Inlägg från: Happiness |Visa alla inlägg
  • Happiness

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Anetha skrev 2010-07-11 10:53:09 följande:
    Börjat längta tills det är onsdag då vi ska göra RUL och ska bli skönt att se bebisen. Tror oron släpper då mer för är fortfarande lite rädd att det ska hända igen som det gjorde sist.
    Det är väl dumt att gå och oro sig för det.
    Förlåt men jag har inte rikigt hängt med tror jag......vad hände dig sist vännen? Du behöver inte skriva om du inte vill. Jag känner som du bara man tar sig till RUL ja då kanske jag kan börja njuta av denna graviditet. Kram
  • Happiness
    Nicholasmamma: Underbara tårtor!!!!! GRATTIS;GRATTIS till dig som födde för 6 år sen. Jag skrev i din Gästbok om klänningar odylikt.
    Som sagt jag brukar beställa födelsedags tårta åt sonen på Engelska Tårthuset i GBG. Dom är fantastiskt duktiga. Kan varmt rek. dom. Inte särskilt dyra och man får precis som man vill. Ska gå in på den andra datorn och se om jag hittar lite bilder Vi har haft Bionicle, Spiderman tårta och Humphrey tårta. Jag gjorde jag en Bamse tårta. Gjorde figurer i sockerpasta. HAha men jag vet inte om den blev så estetisk. Kram!
  • Happiness

    Fick tid idag till VUL nästa måndag. Härligt! Är då i vecka 6 och jag hoppas det går att se något. Gulligt av BM att boka in mig så snabbt. Är glad! Imorgon ska jag på första besök hos Lotta. Kram

  • Happiness
    bojji07 skrev 2010-07-12 21:07:22 följande:
    Vad härligt!!! Förstår att du är glad.
    Här hemma har jag en liten tjej som varit supersnorig och ikväll kräkts....hon var så ledsen ......min lilla skrutta...och nu i den här värmen så har hon somnat men är totalt genomsvettig.
    B är uppe och pigg...kan inte somna i värmen. Han kör omkring med en radiostyrd helikopter och har skoj....
    Stackars lilla tjejen! Vad jobbigt att vara sjuk i denna värme. Det ska tydligen bli mycket svalare imorgon. Skönt! Hoppas ni får sova inatt. Krya på sig flickan!
  • Happiness

    Kvällsmat idag:

    3 ägg
    1/2 paket bacon
    2 st dubbel fröli

    och fortfarande hungrig....hjälp vart ska det sluta!? Brösten är giant. Min man har fått nya lekkompisar i sängen

  • Happiness

    Jahajahajaha...nu har det blödits och gjorts jävligts ont i magen idag. Iväg till sjukan. Det fanns ett blippande iallafall. Smulan var 2,7 och hjärtljud som sagt. Får spader av skräck. Men nu har det blåst över för denna gången. Fick en fin bild hem...fsat det var ett riskorn där. Har ändå kvar VUL-tiden den 28...vem vet det kanske vill blödas lite då med?

  • Happiness
    VildVittra skrev 2010-07-21 22:59:51 följande:
    kram Happiness...hört nått om klänningen än ?
    Nope den har inte kommit än. Haha...det blir stringtrosebröllop. Jag hojtar till när den kommer och jag märker att den heller inte passar
    Gick det bra på simbadet? Visst är det super där...Lundbybadet (ute) är också helt OK men då är ju Kungälvs lite mysigare.
    Tack för omtanken. 
  • Happiness

    Ser att ni skriver om KUB osv. Så jag kastar mig in med huvudet före i diskussionen.

    Vi gjorde KUB och fick ett utfall 1:7. En chans på sju att barnet hade kromosomfel alltså. Det STÄMDE! Jag anser därmed att KUB-testet är ett väldigt tillförlitligt test. Skulle aldrig gjort ett FVP eller MKP  UTAN att först gjort ett KUB. Det är trots allt 1 procent risk för MF att göra FVP eller MKP. En på hundra det är ganska mycket det.

    Tycker det bästa är att först göra ett KUB får man siffror över ca 400 finns det ABSOLUT ingen anledning till att göra FVP eller MKP tycker jag. KUB testet är tillförlitligt...det är kan jag styrka.

    Tror folk inte rikigt förstår hur tillförlitligt KUB-testet egentligen är. Har barnet kromosomfel kommer det synas där enligt min mening. *från en POSTAFEN-knaprande-illamående-tjej*

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5