Inlägg från: Stronza simpatica |Visa alla inlägg
  • Stronza simpatica

    Hade Denise i natt(på sjukhuset här tar de hand om bebisarna på nätterna om du inte säger till) för att se om hon var lika lugn på natten som på dagen.
    Hon sov INGENTING:((! Kl 5 skulle de hämta henne igen för ett bad och jag räknade minuterna ! Självklart så slocknade hon som en sten så fort hon blivit överlämnad!!

    Blir kul sen när vi får åka hem och mannen börjar jobba (en ve senare) och storebror vaknar vid 7 medans Denise slocknar kl 6.
    Hjälp!!

  • Stronza simpatica

    Daysis: tack så mkt:)! Hoppas att du har rätt och det ändras när vi väl är hemma. Min son var ju tyvärr likadan, vaken hela nätterna och sov hela dagarna de första 3 månaderna och sen började han sova fr 19-7.

  • Stronza simpatica

    Chetti: åh nej vad trist men skönt att de kom på det när ni var på sjukhuset och så fort, nu kan han ju bara bli bättre:)!
    Grattis förresten, verkl super söt.:)

  • Stronza simpatica

    Yinmia: åh vad skönt att ni kan byta som ni vill! Graviditet är inget för mig, hatar det verkl eftersom jag mår piss hela tiden! Har två nu och jag kommer inte gå igenom en till graviditet. Tyvärr är min sambo en man så då blir det inga fler barn.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)