Inlägg från: Stronza simpatica |Visa alla inlägg
  • Stronza simpatica

    Carla: shit vad dumt, känns pissigt att behöva betala när jag går gratis på USI. Tänkte inte på det förrän efter jag lagt på och mannen får lön först i morn kväll, OM de nu betalar i tid vilket de nästan aldrig gör. Ska be min ex chef om lite luquidazione:). Tack för all hjälp.

  • Stronza simpatica

    Carla: jag går dit eftersom min Gyn sa till mig att jag bara kan få esenzione fr sjukhuset( hon har ej förlossningslicens min Gyn)och att jag behöver bli följd av ngn där pga tidigare hf etc. Hon snacka också om att hon tyckte jag skulle få insulin för att dra ner blodsockret men det kan man väl inte ge innan inte har diabetes, eller?

    Jag ville egentl få tid på SAN Giovanni men de hade inte tid förrän i dec.

    Helgalet att boka monotoraggi redan nu.

  • Stronza simpatica

    Carla: risken är faktist inte större ävenom vissa tror det, utan 10% av DE som haft hf får det igen och eftersom det bara var Max 4% risk att få det över huvudtaget så är ju inte det så mkt, men det är ändå naturligtvis något jag går och oroar mig för mkt!
    Kollar blodtrycket flera ggr i ve och än så länge är det ok, varierande. Men hf kommer inte förrän tidigast i ve 20.
    Jag hoppas bara jag får all möjlig hjälp man kan få för att förhindra att det händer igen.
    Vad har glykosvärdet med hf att göra?? Nu gör du mig orolig:(!

  • Stronza simpatica

    Annagbg: nej tyvärr, har bara haft en illamåendefri dag sen ve 7 och det var för några dgr sen vilket gav mig hopp men nu spydde jag nyss:(.

    Carla: ja då förstår jag:)!

  • Stronza simpatica

    I dag var jag på kontroll på sjukhuset hos en bm och fick passera som riskgraviditet pga hf:en jag fick i min förra graviditet, fick en massa recept på prover jag måste ta och sen så fort jag gjort det ska jag tillbaka och gå på riskgraviditetsavdelningen. De vägde mig och jag har fortf bara gått upp 3 kg:)) och sen skulle de kolla hjärtljudet med en doppler men inget hördes:/, snacka om att man blir nervös, de tog mig till Ul salen och där vart det inga problem. Han frågade mig om jag visste könet och jag sa: nej kan kolla och då sa han poj...vänta nu rörde bebisen och sen kunde han inte se:(! Så nu känns det som om det kanske är en pojke det litar mot då eftersom han tyckte han såg ngt där, men vem vet!:)

  • Stronza simpatica

    Carla: det ÄR Konstigt att de inte sagt ngt till dig för så fort jag nämnde hf så sa dom riskgraviditet och då hade jag inte ens än när jag fått den.
    Tycker du ska höra med dom. Tyvärr sa han att hade man haft hf en gång då var det högst troligt att man får det igen:(! Men det är märkligt det där för jag har läst olika plus att en annan läkare sa till mig att det inte alls behöver betyda att jag får det igen.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)