Inlägg från: Stronza simpatica |Visa alla inlägg
  • Stronza simpatica

    Vi skall flytta till Sardinien vid årsskiftet och då ska Oliver få börja sova i eget rum så att man vänjer honom innan nästa bebis kommer. Nu är han 9 1/2 månader och har alltid sovit inne hos oss i sin egna säng.
    När han var nyfödd så gick jag upp på nätterna eftersom jag tycker att min sambo behöver sova då han skall upp och jobba. Vi har ett gästrum men varken han eller jag tänkte ens tanken att han skulle sova där, han är också en av dom som sover sig igenom vad som helst(väldigt irriterande faktist). Ibland när man inte palla mer gick han upp så jag fick vila.
    Efter 3 månader började Oliver sova hela nätterna!

  • Stronza simpatica

    Ja dessa jobbiga hormoner. Det värsta är att man fortsätter ha dom efter man fött också, dr säger att det tar ca ett år innan man blir hormonellt sig själv igen. Och eftersom jag blev gravid när Oliver var 6 månader så har jag var och är hormonell sen 1 1/2 år tillbaka. Så jävla jobbigt, jag får känslosvall när som helst utan ngt som ens framkallar det, kan bara börja gråta liksom.
    Såg igår ett handikappat barn och kände hur det tårades i ögonen och fick skärpa mig rejält för att inte tappa det totalt!

    Babybluey: nej din kille säger inte att du är tjock :D, det är hormonerna som spökar, men ni måste ju ha större säng. Hade också en sån när jag var liten:)!

  • Stronza simpatica

    Carla: menar du haribos "sura" cola flaskor?? De äter jag ibland eftersom de finns på IN'S precis där vi bor men de är ju inte tillräckligt sura för att tillfredsställa mitt behov!:(
    Hur gamla var du och din man när ni blev tillsammans egentligen?:)

    Jag tror jag väntar flicka denna gången, dels för att magen är mer bred och förra gången fick jag sämre hy medans denna gången har jag perfekt hy som vanligt;))(läs ironi), sen tappar jag en massa hår vilket jag inte gjorde sist, tvärtom kändes tjockare.

  • Stronza simpatica

    Jag är törstig jämt och vill så gärna dricka i massor men det stimulerar mig att kräkas så jag kan inte:(. Ngn som har tips på vad jag kan göra för att få i mig den vätska jag behöver utan att spy???

  • Stronza simpatica

    Försöker dricka goda drycker men allting jag köper blir jag äcklad av, vill egentl bara ha vatten, men som sagt vatten triggar det ännu mer. Burkfrukt är sååå gott däremot. Tack för tipset:).

  • Stronza simpatica

    Carla: några nappar har jag inte hittat här, men är de tillräckligt sura då?
    Har inget datum på morfologican ännu men sist var det u ve 20 den gjordes så om ca 1 mån bör det vara då kanske.
    Måste boka ett Gyn besök på sjukhuset också IOM hf som jag hade sist. Man ksnske får gå ngn kur för att föreboka(heter det så? Gud kan ju inte prata svenska längre!)att det händer igen, hoppas på att bli klassad som högriskgraviditet och då blir ju även allt gratis.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)