Inlägg från: Happiness |Visa alla inlägg
  • Happiness

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    3 juni 2010Bild från idag...nog verkar det lovande men jag tar inte ut något i förskott. Först vill jag släppa progesteronet det är sex dagar efter söndag. Först då kan man väl se det slutgiltiga resultatet. Så inga grattis än.....KRAM från en HAPPY HAPPINESS!
  • Happiness
    Modesty Blaise skrev 2010-06-03 18:50:06 följande:
    Happiness, fortsätt med vagitorierna ett bra tag till.

    Jag ser också ett tydligt plus. Får man verkligen inte säga G******? Säg till när jag får, jag vill skriva med STORA BOKSTÄVER!
    vad du är söt...jag börjar gråta... Ja jag lovar att säga till. LoveHjärta
  • Happiness

    Finns lite bilder i galleriet om någon inte har nått att göra ..Som sagt min testdag är på söndag och jag har fått stränga order om att inte test innan. Så dessa bilder har ni aldrig sett *visslar oskyldigt*

  • Happiness

    No comments in the thread ...YET!!!!!!

    Bara jag som så gärna vill visa er (om detta nu är det närmaste jag kommer så att säga)

  • Happiness
    mammastitch skrev 2010-06-04 15:33:48 följande:
    Angående IVF. När jag läser på olika klinikers hemsidor så är maxåldern för kvninnan 39. Hur har ni gjort för att komma förbi denna åldersgräns?
    Hmmmm det där låter konstigt...Vet ingen privat klinik i Sverige som INTE tar emot någon över 39. Vilken klinik tänker du på?

    Är det möjligtvis så att du tänker på att man inte får ett 3-pack när man är över 39?
    Där har dom flesta klinker 39 som gräns. Det man får göra då är att köpa ett lösnummer.

    ******************************************KRAM***************************************************
  • Happiness
    nymåne skrev 2010-06-05 09:30:43 följande:
    Anyah, Alicia, Inanna och Happiness,

    Med mig blir vi hela fem BIM:are som ska testa i övermorgon! Så många på en och samma dag, det har jag nog aldrig varit med om. Och så kommer Oceanney dagen efter... 

    Spänningen stiger! Själv har jag börjat få menskänningar, några enstaka små molanden nu på morgonen. 

     
    Ja detta blir en rikig rysare. Super spännande... Tänk om alla skulle få till det.

    Nymåne: Nu ska INTE din mens komma smygande här ch sabba allt. Håll dig borta du röda blod! (det var någon typ av besvärjelse).....

    **************KRAMAR TILL ALLA BIMMARE (+alla andra) i sommar värmen)************

    p.s. Bohuslän är det vackraste stället på denna jord. d.s
  • Happiness

    Försöker ändra mig på listan men det är ju stört omöjligt. Den blir jätte ful och konstig . Skulle någon vilja hjälpa mig och lägga in mig under "GRAVID". Bf 21/2-11. (hoppas jag räknat rätt nu).

    Finns bilder i mitt galleri

    Ha en skön nationaldag ALLA underbara tjejer!



     


     


     
    **************VARJE PLUSS RÄKNAS!!!!!*******************
  • Happiness
    oceanney skrev 2010-06-06 18:32:02 följande:
    Happiness: verkar som man får gratta nu!!! F*n vad kul!!!!!! Önskar att jag vågade tjuvtesta redan nu... 

    Angående BF finns det en IVF BF-kalkylator här:
    www.ivf.ca/duedate.php

    Kan någon vänlig själ ändra från 9 till 0 barn på mig? :) Det blir bara fel när jag försöker göra åt någonting den där listan. 
    Vilken cool sida! Den räknade ut att jag hade BF den 10 februari. Måste ändra mig på listan. Barnets pappa fyller år den 10 feb. HAHA! Hoppas den väljer att anlända någonannan dag. Vilken RD är du på nu?
    **************VARJE PLUSS RÄKNAS!!!!!*******************
  • Happiness

    Mamsie: Vad jag är glad att allt gick så bra och ser fint ut. Härligt!

    Det här med fertilitet osv. nu har jag bara skummat igenom det ni skrivit. Vill inte peka med pinne eller något. Men FSH är jätte vikigt att mäta ur fertilitetssynpunkt.
    TSH likaså...om ni får den offentliga sektorn att betala en massa blodprov på er utan att det finns några symtom så ska ni vara jätte glada. Har man för högt TSH kan man absolut inte bli gravid då spelar det ingen roll hur stor äggreserven är.

    För att få en vanlig offentlig gyn att starta en fertilitetsutredning krävs det ganska mycket. Iallafall här på västkuste. Det går inte att komma in och säga hej jag är lite gammal kan ni kolla om jag är fertil? Nu är jag väl hård men ni förstår hur jag  menar. Du ska inte ha barn innan och du ska vara under 39 osv.

    Jag har ju länge haft misstanke om att jag har Hypetyreos och även om jag lade fram för läkaren symtom som direkt pekar ut diagnosen så blev det kalla handen. Sjukvården i dag tar inte ett enda prov (enligt min uppfattning) om det inte finns en stark misstanke. Fertlitetsproblem står absolut inte högt på prioriteringslistan. Man får ingen fertilitetsutredning över 39 *gud vad jag svammlar*

    Det bästa är att försöka gå privat tycker jag om man har möjlighet för det. Man träffar samma läkare och man får en komplett utredning utan att behöva tjata sig till saker och bli ifrågasatt. Jag är väldigt tacksam att vi hade möjlighet att kunna göra det. AMH prov tar man inte. Enligt min läkare kan man ganska lätt se äggresreven med ultraljud och av någon anledning tycker inte CA att det ska ingå i en utredning. Antar för att det värdet inte säger så mycket. Någonannan anledning kan jag inte se. Det är värt att tänka på iallafall. Kan det vara så att testet inte är tillförlitligt?

    ***************************************KRAM****************************************************


    **************VARJE PLUSS RÄKNAS!!!!!*******************
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5