Inlägg från: Happiness |Visa alla inlägg
  • Happiness

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Primrose skrev 2010-07-30 15:36:30 följande:
    Alicia, jag håller tummarna hårt för att det inte ska vara MF. Du nämner inte att du har ont, vilket är ett gott tecken.{#emotions_dlg.flower}
    Läs inlägg nr:6273....
  • Happiness
    Alicia72: Ser att du är off-line nu och antar att mannen har kommit hem och du är på väg till akuten. Jag önskar att allt går bra! *styrka till dig *
  • Happiness

    Åh isabell05...*tårar i ögonen*. Detsamma hände mig i nov. förra året. Det gjorde så ont så ont. Sorgen var bedövande. Det tog ungefär 4 månader för mig att läka. När jag ser tillbaka skulle jag nästan ta det ännu lugnare än vad jag gjorde. Visste att sorgen skulle få den tid den behövde...men när jag nu ser tillbaka med vetskapen att man kommer ur och förbi sorgen. Så är det faktiskt så tiden läker.....klart man visste det då med men jag trdde aldrig jag skulle kunna ta mig förbi den.

    Fick lite panik där och då....ska jag för alltid ha det så här? Men nu...nu vet jag med säkerhet att tiden läker och det gör ingenting hur lång tid det är tar. Den kan vara kort eller lång. Den kändes oändligt lång då...men nu, nu känns det som om den kunde varit ännu längre. Det gör liksom inget. Man ska sörja...sörja länge och ordentligt. Nu med den tiden i backspegeln så hade det inte gjort något om den hade varit längre. jag är väldigt glad och tacksa över att jag tog mig kraft och tid att sörja mitt barn. Jag gick mycket iskogen och grät...sörjde. Tror det är vikigt. Ta tid för varann och sorgen! När den tiden är förbi vet du exakt vad du vill och vad nästa steg blir.

    Jag själv vägrade att ge upp tanken på ett barn. Jag är någonstans tacksam för att jag har en sån fantastisk kropp som avslutade graviditeten och förskonade mig från den smärta att behöva ta ställning inför en ev abort. Jag älskar min kropp efter detta. Barnet led av triploidi och skulle inte klarat sig länge utanför min livmoder oavsett. Vi fick frågan om obduktion och det ville vi gärna ha. Jag är glad över att vi tog det beslutet och fick därmed svar på våra frågor. Det hjälpte mig i sorgeprocessen. Tog också ett tveksamt beslut till att få se det och hålla det. Är glad för att jag tvingade mig själv till det. En perfekt liten docka!

    *tänker på dig*

  • Happiness

    Ja det säger ju bara det att det där testet inte är särskilt tillförlitligt . Eller att Mamsie har haft en ofattlig röta (=tur).

  • Happiness
    Primrose skrev 2010-08-10 09:32:59 följande:
    Jag återkommer kanske om vi gör nya försök. Nu ska jag invänta missfallet.

    Lycka till alla!{#emotions_dlg.flower}
    Beklagar Primrose! Ta hand om dig! *kramar om*Hjärta
  • Happiness

    Kramar till Dynah och mariatösen!

    Nymåne-Låter som du haft ett intressant samtal hoppas det bär frukt.
    Tesked: Jag trodde att den lille hade kommit nu

    Vi har precis kommit hem från Legoland. Blev positivt överraskad. REk. varmt! Mår pyton hela tiden spyan sitter i svaljet hela tiden och det är tufft.....menmen ska icke klaga. Ledsen över att vi fick skjuta på bröllopet, men det är/var helt omöjligt. Vi gör det längre fram. Kram lovely ladies.

  • Happiness
    ChippiChoppi: jag håller tummarna för ditt IVF försök! lova att skriva.

    Tesked: Haha idag när jag satte på datorn...var jag helt övertygad om att nu får vi läsa om underverket. Han trivs hos dig....

    Såg på Born every minute igår på 5:an. Livfarligt! Utfärdar varning! Blev än mer övertygad om kejsarsnitt efter gårdagens program.

    Mamsie: En vän fick resultatet grava cellfärändringar efter biopsi. Konisering gjordes....och den "biten" visade INGA cellförndringar. Det jag menar här är att det verkar som den mänskliga fakrotn kan spela viss roll. Vem är patologen? En person hade sett cellförändringar...sen visade det 0. Mycket skumt! Sjukvården?

    Nymåne: Det låter ju som du beställt något helt fantastiskt. Övernaturlighet? Religion? Spåkvinna? Eller ska du bara till Knalleland i Borås ?

    TSH hade gått ner till 0,9 nu. Skönt! Knaprar 75 Levaxin. Glykosen låg på 5,5. Innan 7,8. Vill INTE föda en elefant till och funderar faktiskt på kejsarsnitt. Orkar inte med en sån förlossning med stort barn till. Vet någon om tillväxtultrljud verkligen visar "riktig" vikt? Usch...ligger som ett grått moln över mig men jag vill inte tänka på det.
  • Happiness

    Dagens FL tråd
    www.familjeliv.se/Forum-5-65/m54078501.html

    alltså nu går skam på torra land och jag är uppretad som 17....dont mess with a pregnat woman. Anhängare till Sverigedemokraterna...men jag funderar lite på vad som skrivs där....tänker på hets motfolk grupp och så. Funderar på att ta mig ett snack med FL och leka lite polis. Varför måste detta parti existera har inte mänsklighteten kommit längre än till 1940-talet?

  • Happiness

    Förtydligande....alltså JAG är INTE anhängare av SD och jag fattar inte varför folk är det överhuvudtaget...det är väl det jag stör mig på så in i bänken nu.

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5