Inlägg från: Stronza simpatica |Visa alla inlägg
  • Stronza simpatica

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Coop: lustigt för jag hade hellre velat ha vattuman eller helst vädur(är vädur själv;)!), men det blir ju fisk om inte hon vill titta ut i dagarna vill säga.

  • Stronza simpatica

    The Coops: haha jo tack jag vet )! Min sambo är Skytt med ascendenten i väduren och min ascendent ligger i Skytten så du kan ju bara tänka dig våra bråk, vi bråkar jämt !!
    Min son föddes naturligtvis på sin pappas födelsedag 7 ve för tidigt! Jag fyller 26 mars men måste tyvärr snittas annars hade ju hon kunnat vara 10 dgr sen och födas på MIN födelsedag:)!

  • Stronza simpatica

    Åh mockarutor/fiffirutor/kärleksmums.. Såå gott ju. Hade gjort det NU om vår ugn funkat:((!!

    Usch kanske inte skulle sagt att Carla fött, men det var officiellt på fb så tänkte det var ok, men hon kanske velat meddela er själv:(, usch nufår jag dåligt samvete!

  • Stronza simpatica

    Välkommen elskliing!

    Quattetiin: du har ju inte alls högt bt! Behöver verkl inte oroa dig för hf så länge det ligger så lågt! När undertrycket går upp till 95 kan du börja bli alarmerad på allvar, så oroa dig inte !
    Själv hade jag förhöjt i helgen till 130/90 men idag låg det på 120/85 så jag är nöjd.

  • Stronza simpatica

    Stinis: oj oj oj nu kommer det igång:)), spännande! Lycka till!

    Qatteriin: din bm är ju knäpp som säger sånna knasiga saker, aldrig hört någon läkare säga att 80 i lågtryck är högt på ngt sätt.

    Jag oroar mig också lite, vågar inte ta för givet att jag verkl kommer ha en liten bebis vid min sida. Är orolig att hon ej ska överleva eller att jag dör under kejsarsnittet etc etc.
    Sorry för mitt negativa inlägg men dessa är saker jag oroar mig över men försöker att inte tänka på!
    Känns lite som: varför skulle det gå bra för mig igen när alla andra någon gång fått mf eller Ma:n osv. Har aldrig fått något sånt.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)