugn faktiskt, när mensen kom nu kände jag inget speciellt. Jag vet att mitt nya vik har påverkat mig, jag vill verkligen inte riskera något. Antar att jag får njuta av lugnet så länge jag kan, tids nog kommer väl desperationen tillbaka.   
    Den där lugnkänslan är ganska behaglig så på ett vis är den ju väldigt positiv. Det går ju ofta upp och ner, kan jag tycka. Nog för att jag tycker att det är fördjävligt att det ska ta så lång tid så att man tillochmed ska känna att man ger upp - men lugnet är ju betydligt trevligare att känna än den där desperationen.

    Skönt att du känner dig bekväm i alla fall. :) 
  • Nellin

    Ni som varit gravida eller är, jag har en fråga. Minns ni hur det var innan ni plussade? Jag undrar, när kan man med handen känna utanpå magen att den liksom är lite hårdare och eventuellt svullen? Det tar ju lång tid innan den börjar växa såklart, men jag tänker att man kanske ska kunna känna att livmodern är lite hårdare än vanligt åtminstone i närheten av BIM?

    Jag försöker låta bli att känna efter och analysera, för jag blir så stressad, men kan ändå inte sluta. Jag känner absolut INGENTING i brösten, men har då och då lite svag molvärk. Men min livmoder är precis lika mjuk och liten som vanligt. Illamående är jag nästan alltid ändå så det går liksom inte att läsa in som symptom. Jag har dock blivit väldigt finnig plötsligt, vilket jag brukar bli först när det är dags för mens, och det är ju bara ÄL+6 idag.

    Ni vet ju hur det är när man hoppas allt man kan. Man vill bara få tecken som gör att man orkar fortsätta hoppas lite. :) 

  • Nellin
    Maramina skrev 2013-05-17 14:52:41 följande:
    Vad skönt Ciccie att den kom nu när det ändå inte var något!

    Nellin: Förra året när jag var gravid, och som sen slutade med missfall var det enda jag kände innan BIM enorm halsbränna. När jag väntade dottern så kände jag ingenting speciellt innan mens annat än att det runt BIM kändes som om mensen skulle komma vilken sekund som helst, ja, det kändes till och med som om den kom så jag sprang på toa hela tiden för att se om så var fallet. Så var det ju inte. Den kom först ett år senare... Så summan av kardemumman. Jag hade egentligen inga symptom innan BIM. Och även om jag verkligen hoppas att det är er tur nu så tror jag att det fortfarande är alldeles för tidigt för att känna något än.
    Det känns skönt att du säger att det nog är för tidigt än, även om jag egentligen förstår det själv. Men man glömmer det, och så går man där och känner och känner. Guuuuud vad jag avskyr väntan mellan ÄL och BIM. Blä!
  • Nellin
    Em me skrev 2013-05-17 15:07:38 följande:


    Brösten har jag känt först! Dock har de ibland vart ett symptom på mens. Denna gången var annorlunda, jag var så säker redan dan efter äl, går inte beskriva känslan, jag bara visste, helt sjukt... Trotts negativa tidiga test kände jag ändå att vilken dag som helst nu...den känslan har jag aldrig känt innan..

    Ciccie, skönt att mensen kom ;)
    Okej :) Ja, det är ju olika för alla och det är DET jag måste försöka komma ihåg. Det går liksom inte att förutse, man kan ju bara vänta. Men jag är så otålig!

    Jag brukar ju få väldigt ont i brösten ungefär nu i cykeln. Och de brukar öka en storlek. Men nu smörjer jag med ProgesterAll och sist jag gjorde det slapp jag bröstont så det är inte så konstigt att de inte känns nåt. Skönt att slippa faktiskt.

    Jag var sååå nära på att klicka hem en massa test igår kväll, men jag hejdade mig. Jag ska verkligen försöka att inte köpa några test och att inte testa alls förrän BIM. Det har ALDRIG hänt förut, hahahaha, men jag ska försöka. Man blir ju så ledsen av negativa test.

    Hur mår du nu då Em me? 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus