• Anyah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Mamsie/ Hoppas att du inte går och oroar dig för mycket nu!
    håller alla tummar och tår för att allt är som det ska med den lilla korven!!

    kramar

  • Anyah
    Skruttefia skrev 2010-06-15 05:49:09 följande:
    Tålamod - grattis till det efterlängtade livet Solig

    Anyah - men herregud, vilken klantig vårdcentral du har! Unbelievable Skrikandes Jag fick göra om vissa prover på dag-3 testet eftersom man ville ta nytt FSH (jag fick väldigt bra provsvar första gången, men man misstänkte att min något höga östrogennivå kunde maskera ett något högre FSH). Det var samma här - risk för att vara bortrest, så jag fick med mig massa rör. Som tur var för mig dök mensen upp dagarna innan vi skulle resa iväg så jag kunde ta proverna på SH (jag bor ju i Stockholm) och fick dessutom bra provsvar igen, denna gång med OK nivå på östrogenet också Flört

    Idag blir vi husägare - hurra! Ställer fram kaffe o nybakat bröd på altanen med sjöutsikt till de som vill ha Kaffe 
    Amanda 060121 & Louisa 090605
    Sjöutsikt.. Härligt!
    Hoppas ni ska trivas och ha ett lyckligt liv i nya huset.
  • Anyah
    Skruttefia skrev 2010-06-17 14:31:34 följande:
    Tillägg till mitt förra inlägg:

    Det var inte supermånga antrala folliklar ändå, utan kan väl ses som ett sämre värde men "bra" för att vara 43. En starkt bidragande orsak till att jag fick klartecken för IVF är att jag redan gjort ett försök som 41-åring och som används som referens - jag svarade bra på stimuleringen, fick många fint befruktade ägg (t o m till frysen) och fick i slutändan ett friskt barn.
    Amanda 060121 & Louisa 090605
    Grattis!! Det ska bli kul att följa hur det går. När i höst är det planerat att ni ska börja?
  • Anyah

    Hej allihopa!

    Jag har varit lite inaktiv här ett tag och som vanligt har det hunnit hända en hel del. Både positivt och negativt.

    Grattis Mamse till bra resultat! Jä-a skit säger jag till er som har fått tanten på besök. Välkommen till er som jag inte har sagt det till redan. Och kram till alla som behöver eller vill!

    Själv har jag nu min första vecka med semester. Det var välbehövligt. Sista veckan på jobbet var tuff plus att jag hade en tenta kvar att göra från min högskolekurs. Men nu är jag äntligen LEDIG och glad är jag ända in i själen.

    På söndag åker jag och sambon till Frankrike. Vi ska bila till Provence och jag ser verkligen fram emot det. Det tråkiga är ju att jag har BIM mitt i allt men självklart hoppas jag att det verkligen ska bli BIM och inte något tantbesök.. Till Frankrike borde hon väl ändå inte följa med?? Fast vem vet? Hon lyckades ju komma igenom passkontrollen när jag åkte till Barcelona....

    Jag kommer i alla fall inte att kunna titta till er så mycket de närmaste två veckorna men försöker surfa in på min mobil när jag får möjlighet..

    Ha det bäst allihopa och ha en trevlig midsommar!

    {#emotions_dlg.flower}

  • Anyah

    Good morning ladies! Är nu hemkommen från en underbar Frankrikeresa. Har skummat igenom tråden och ser att det som vanligt har skett både roliga och tråkiga händelser. Sänder grattis och tröstkramar till er berörda. Själv kom jag hem från resan med underbara viner i bagaget vilka jag nu inte får dricka. Jag testade nämligen Positivt idag! Hade BIM i lördags men kom inte åt att köpa något gravtest i Frankrike. Ömma bröst och illamående gav mig misstankar men jag vågade inte hoppas för mycket. Glad är jag men samtidigt nervös. Måtte det inte gå som förra gången. Jag ändrar mig på listan när jag sitter vid datorn. Lite för krångligt från mobilen ;) kram till er alla!

  • Anyah

    Grattis Alicia till ditt plus! Önskeglittra/även om det måste vara jobbigt med dessa SD så är jag glad att det inte var något farligt. Happy/ 11 mars 2010 är BF så vi ligger nära i tiden. Håller tummarna för att allt ska gå bra för dig! Tack alla för era grattis gällande mitt plus. Jag kan verkligen rekommendera lite Frankrikeinspiration när det gäller att bli gravid ;). Jag blev ju gravid förra året med när jag var på semester där. Tyvärr slutade ju det i ett MA så det känns nervöst nu. Ska ringa Gyn imorgon och boka tid för ett tidigt VUL. Blev lovad det förra året isamband med MA. Ber om ursäkt om det är en frånvaro av radbrytningar. Skriver på min mobil och det fungerar inte lika bra som på datorn.

  • Anyah

    Skulle någon vänlig själ vilja flytta mig till rätt ställe i listan? Min dator strejkar och radbrytningarna funkar inte när jag skriver via mobilen. Anya, 42 år, 3 barn, 1 MA -09. BF 2011-03-11, v 5.

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5