Inlägg från: Happiness |Visa alla inlägg
  • Happiness

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Åh vad härligt Mamsie...glad för din skull . Lyckan ler mot oss. Härligt!

    Haha ja sa ju  att Bokström är både duktig och populär. Vilken mjuk gammal man! Han var mera blyg än mig och väldigt lätt på handen.
    Han är den som varit med och utvecklat KUB-testet till det det är idag. Han är pionjär. Häftigt!

    Blir avis på dig.. . Själv kommer jag väl harva runt på MVC men det är OK jag planerar INGET MF denna gången och det är nog psykologiskt vettigt för mig att just nu "vara som alla andra". Försöker intala mig..detta är en normal graviditet och jag är en alldeles normal tjej precis inget konstigt med detta.

    KRAm!

  • Happiness

    Alicia...om det är ett grav-test SUPER GRATTIS om det är ett ÄL-test SUPER GRATTIS . Vilket är det? KRAM

  • Happiness

    Alicia: Jag har lagt upp gravtest bilder på min sida om du behöver jämföra. Jag är en testmissbrukare av högsta rang . Min femte graviditet och 150 tester senare typ. Hitills denna graviditet har jag förbrukat ca 8 st och jag har varit sen i den 2 juli. Haha! RFSU:s tester är inte kända för att vara specillt tillförlitliga. Med andra ord färgen är väldigt klen i förhållande till hCG mängd.

    Om jag var du hade jag väntat med CB-digital. Vissa säger att det ska vara lite extra hCG för att utslaget "GRAVID" ska komma upp. Jag hade väntat med det. Det absolut bästa test du kan ta enligt mig är ett vanligt CB.
    Vet ungefär hur översättningen mellan testen blir. Strecket som du upplever som svagt nu med RFSU-test. Kommer visa ett mycket tydligare blått plus med CB.

    Tycker nästan du kan strunta i RFSU-testerna...men du kan ju ta ett sådant till bara för att jämföra med detta. Men om du vill se ett fint plus så köp dig ett CB imorgon så kommer du göra det..... promise.

  • Happiness

    Alicia: Glömde.....om du ser på mins sida så ser du ett litet konstigt test det är som RFSU:s-sticka. Det skiljer 4 dgar mellan CB som jag tog den 2 juli och det "RFSUiga". Men ändå är det så himla svagt i jämförelse med CB.

  • Happiness

    Alicia: Nu har jag inte hunnit läsa dom svar du fått. har precis lagt mina underbara son . Det jag skulle säga bara att det kan ALDRIG gå åt andra hållet. Hur svagt strecket än är på stickan så är du gravid. Men andra ord du är super-gravid tjejen!!!!!! You HAPPY I am HAPPY

    Men om det blir svagare...som det då blev för mig, ja då är ju det ett tecken på att graviditeten har avstannat och hCG slutat produceras. Så bara för att man har plus så behöver ju det inte innebära en gravditet...bla bla...detta har vi ju skrivet om redan kom jag ju på...haha skyller på GRAVIDITETSHORMONER (sååååå skönt att få skriva)

  • Happiness
    MAMSIE:

    Sorry...Haha I got carried away . Dina små farbröder är säkert minst lika bra som Bokis. Namnet Lilja känner jag igen. Hur som helst jag är glad att du har fått ett sånt fint bemötande. Sen att ditt blodtryck var så lågt och fint. Impad. jag tog mitt igår. Låg på 105/65....undra om inte det är lite högt. Detta med blodtryck är jag totalt värdelös på. Gravtester.ÄL-tester;IVF, Hypo och munhålan (är tandtekniker) thats it liksom....
  • Happiness
    oceanney skrev 2010-07-07 23:31:32 följande:
    Här plussas det på ordentligt! Kul!

    Grattis Anyah och Alicia!

    Var på UL idag (v 8+1) och såg ett litet hjärta picka. Allt ser bra ut och är exakt så stort/litet det ska vara. (Fick tillbaka två embryon vid IVF men det är alltså 'bara' en därinne.)
    GRATTIS GRATTIS VÄNNEN! Då har du en liten guldklimp därinne. Härligt! Vilken känsla! KRAM
  • Happiness

    Vad härligt Alicia! Hoppas nu vi får följas åt. Vet du när du har BF. Vi kanske blir lika på dagen...Vad roligt att CB digital funkar så tidigt. Ja visst är det konstigt att man inte får ett kraftigare utslag på RFSU:s. Vad glad jag blir. Nu håller jag tummarna för oss.


    På lördag ska jag bekosta mig ett CB (vanligt) är nämligen på jakt efter det där FETA STORA BLÅA plusset. Det är nog det enda nu som kan hjälpa mig att hålla MF tankarna borta

  • Happiness

    Äntligen är FET-plusset här. Nu kanske skräcken kan börja släppa sitt tag försiktigt försiktigt. Detta är nog det tydligaste plusset jag någonsin. Men jag känner mig inte ett dugg illamående än. Ska väl inte skriva det för då kommer det som ett brev på posten.

    Har ett CB kvar tar det om två veckor för att se så strecket finns kvar och att det inte är på väg bort. Lägger inte in bilden i tråden...Haha! Då får vi ett galleri av grav-test här. Den som vill får gärna kolla på min sida. Kramar till alla underbara tjejer i trådenHjärta

  • Happiness

    Vad kul att så många ska gifta sig i tråden. Även jag och min älskling. Det blir i augusti men jag håller datumet hemligt än så länge . Antar att det är Daniel och Victoria som inspirerar

    På tal om klänning...jag har köpt en från USA (nätet) som kom med posten igår. Jag har ringt ditt och snackat med dom för att verkligen få koll på storleken. Jag mätte och förklarade. Men den är ju för STOR. Herregud!. Har mejlat till dom nu..får se hur vi ska göra. Snacka om att bli stressad!

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5