• Izzen

    Vi som har prematura sammandragningar

    Här kan vi samlas!!

    Vi som har besvärliga prematura sammandragningar. För att peppa och dela erfarenheter!

    Jag väntar mitt andra barn och har även denna graviditet fått tidiga problem med kraftiga och även smärtsamma sammandragningar.
    Är nu sjukskriven från v 23 på heltid med order om vila!

    Känns tungt att behöva snigla sig fram till förlossningen... Men vi är säkert många därute som får gilla läget och bara göra det bästa för våra små i magen och för att de ska stanna där så länge som möjligt!

    På återseende!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-22 22:50
    BF lista

    April
    10 - Sofiaochjonas

    Maj
    1 - aprilfamilj
    1 - Pilea
    2 - petronellan
    3 - Elaisa (ks så egentliga bf är 11/5)
    8 - Anna75
    17 - Gersemi
    17 - helenas83
    18 - Izzen

    Juni
    1 - cherrybabe71
    5 - Björnbäret
    22 - fröken sol

    Juli
    8 - Noemi

    Augusti
    22 - jmyn

  • Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar
  • Pilea

    Nu har jag fördrivit några timmar med att lägga ut lite Tradera-auktioner! Skönt att rensa lite i garderoberna o bli av med prylar. Måste ju kompensera för alla inköp jag gör


    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    Åh så perfekt! Fick namnbrickorna med barnens namn ingraverat idag som jag beställde på www.familjesmycken.se Blir en perfekt Alla-hjärtans dag present ju 
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    Brukar inte ge varandra Alla-hjärtans dag presenter, men nu tyckte jag att han var värd det Han fick ju inte ens någon födelsedagspresent av mig stackaren.
    Sen tycker jag att det kan vara skoj att överaska lite, vill verkligen visa min uppskattning o hur mycket jag älskar honom {#lang_emotions_heart} 
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    Hur går det för AsaLu? har du fått komma hem?


    Alve 060129 Tyra 071019
  • Svärdlilja

    Hur har det gått aprilfamilj?


    Själv känns det lite bättre här. Inte lika täta sammandragningar längre vilket känns skönt.
    Däremot känner jag mig galet besviken på alla runt omkring, ingen erbjuder sig att hjälpa till någon gång. Vill man ha barnvakt eller något får man dra det ur folk. Jag vet inte alls vad man kan förvänta sig av sin familj, jag kanske begär för mycket?
    Kram på er andra
  • Cherrybabe71

     verkar som de flesta har det hyfsat lugnt med sammandragningarna just nu.. lika här.. så skönt att det bara är normal sammandragningar just nu.. haft så himla ont  för några dagar sen så skönt att detär lugnare nu.. (peppar peppar..)

    har idag fått ett paket med gardiner, täcke, "dustruffle" och  lakan till spjälsäng, blöjpåse, och en annan förvaringspåse och ett spjälskydd.. blev så fint även om amerikanske spjälsängar är en liiiten aning större än de svenska standardmåtten så funkade det efter lite justering

     Fick betala tull o moms på 616 kr dock trost att det redan var betalt i paketet men men.. klart värt det!
    Har inte satt på spjälskyddet än dock.. har ju redan ett frän lundmyr som passar jättebra och är tjockt vilket jag tycker är jättebra  men det amerikanske var också jäääättefint och tjockt så får se hur jag gör.. bra att ha två spjälskydd i allafall!

    Så himla fint set!
    www.babycribbeddingsales.com/vsadmin/inc/inclargeimage.php
    Såhär ser det ut.. Köpte dock inte tvättkorgen vilket jag nästan ångrar nu..
    :-P

    har även beställt längder från sverige som är svart vitrutiga som passar till så nu väntar jag bara på fåtöljen jag beställt och  så ska jag köpa en bröstpump sen är jag klar! har allt! sååå skönt!

    Får väl börja tvätta alla lakan mm nu bara.. alla kläder är istort sett redan tvättade dock. Känns så skööönt att ha allt klart!

  • elaisa

    Hallå alla!

    precis hemkommen fr specmv och där fick vi se att det är en liten tjej i magen!
    Helt fantastiskt som jag längtat! Allt såg bra ut normal tillväxt, vägde ca 1040g.
    Moderkakan ligger visserligen precis vid livmoderhalsens öppning men läkaren trodde nog att den skulle flytta på sig tills v32. Cerklaget såg fint ut men jag är ju öppen hela vägen ner till det, alltså stängd 13mm så ett fortsatt strikt sängläge är ordination. Blev också sjukskriven fram till förlossning istället för tre veckor i taget + att kejsarsnitt bestämdes om bebisen kommer efter v34.

    Nu ska vi fira med semlor, hej så länge!

  • Pilea
    Cherrybabe71 skrev 2010-02-12 15:31:11 följande:
    här finns en riktig länk www.beyond-bedding.com/red-and-white-baby-gir...
    Söta saker
    Själv har jag fått för mig att sy en blöjförvaring, men som är mer som en påse eller säck som man kan hänga på en krok i badrummet.
    Har bara klippt ut tyg o nålat, men sambon tar ju aldrig fram symaskinen åt mig så jag kommer aldrig igång att börja sy. Han tycker jag ska vila
    Jag blir alltid så pysslig som gravid, förra gången sydde jag ett babynest
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Paincake

    Så skönt att det verkar ha lugnat sig för de flesta!


    ...så även här, frustrerande nog. Är i v 37 nu, varit bricanylfri i en vecka och de regelbundna sammandragningarna har lyst med sin frånvaro. Typiskt, va?
    Fast det har varit jätteskönt att få lov att gå ut på stan och ta en fika. Var t o m och badade förra helgen, vilket var jätteskönt för fogarna.
    Heja er!
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar