• Anyah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Bossan1967 skrev 2010-04-23 08:55:47 följande:
    Tack hemulan,våran årgång ska ha bebis 2011 bestämde jag precis!!!!
    Stor kram till dig!!
    Jag satsar också på 2011 nu!!

    Har äl nu och jag vet inte om det är pga Pergon  men jag har haft ordentligt med känningar. En glad gubbe på CB äl-testet igår em och i natt har jag varit rejält öm..

    Sambon och jag jobbar iaf på så gott vi kan med bebisbakandet {#lang_emotions_wink}
  • Anyah
    Anyah skrev 2010-04-23 10:08:33 följande:
    Stor kram till dig!!Jag satsar också på 2011 nu!! Har äl nu och jag vet inte om det är pga Pergon  men jag har haft ordentligt med känningar. En glad gubbe på CB äl-testet igår em och i natt har jag varit rejält öm.. Sambon och jag jobbar iaf på så gott vi kan med bebisbakandet
    Läste det jag skrev och vet inte om jag har lite "snuskiga" fantasi själv,  men vill poängtera att det är i magen/äggstockarna jag är öm - inte öm av annat {#lang_emotions_wink}
  • Anyah
    talamod skrev 2010-04-23 09:59:05 följande:
    F.ö har jag varit hos tandläkaren. Inne 6 min= 490 kronor fattigare. Kanske man ska byta yrke??
    Tandläkare är inte roligt att gå till.. varken när det gäller kostnad eller plåga..
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-04-23 10:42:28 följande:
    JÄSS! baka baka baka
    gör så gott jag kan ;)
    Har köpt rosenrot också :)

    slutade du med den efter ÄL varje månad eller körde du varje dag tills du plussade. Läste i tråden du länkade till om ngn som bara åt den mellan mens och äl men även om man har blivit gravid så borde det väl inte påverka de veckorna tills man har gjort ett gravtest?
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-04-23 23:05:41 följande:
    Jäh, right, vi tror dig...
    Ha ha jag försökte iaf {#lang_emotions_wink}
  • Anyah
    Hemulan skrev 2010-04-26 08:07:10 följande:
    Godmorning görls. Plockar bort mig ett tag, listpaus för Hemulan.
    Kram och välkomment tillbaka när du orkar!

    Misstänker att du tittar till oss mellan varven :)
  • Anyah

    Hej alla pinglor!

    Jag haft en härlig helg i lugnets tecken.

    Nu kommer det en mellanvecka efter ÄL och innan det går att börja med ngt symtomletande. Rätt skönt egentligen. Sambon och jag har gjort vad vi har kunnat på bebisbakarfronten och nu är det bara att vänta och se om det har tagit. Min målsättning att att behålla lugnet och inte stressa och hoppas att det kan underlätta bebistillverkningen.

    Det är ju de sista dagarna innan BIM som är de värsta egentligen. TPA vid varje toabesök, kläm på brösten för att se om de är lite ömma ( de blir de till slut av klämmandet om inte annat)  mm.

    Men, den här veckan ska jag verkligen ha det bra! Till helgen åker sambon och jag till hans mormors stuga och ska bara njuta av livet - grilla, äta rökta räkor, prata och ha det bra!

    Ha en härlig måndag och resten av veckan med! {#lang_emotions_flower}

  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-04-26 22:41:35 följande:
    Amore, jag beklagar menstanten Skickar en en tumme för nästa månad till dig med Anyah, ni har väl inte slutat pippa? Om du inte tempar så får ni allt jobba på tills mens eller plus!!!
    Ha ha vi har jobbat på men nu ska mannen in och lämna prov på de små simmarna på fredag och då skulle han helst vara avhållsam ett par dagar innan..
  • Anyah
    KattSvansen skrev 2010-04-27 11:39:36 följande:
    Hej alla i trådenHoppar in i tråden.Jag fyllde 41 i mars, och som ni hoppas jag på ett plus.Vi har kört oskyddat i ett år nu men det vill sig inte.Problemet är att vi inte bor ihop. Vi bor några mil från varandra pga,jobb och attvi inte få tag på något nytt boende.Så vi kan inte "köra" på under äl efter som vi bara träffas på helgerna.Men jag hoppades som vanligt denna månaden att det skulle ha tagit sigBIM 25-26/4Mår illa .Har varit hemma från jobbet i två dagar bara för det .Mensen börjar alltid annars på morgonen.Gjorde då en test som var neg,Igår (den 26) kom inte mensen förrän på kvällen och då blev detbara rosa på pappret. Det var inte förrän inatt det började blöda mer. Mer som min mens brukar vara.Men den är ljusare än den brukar vara.Förstår mig inte på min kropp ibland.Men,men det är väl bara att försöka på nytt
    Välkommen till tråden!! Vi håller tummarna för ett plus nästa gång.
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5