• Anyah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Ringde Sophiahemmet idag och pratade med en underbar BM. I mitt landsting tar de ju inte alla prover som SH vill ha. De tar FSH men inte tillsammans med estradiol vilket man tydligen ska ta för att få rätt resultat.. mm mm.

    Men det var inga problem för SH. BM skulle skicka två rör med fraktpåse så kunde jag bara gå till närmsta labb och be dem fylla rören och sedan skicka dessa centrifugerade till SH så tar de om alla testerna och kompletterar med de som inte var gjorde. Sådant kallar jag serviceminded!! Me like!

    Diskuterade även BIM och om de har någon gräns när det gäller detta för att göra IVF vilket många kliniker har. Det hade de inte. Däremot så vägs ju alla omständigheter in när läkaren gör bedömningen gällande chanserna för att lyckas med IVF. Självklart kommer jag att fortsätta arbeta med min vikt för jag vill gå ner oavsett om jag blir gravid eller inte.

  • Anyah
    Teskedsmamman skrev 2010-05-25 12:48:46 följande:
    Jag har gravtestat många gånger men har aldrig fått nåt heller Däremot har jag fått förklarat att det är en reagens på ämnena i strecket och urinen, på vad vet jag inte men en oxidation av nåt slag...Så länge det inte är färg på strecket så ska man kanske vara lite reserverad, men så fort det finns färg så ska det vara äkta.Dessa är ju äkta trots att de är svaga...
    Aha {#lang_emotions_laughing} Tack för förklaringen!
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-05-25 20:35:32 följande:
    Hej å håh tjejjor! Jag blev godkänd vid inskrivningen Vikt nu 61, mot normala 54. Det kom en påsk och en födelsedag emellan mig o vågen... sen blev jag gravid, illamående och hungrig. Nåja, det är som det brukar vara med mig o graviditeter Hb 114 (köpte hem lever och apelsiner) Bltr 140/80 - ganska ok med tanke på att jag dragit ner på medicinen. Blodsocker 6,1 - hmm lite högre än normalt men helt ok i alla fall. Det blir remiss till spec-MVC pga hypertoni (kroniskt högt blodtryck) och då kan de göra tillväxt-UL också så jag slipper nojja om tillväxthämmad döende bebis. Tung ryggsäck! Fick tid till MVC-läkaren på måndag,  RUL 23 Juli, får kallelse till FVP på posten, återbesök till BM i augusti. Det var det det!
    Skönt att inskrivningen gick bra!! Undrade hur det hade gått.
  • Anyah
    kaakis skrev 2010-05-26 09:36:59 följande:
    Fick besök av Tantröd precis som jag förväntade mig. Är ledsen att säga detta men jag vet inte hur länge till jag orkar, på fredag skall jag till läkaren för att få AMH-testets resultat. Visar det sig att det är dåligt är det nog kört för min del. Blir det så tar jag bort mig från listan.
    Håller tummarna för att AMH-testet visar bra resultat!
  • Anyah
    Alicia 72 skrev 2010-05-26 14:33:12 följande:
    Flyttar upp mig till den aktiva delen av listan då jag fick glad gubbe på äl-testet idag! Trolig äl med andra ord i morgon.Förresten, testade med både testlagret och CB i samma urin. Testlagret var NÄSTAN lika starkt som kontrollstrecket men inte riktigt. Medans CB gav glad gubbe. Då litar man på CB, eller?
    Glad gubbe har stämt på mig iaf {#lang_emotions_smile}
  • Anyah
    Skruttefia skrev 2010-05-26 15:11:21 följande:
    Tack för tummarna - men blooodet kom strax efter mitt inlägg - visst är det typiskt!
    Förbaskade bloooood!!!{#lang_emotions_yell}

    kram på dig!
  • Anyah
    glimman2012 skrev 2010-05-26 15:55:16 följande:
    Hej på er alla i tråden!! Var jättelängesen jag var inne på tråden... Grattis brådis till din lilla kille, skönt att allt gick bra. Skönt att inskrivningen gick bra Mamsie och att du blir remiterad till specmödrarvården, skönt att bli tagen på allvar när vi har våra ryggsäckar. Annars växer Lilla Alma och fick första sprutan idag, och blev så ledsen.... äter mycket ibland känner att man inte gör så mycket annat... I övrigt så har jag 2 studenter  om en och 2 veckor dvs en veckas mellanrum mellan tvillingarna, så tankarna ligger mycket där. Har samtidigt bokat dopet och vet ni vi ska gifta oss samtidigt PS!! jättehemligt så inga glada grattis på FC ...... Ingen vet om det, men vi har bokat ringar och håller just nu på att fundera vad man kan ha för kläder som inte avslöjar under dopcermonin att det dessutom blir ett bröllop. Vet inte ens om man ska ha blommor och hur det är möjligt att gömma dessa om vi är ute... mycket funderingar....Ha det gott allihop!!


    Så roliga nyheter!!

    Grattis och lycka till!! {#lang_emotions_flower}
  • Anyah

    Hej allihopa!

    Vill börja med att hälsa alla nya välkomna!!

    Jag har inte varit så aktiv sista tiden då jag har haft fullt upp på jobbet.

    Annars väntar jag på BIM på lördag och har fått provrör från Sophiahemmet till alla proverna som ska tas på måndag ifall tantskrället kommer..

    Idag känner jag mig inte så himla pepp. Börjar fundera på om jag är knäpp som kämpar på. jag blev ju mormor förra året och nu har dottern precis slutat med p-piller för att börja jobba på ett syskon till lill-prinsen.

    Jag är naturligtvis förtjust men samtidigt vet jag inte hur jag kommer att känna om hon blir gravid och inte jag.. Inte för att jag på något sätt skulle missunna henne och jag skulle naturligtvis glädja mig åt ännu en liten lill-prins eller prinssessa. men gud så konstigt det känns!!

  • Anyah
    sassa87 skrev 2010-06-02 10:46:04 följande:
    hej isabell. han såg ingen graviditet igår. jag ska ta ett prov imorgon som heter AMH. då får  jag veta lite mer. så jag får börja om. gubben och jag tänkte börja med rosenrot. annars så mår jag inte så bra. min ögoninflammation är värre så jag får ta salva ett par dagar till.
    Tråkiga nyheter!

    Hoppas att AMH visar att du har en måååååånga ägg.

    Jag kör med RR och hoppas att det ska ta sig denna gången :)

    Kram
  • Anyah
    Maysan skrev 2010-06-02 22:51:34 följande:
    Sitter och kollar runt..........
    Är 38 + och har ett mf bakom mig -95. Fick en son 96 och efter det har jag försökt få ett till barn. 4 år snart..
    Ett MA aug 08  och ett MA april -10

    Känner igen dig TS. Tror vi följts åt i en annan tråd???
    Flitig som en myra, mamma till fyra
    Välkommen hit till FL´s bästa tråd Glad
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5