• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Försöker - båda gäller från mens till ÄL. :)

    Ciccie - usch din stackare! Hoppas vägen tillbaka ändå går relativt snabbt!

  • Nellin

    Kanske 4a - synd att du inte kan på måndag, men det kommer fler gånger. Jag och Lillnosen bor rätt nära varandra och kommer säkert styra upp massvis med fikor. :)

  • Nellin
    Solrosen: Vi kan ju se till att mötas nån helg ibland också. :)
  • Nellin

    Vårväntan - Usch, den där avundsjukan är hemsk! Man vill ju inte känna så och ändå kryper den in och sprider den där rastlösheten och uppgivenheten i bröstkorgen. Nej fy för orättvisan!

  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-05-23 23:33:48 följande:
    Försöker - Jag åt royal jelly (bidrottninggele), tror den låg på 1000 mg (tror det var den enheten). Royal jelly är mycket starkare än apiforce, som oxå är bidrottninggele. Man äter det från mensens första dag till ÄL. Absolut inte efter ÄL! För mig hjälpte det att få igång mina ÄL-flytningar :)
    Bidrottninggelé har hjälpt många, på flera olika sätt. Jag tror att det kan vara ett riktigt bra preparat, men i anslutning till ditt inlägg vill jag bara lugna alla de kvinnor som inte får ÄL-flytningar. Jag har aldrig fått sådana flytningar och oroade mig att det var därför jag inte blev gravid - men min fertilitetsläkare förklarade att de oftast "finns där inne, utan att man ser dem".

    Jag var naturligtvis skeptisk till det eftersom nästan alla brudar snackar om de där satans flytningarna, och med tanke på att vi fått minus i två och ett halvt år så tvivlade jag på det som läkaren sa. Jag fick inga flytningar den här cykeln heller, men blev gravid ändå.

    För att förtydliga: jag menar inte att bidrottninggelé inte kan hjälpa till att få igång karusellen - för det tror jag absolut att den kan - jag menar bara att man inte måste kunna se eller ta på flytningarna för att de faktiskt ska vara där. :)

    Kram! 
  • Nellin

    Lillnosen, nej jag har heller aldrig lyckats få fram sådana flytningar, inte ens med fingrarna. Men det gick ju ändå! :)

    Äggen släppte dag 2, av de två jag hade stickningar. Den 11 släppte de. Det vet jag för att jag hade som ondast den andra dagen, det var då 36 timmar efter ovitrellen och dagen därpå var all värk borta. Värken försvinner på mig så fort ägget släppt, så jag är stensäker.

    Bra att ni fick till det ikväll också ;) Försök rumla runt lite i morgon också vettja, sen har ni gjort det ni kan. Heja heja!!!

    Jag har inte sett en tillstymmelse till blod sedan det där rosa i förrgår, vilket känns skönt. Kanske var en nidis trots allt! Vill bara ta mig förbi BIM på lördag och få ett riktigt starkt test. Graviditetssymptomen flödar i allafall vilket jag tolkar som positivt.

    Spännande tider, minst sagt!

  • Nellin

    Försöker - Skönt att du fick snäsa av henne lite på slutet där! Jävla idiot... Men du, du skrev att du skulle börja med BDG och munkpeppar egter mensen - för att förtydliga så ska du alltså börja samma dag som mensen börjar, inte efter. :)

  • Nellin

    Lillnosen - Det är lite svårt att säga ifall ägget släppte då, det där kan ju vara så himla olika mellan alla. Har du inte känt mer sedan dess?Skulle det släppa då enligt var du är i cykeln? Det låter ju åtminstone troligt att det skedde då. Brukar du känna din ÄL?

    Bra att ni fick till det igen! Och skönt att det inte kändes påkrystat. Det är verkligen svårt det där, att ha ett bra sexliv när man måste ligga på schema. Usch! Barnlöshet har nog separerat många par.

  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-05-24 11:37:51 följande:
    Nellin - Jag har känt av ÄL vid Max 2 ggr på 19 månader. Men har ju testat med ÄL-stickor i några månader och lärt mig att min ÄL verkligen kommer på sista dagen med ÄL-sekret, eller dagen efter. Min cykel ligger nu kring 27-28 dagar och jag har 11 dagars lutealfas och ÄL ska enligt det ske idag. Så frågan är ju då om ÄL var igår eller om det är idag. Har inte känt nått mer sen igår kväll. Var som sagt 2 intensiva timmar 15-17 och sen lite lätt då och då under resten av kvällen. Fast nu på förmiddagen känner ja lite på vänstersidan? Igår var det bara på höger... Skumt.
    Just ja, du hade ju så kort lutealfas ja! 
    Jamen om du brukar vara regelbunden och om du hade ont igår och den "ska" komma idag, så har ni ju säkrat upp med sex på rätt dagar. Det släppte säkert igår eller idag. Nångång häromkring släpper det ju i alla fall. :)

    Jag kände bara i min vänstra äggstock den här gången, men när jag gjorde VUL så visade det sig att båda äggen skulle släppa från höger. Så man kan vara känslig i äggstockarna ändå, lite från och till från ÄL fram till mens. Och om man blir gravid så fortsätter man vara känslig i dem. :)

    Nu håller jag tummarna att det är ett riktigt superägg som släpper och att det blir en liten parvel av det! 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus