LCHF tråden 3
Kan nån förklara för mig VARFÖR man ska välja det feta osten (som exempel) istället för den smala? Kan man inte bara skicka kolhydrater men äta lite smalare alternativ på ost och sånt?
Kan nån förklara för mig VARFÖR man ska välja det feta osten (som exempel) istället för den smala? Kan man inte bara skicka kolhydrater men äta lite smalare alternativ på ost och sånt?
Vad kan man äta till köttfärssås när man inte "får" äta pasta?
(psst jag äter inte aubergine...)
Jag har kört ViktVäktarna i...det är säkert 6 år nu, så det känns lite konstigt för mig att få äta den feta maten igen! Kan det inte bli en chock för kroppen att helt plötsligt få fet man när man ätit lightprodukter länge? Inte för att jag åt särskilt smalt när jag v ar gravid... men just nu äter jag praktiskt taget ingenting på dagarna känns det som! Jag har 2,5 kilo kvar att gå ner efter 2 graviditeter.
Får man äta kaviar till äggen?
Ledsen om jag bombar tråden... men vad äter man istället för ris då? På lördag tänkte jag göra Currykyckling, till det äter vi ris, syltlök och gelé. Jag förstår väl att gelén inte är så bra. Hur är det med syltlök och vad gör man istället för ris?