Inlägg från: Stronza simpatica |Visa alla inlägg
  • Stronza simpatica

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Lokesmami: men du hjärtat slog fint och den rörde på sig, låter lyckat tycker jag PLUS att du nu får ett till ul på köpet;)! Grattis!!:))

  • Stronza simpatica

    Mrs marlin; ja usch vad svårt att få reda på och oron. Strongt av dig att vara modig när du är så ärlig med vad du känner:)!
    Hoppas med hela mitt hjärta att bebisen inte har några kromosonfel utan bara behöver fixa fötterna!

  • Stronza simpatica

    Lokesmami: känner knappt aldrig min bebis heller och det är andra barnet(ve 19).
    Jätte konstigt när de ändrar bf så där, har man regelbunden mens är det ju inte möjligt. Skulle ta det med en stor nypa salt, bebisen kanju vara lite mindre eller större osv.

  • Stronza simpatica

    Kristinka: även om du inte skulle äta gt alls utan bara kräkas jämt så behöver du inte oroa dig för ditt barn tar all den näring den behöver ändå fr dig även om det så är på din bekostnad:)! Så det behöver du verkl inte oroa dig för.

  • Stronza simpatica

    Usch och fy, vaknade imorse med sprängande huvudvärk och spydde innan frukost. Huvudvärken har hållt i hela dagen, bråkade med sambon och gick och la mig av vrede, vaknade för en tim sen as hungrig och gick upp och åt av pastan sambon lagat tidigare. När jag gick för att lägga mig fick jag en kväljning och sen var det bara att kuta till toaletten och spy ut allt jag precis ätit:((.
    Upp om 5 Tim till läkaren, får se vad de säger om proteinet i urinen då. Rädd för svaret men behöver veta vad som händer här näst! Godnatt alla

  • Stronza simpatica

    Upp till knäna hade vart underbart i denna stund, jag är dyngsur fr topp till tå:((, FY FAAN!! Tom mina trosor är våta( och inte på ett bra sätt:D!). Så här sitter man nu i väntsalen och kanske blir sittande en Tim. Blir jag inte sjuk nu blir jag det aldrig!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)