• Anyah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Glömde säga GRATTIS till nya {#lang_emotions_baby}{#lang_emotions_baby} 

  • Anyah
    Hemulan skrev 2010-04-15 13:19:44 följande:
    Ingen mens här. Har inte gjort gravtest idag, gjorde ett negativt igår och det får räcka, men fick ett svaaaaaaaaaaaaagt utslag på en äl-sticka och när jag säger svaaaaaaaaaaagt menar jag svaaaaaaaaagt.
    It´s not over until the fat red lady sings {#lang_emotions_wink}

    *håller tummarna*
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-04-15 14:00:36 följande:
    Aj som fasiken Anyah... Fattar inte hur kom ombord - hon är ju terrorist-stämplad
    Ja det trodde jag med att hon var men hon mutade sig antagligen ombord.

    Själv blev jag nu inspirerad av dig och kommer omedelbums efter jobbet att bege mig till hälsokosten och inköpa rosenrot! {#lang_emotions_wink}

    Annars undrar jag nu lite över IVF. Hur mkt ökar det chansen till graviditet? Jag kollade Sophiahemmet och de gjorde IVF fram till 43 års ålder. Jag fyller ju i december och tänkte ta kontakt och bolla lite med dem. Jag har ju bara kört en vända till med Pergo men vill kolla alla alternativ.

    Någon som vet och vill upplysa mig lite???{#lang_emotions_smile}
  • Anyah
    Anetha skrev 2010-04-15 16:05:10 följande:
    Tack så mycket för välkomnadet. Jag är själv nervös och hoppas själv verkligen att det lyckas. Har varit gravid 2 gånger förut  och första fick vi göra abort för njurarna var för stora och då var jag i vecka 16 och andra gången så fick jag missfall i vecka 21 och det var jobbigt och sedan har jag inte lyckas bli det igen och man får se nu.
    Välkommen till oss!

    Vad tufft du har haft det! Håller tummarna för ett plus nu och för att det ska gå bra!
  • Anyah
    Ms Ms Kanga skrev 2010-04-15 19:59:39 följande:
    Hej,jag har smugit i tråden ett bra tag nu men har inte vågat skriva nåt än för jag vill inte "jinxa" graviditeten *tvi tvi knack knack*. Jag är gravid i V23Grattis Mamsie - även gamla hönor kan lägga ägg - vilken fin julklapp det kommer bli.Anyah - Tyvärr är det så att det är svårt att lyckas med IVF för gamla kossor är ofta svårstimulerade (får få ägg) och äggkvaliten blir sämre så det är svårt att få fram ägg som kan ta sig hela vägen fram. Mitt råd är att du vänder dig till IVF Falun även om det blir en bit att åka för de använder sig inte bara av standard ivf protokollen som de flesta andra kliniker gör. De ger prednisolon, fragmin, extra progesteron, extra östrogen, trombyl, gör assisted hatching, ger akupunktur vid återföring - allt efter vad de bedömer att du behöver. Våra 2 knoddar är tillverkade i Falun- det beror på att mina äggledare är kass efter flera utomkvedshavandeskap och min ålder 41 år underlättar inte.
    Hej och välkommen Ms Kanga!

    Tack för tipset! Jag var faktiskt i kontakt med Sophiahemmet i Stockholm igår. De ville ha en massa provsvar innan de kan gå vidare, varav jag redan har tagit en del hos min gynläkare. Vi fick iaf en tid den 2 juli (lång väntetid). Men det kanske inte vore dumt att ta kontakt även med Falun och höra sig för.

    Satt och kollade runt lite på nätet med gällande AVA-klinikerna. Vad jag har förstått är den i Riga en av dem som har bäst resultat både när det gäller IVF och äggdonation. Sambon och jag har pratat igenom detta och visar det sig att mina ägg är av alldeles för dålig kvalitet (vilket ju absolut kan vara risken eftersom jag är 42 år) så kommer vi nog att köra på äggdonation. Det gör de fram till 49 års ålder i Riga {#lang_emotions_smile} Det positiva med detta surfande är iaf att kärleken och jag inte längre känner oss lika pressade av tiden. Det finns alternativ om man vill använda sig av dessa. Sedan är ju ingenting 100 % säkert men än behöver vi ju inte ge upp hoppet. Under tiden fortsätter jag med Pergon.

    Ha en alldeles underbar fredag mina vänner!
    {#lang_emotions_flower}
  • Anyah
    Floppan67 skrev 2010-04-15 20:14:22 följande:
    Idag är det full aktivitet här inne!! Annbom; kul att se dig här! Hur har du och Pi det? Har du återhämtat dig?Det känns som om våren kommer med många  nu, med Mamsie i spetsen , riktigt kul!!Själv har jag varit på inskrivning på KK idag, känner mig lite lugnare efter att ha fått träffa bm, op-läkare och narkosläkare. De tog en del blodprover, blodtryck och kollade bebisens hjärtljud - inga konstigheter. På måndag fm är det dags - man borde förstå att man ska få en bebis nu, men det känns fortfarande overkligt.
    Åh så spännande!!! {#lang_emotions_sunny}
  • Anyah
    Anetha skrev 2010-04-16 06:37:21 följande:
    Jag testa plus i dag och vi är jätte lyckliga
    GRATTIS!! {#lang_emotions_flower}
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-04-16 10:25:52 följande:
    *hojtar glatt* GOMORRON! *kikar på klockan*  Jaja, GoFörmidda' då dåh Vet ni va? Jag är gravid idag igen Var ju tvungen att testa - det är ju så kuuuuull! Jag var tydligen inte den enda som testade i morse Mamsie, 46 år. 3 levande, 1 df. | 5:e barnet BF 101223 Anetha, 44 år  1:a barnet BF 101208 GRATTIS ANETHA! Nu måste jag ska hämta Max från dagis. Ses sen!
    Jag förstår dig!
    Förra året när jag plussade så fick jag kämpa emot för att inte kissa på stickan varje morgon.
  • Anyah

    Mamsie/ håller tummarna för att det är ett ägg och simmare av högsta kvalité! Ms Kanga/ vi ska göra 1a besöket 2 juli och då räknade de med ett försök i slutet av augusti-början av september. Men självklart försöker vi på naturlig väg under tiden ;) det är ju både roligare och billigare :)

  • Anyah

    Vad skådar mitt norra öga.. flera {#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus} i tråden!!

    Yippieh!! Hoppas ni kan sprida lite gravidbaciller via skärmen till mig och de andra som ännu inte fått till ngt {#lang_emotions_plus}!

    Ha en bra måndag allihopa!

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5