För oss som bakar
Rabarbersmulpaj
Rabarbersmulpaj
Oj, om det var jag så; förlåt
Igår gjorde jag i alla fall hallonmarängbotten "glömd maräng där jag blandat i mosade färska hallon" som idag ska toppas med vispad grädde och färska hallon, blåbär och jordgubbar.
Kladdkakemuffins toppade med lättvispad grädde och färska blåbär
Igår: Marängtårta (två stora runda marängbottnar smaksatt med färska hallon som puréeats, samt citron). Den fick stå länge i ugnen, på låg värme så den blev seg och god. Lade vispad grädde mellan och vispad grädde på toppen och så toppades den med löjliga mängder färska bär (blåbär, hallon och jordgubbar). Fick stående ovationer av femton personer, så jag antar att det gick hem
citroncupcakes med cream cheese och smultronfrosting. Mums. Provade en av mina nya aromer som jag skickat efter; smultron, och det var toppen.
Har även köpt rabarber, päron, vanilj, turkisk peppar och gräddkola.
Bakar chokladcupcakes fyllda med dulce de leche, täckta med en moccafrosting.