• Izzen

    Vi som har prematura sammandragningar

    Här kan vi samlas!!

    Vi som har besvärliga prematura sammandragningar. För att peppa och dela erfarenheter!

    Jag väntar mitt andra barn och har även denna graviditet fått tidiga problem med kraftiga och även smärtsamma sammandragningar.
    Är nu sjukskriven från v 23 på heltid med order om vila!

    Känns tungt att behöva snigla sig fram till förlossningen... Men vi är säkert många därute som får gilla läget och bara göra det bästa för våra små i magen och för att de ska stanna där så länge som möjligt!

    På återseende!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-22 22:50
    BF lista

    April
    10 - Sofiaochjonas

    Maj
    1 - aprilfamilj
    1 - Pilea
    2 - petronellan
    3 - Elaisa (ks så egentliga bf är 11/5)
    8 - Anna75
    17 - Gersemi
    17 - helenas83
    18 - Izzen

    Juni
    1 - cherrybabe71
    5 - Björnbäret
    22 - fröken sol

    Juli
    8 - Noemi

    Augusti
    22 - jmyn

  • Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar
  • arkeologitjejen
    Martina: Oj en så tung upplevelse! Ligger här på soffan och tänker hur jag skulle fixa det. Jag är ju hemma med vår tvååring och har visserligen ordentligt med avlastning på dagarna samt att maken vabbar vissa dagar, men shit, jag tror inte psykiskt att jag skulle fixa att vara ifrån familjen så länge. Bäst att knipa lite extra!

    Lana: Jo, här rullar det på, men de senaste dagarna har varit riktigt tunga. Är bra att de tar allt på allvar och jag äter min medicin, men shit så jobbiga biverkningar det är. Dessutom tycker jag inte att det hjälper lika mycket som förra gången. Fast jag är kanske bara lite otålig.

    Jag skulle också gärna vara med i BF-listan, men jag undrar om den går att uppdatera utan att uppdatera trådstarten med en tilläggskommentar? Fast det kan man ju kanske göra förstås?

    Imorgon kommer min svärmor och ska ta hand om Linnea och maken ska tillbaka till jobbet. Känns lite tungt. Jag tycker jättemycket om min svärmor, men "duktig flicka-genen" slår igenom när hon är här och jag vill bara ha det välstädat och ta hand om henne vilket inte går nu. Usch, detta kontrollbehov man har!
    Linnea 080310 & BF 100930
  • Demyra

    Här har vi listan

    PuH84 - 25 Maj
    Fröken sol - 22 Juni
    Giraffen och Tiger - 26 juni
    Shee - 6 Juli
    Noemi - 8 Juli
    Lana - 16 Juli
    Mari80 - 2 Augusti
    Demyra - 11 Augusti
    Jmynt - 18 Augusti
    Icka76 - 19 September (snitt 2 veckor innan)
    Happyme - 22 September
    3busfrön - 6 Oktober
    MariaOMarkus -10 Oktober
    Kavi81 - 15 Oktober
    Arkeologitjejen - 30 September

  • TinaLi

    jag ansluter mig till tråden (har BF 8e sept)
    Mina sammandragningar började för ca 1 månad sedan (ungefär samtidigt som i min förra graviditet). Får sammandragningar när jag går i minsta lutning, stressar eller går för fort.
    Så här blir det till att ta det lugnt resten av grav.!


    (¯`°?.¸ ♥ღ ¸.?°`¯) www.tinali.blogg.se/gravid (¯`°?.¸ ♥ღ ¸.?°`¯)
  • Demyra

    Välkommen med TinaLi {#emotions_dlg.flower}

    Måste få gnälla av mig lite, har fått mina sammandragningar tillbaks och igår var jag nära att åka in till förlossningen när vi var i butiken. Fick  jätte ont i magen och ryggen, och sammandragningar hela tiden samt tryck neråt, som tur lugnade det ner sig sedan då jag slapp hem och vila. Å nu så har jag fått en förkylning oxå, så ligger här mitt i sommar värmen med filt runt mig och fryser som bara vad :(

  • Noemi

    Hej alla och välkomna alla nya! Roligt med så många nya så att det blir fortsatt liv i tråden!

    Själv har jag det riktigt bra just nu. Jag är 35+0 idag och nu har jag inga fler delmål egentligen. Nu börjar resan åt andra hållet eller vad jag ska säga, en längtan att föda istället. Hoppas på 37+0 och helst inte en dag mer än så  Men det är ju lyxproblem i jämförelse med hur det har varit tidigare och hur många av er har det nu. Jag håller mina tummar för att det ska gå bra för er alla och att ni ska få komma lika långt som jag har fått göra. Men jag tror att det finns gott hopp, det har gått bra för alla som skrivit här vad jag vet. Vi har varit kloka och tagit detta på allvar och jag är övertygad om att det ger extra tid för bebisen i magen.

    Har precis som du Demyra drabbats av sommarförkylning, vi får nysa ihop! Hoppas att du får en lugnare dag idag!

    Arkeologitjejen, känner mycket väl igen mig i att vara duktig flicka när svärmor kommer... Jag har försökt se det som en övning i att låta bli städningen och klappat mig själv på axeln när jag lyckats stå emot viljan att vara duktig och städa och laga mat. Det är jättejobbigt när man vill fixa men inte kan det.


    Hur mår du Happyme? Hoppas hoppas att magen mår bättre och att du får slippa sjukhus nu. Toppen om du kan yoga! Insåg igår att säsongen kanske inte är den bästa dock. De flesta klasser tar slut nu i juni och startar kanske inte förrän aug, sep någonting. Hoppas du hinner gå innan dess. Det finns säkert nån bra dvd annars. Det är oftast bättre än böcker när man ska komma igång på egen hand.

    Önskar alla en fantastisk fredag och hoppas att alla sd håller sig borta! Kram! {#emotions_dlg.flower}

  • Noemi

    Undrar lite hur ni har det Puh och fröken sol. Om ni njuter av sommaren eller om era bebisar har kommit???

  • Noemi
    jmynt skrev 2010-06-02 22:11:21 följande:
    idag har vi haft en toppen dag, sol o massa värme, imorgon är det dags att mäta tappen igen, hoppas på att den inte har blivit nåt kortare sen sist, har inte haft så mycket sd och har bara behövt ta bricanyl tre ggr. men men vi får väl se. nu ska jag i alla fall försöka sova lite. har hafte en kompis på besök med sin son en sväng idag och han blev magsjuk o började kräkas massor härKräks så jag hoppas att vi inte blivit smittade, har torkat alla golv och duchat både mig o dotten samt att att vi gick ut medans hon torkade upp och tvättade pojken.
    Hoppas du slapp magsjukan!! Hur gick mätningen?
  • fröken sol

    NOemi, så härligt att du är förbi 35+0!!!! Japp, jag njuter av solen! ingen bebis än, men massa förkänningar hela tiden. Så skönt att slippa oroa sig för att det är så tidigt :D nu får den verkligen gärna komma, eller ja den får vänta med. men det är så tråkigt. nu vill man ju snusa bebis!

    Ha en skön dag i solen alla!

  • MariaOMarkus

    Mian sd fortsätter som vanligt ibland mer ibland mindre. Va inen i city i sthm höromdagen och gick upp för en lång backe på söder,de gör jag aldrig om igen. (alla backar överhudutaget ska jag undvika) jisses vilkas sammandragningar jag fick efter deObestämd


    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar