• Anyah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Mamsie/ håller tummar och tår!

  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-05-18 11:32:49 följande:
    JÄSS! 19mm liten sprattlande korv med snabbt pickande hjärta , motsvarande 8w4d. Stämmer bra med uträknade tiden 8w5d Allt ser finfint ut och läkaren gratulerade oss! (japp, maken tog ledigt men jag höll mentalt i era händer också )Eftersom det ser så fint ut så är risken för tidigt missfall väldigt liten JAG ÄR PÅ TJOCKEN! Fan vad glad jag är
    UNDERBART!!

    Jäklar vad glad jag blev att läsa detta!!!

    20 000 {#lang_emotions_flower} till dig!

    {#lang_emotions_heart}
  • Anyah
    oceanney skrev 2010-05-18 16:09:55 följande:
    Hoppar in i tråden på sidan 434. Hoppas det är OK. Har länge haft denna tråd under mina Favoriter men har inte aktiverat mig ännu eftersom jag visste att det skulle krävas IVF för oss för att det ska bli nåt och vi inte kommit till skott förrän nu. Har också följt Mamsie med spänning och tycker det är sååå kul. Gratttis!!!!   40 år fyllda, inga barn eller tidigare graviditeter. Nu har vi äntligen påbörjat vår första IVF/ICSI. Lovar att inte kidnappa tråden med IVF-detaljer men vill bara säga att jag mår kanonbra trots alla sprutor och känner mig väldigt glad och lycklig. Oavsett hur det går är jag iallafall närmare en graviditet än vad jag någonsin varit.    Nära skjuter ingen hare men man kan inte annat är försöka och göra sitt bästa. Jag är inte främmande för äggdonation om det här inte skulle fungera. Vårt problem är en "kombination" men med yngre ägg borde man ju iallafall ha lite större chanser.   Tar tacksamt emot information om ställen som rekommenderas och som inte har väntetider. Riga?
    Välkommen!

    Har inte själv ngn personlig erfarenhet av RIGA men har läst lite om dem.
    Här hittar du information gällande alla AVA-klinikerna:
    http://www.avaclinic.com/index.php?40
  • Anyah
    onskeglittra skrev 2010-05-21 08:59:43 följande:
    milky; haha... ok, jag ger efter för trycket nu och vågar äntligen lägga mig i listan.... Går in i v. 26 i dag(!).  Tjejen i magen sparkar för fullt varje dag o allt ser bra ut. Går på täta kontroller både hos BM och spec.mödravården. har precis gjort en flödesmätning och tillväxtUL. Det visade sig att lilla snuttan låg 7,5% över medel. Jippi! Men jag ska erkänna att det har tagit tid att ta till sig denna grav. Det har varit en känslomässig berg o dalbana. Ska försöka att njuta nu.Hur mår du? Allt bra hoppas jag. Snusar bebis varje dag. *avis*
    Det var på tiden {#lang_emotions_dreamer} Du är ju långt uppe i listan med. {#lang_emotions_smile}
  • Anyah
    KattSvansen skrev 2010-05-21 06:08:21 följande:
    Plockar bort mig från listan SKIT MENS  
    Tråkigt!!

    Kramar
  • Anyah
    Happiness skrev 2010-05-23 22:01:19 följande:
    Godkväll mina damer!!!! Nu har jag ett litet embryo i magen. Tog bild på den. 5 st bubblor var det. Så nu kan ni kalla mig ruvare PUSS!!!
    Åh GRATTIS!!!
    Detta ska bli roligt att följa!

    {#lang_emotions_flower}
  • Anyah
    kroppknopp skrev 2010-05-23 18:01:00 följande:
    Hej i tråden Kan jag få vara med här?Är 41. Har en dotter sedan tidigare, 7 år. Den gången blev jag gravid på 2:a försöket. Har försökt bli gravid igen sedan 2008. Blev gravid på 2:a försöket då också men fick avbryta pga fel på fostret. Sedan försök på egen hand och därefter utredning (inga fel) och sen 3 IVF med bra kvalite på embryona men inget plus. Blev gravid på egen hand i februari men grav avstannade kring v 5. Har sen dess haft ett långdraget missfall med försök att få ut "det" med Cytotec. Lyckades inte så jag skrapades på de sista resterna i onsdags.Är på väg att ge upp bebisverkstan men fick via Teskedsmamman (tack!) tips om den här tråden. Har fått kommentarer om att jag är för gammal så en här tråden ger hopp. Inväntar nu mens efter skrapningen, kring om en månad och sen kör vi igen på egen hand. Har två embryon i frysen men de kan jag väl inte använda förrän efter sommaren pga semesterstängt på IVF-kliniken skulle jag tro.En annan dr sa att jag borde prova Pergotime och inte slösa pengarna på IVF. Provade för ngt år sedan innan vi gjorde IVF men fick bara tunn slemhinna av det (tror jag). Är det ngn idé att prova Pergo igen?Kan någon lägga till mig i listan? Jag är superkass på sånt!
    Välkommen hit!
    Hoppas du ska trivas härr!

    Jag kör med Pergo. Det är tredje cykeln för mig. Hitills inget resultat men eftersom jag nyss har haft äl så är ju hoppet inte ute än :)

    Jag hade också problem med Cytotec efter MA. Fick köra två kurer.
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-05-24 22:54:22 följande:
    * Anyah, hoppas det är tredje gången gillt
    Ja nu hoppas jag verkligen. Denna gången har vi satsat seriöst {#lang_emotions_wink}
    Jag har dessutom ätit RR sedan senaste mensen.

    Igår var jag på floating för första gången. I mitt viktminsknings/bebisprojekt ingår att jag ska minska min stress. Får nu möjlighet till att testa floating och massage i 3 månader för halva priset. 1500 kr får jag ju dessutom dra av som friskvårdskostnader via jobbet.

    Det var inte helt vilsamt att ligga i tanken. Jag har en lätt släng av klaustrofobi och krävde lite ansträngning att inte tänka på att jag låg i ett begränsat utrymme och istället bara slappna av och tänka på ngt positivt. Men mot slutet gick det bätter!

    Ha det bäst alla underbara quinnor!
    {#lang_emotions_heart}
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-05-25 09:40:29 följande:
    Spännande!! {#lang_emotions_smile} Du måste rapportera hur inskrivningen gick.
  • Anyah
    sassa87 skrev 2010-05-25 12:23:02 följande:
    Håller tummarna för att det är ett riktigt streck!!

    Btw- vad är egentligen spökstreck? Alla pratar om det tycker jag. När visar sig dessa streck och vad beror de på? Har aldrig råkat ut för det själv så...
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5