För oss som bakar
Har bakat 50 minimuffins idag. Citron- och hallon. Ska frysa in och ha till sonens kalas. Kommer nämligen ha fem olika sorters cupcakes då och med olika topping.
Nu till frågan. Testade en ikväll med topping gjord på färdigköpt marshmallowfluff ihoprört med lite lemoncurd. Höll inte riktigt formen (för att spritsa snyggt) tyckte jag och blir något bittert. Tips på något annat?
För att det inte ska bli för mycket av samma på kalaset kan jag tala om vad jag har för topping på de andra;
- Mörk choklad/hallon täckt med halloncremecheese frosting, rosa/gula blommor
- Björnbär täckt med björnbärs och vit chokladcremecheese frosting, sprayad med blå färg och röda blommor
- Minikladdkakor toppade med polkagrisfluff och små polkagrisbitar för dekoration
Vad tror ni?
Kommer nog ha en tårta med ljusa bottnar (brukar göra lite luftigare med potatismjöl i), jordgubbsmousse, limemousse, vit chokladcreme som foder och täcka med sp.